VIM
VIM

Helló, ez a Veled is megtörténhet!

Mindenkinek van egy története. Legalább egy, ami van annyira érdekes, hogy mások is szívesen meghallgatják. Vagy azért, mert van benne valami különleges, vagy épp ellenkezőleg, azért, mert olyan átkozottul jellemző sokunkra. Lehet, hogy tanulságos, lehet, hogy inspiráló, felháborító, izgalmas, vagy egyszerűen csak vicces. Ez itt a te oldalad, oszd meg velünk és a világgal a te történetedet!

Ha az alábbi gombra kattintasz, egy űrlapot találsz, ahol a neved és email címed megadása után rögtön be is írhatod a sztorit, ami velünk is megtörténhet.

Ui. Noha nagyon igyekszünk, de sajnos nem tudjuk megígérni, hogy mindent és azonnal közlünk. Az olvasószerkesztés jogát pedig fenntartjuk. Köszönjük a megértéseteket.

Lázadó voltam mindig is, mégis tanár maradok

VIM – 2023.09.27. – WMN

Miért dönt úgy egy igazságszerető, örök lázadó tanár, hogy aláírja a státusztörvényt, és az elnyomó rendszer ellenére marad, ahol volt, a szeretett osztályteremben? És mit gondolna róla az egykori kamaszénje? „Büszke lenne? Vagy szégyenkezne?” – teszi fel ő is a kérdést.

Gyerekként megrázó élmény volt a rokonaim függősége… akkor ne igyak soha a lányom előtt?

VIM – 2023.09.24. – WMN

Amikor Dóra egy nyári napon kinyitott egy meggysört, megrohanták az emlékek a saját gyerekkorából, amit a rokonai alkoholbetegsége tett nehézzé. Úgyhogy elkezdett szülőként gondolkodni: szabad-e alkoholt innia a kislánya előtt?

Egy ilyen barátság nem tud máshogyan felbomlani, csak úgy, hogy nagyon fáj!

VIM – 2023.09.18. – WMN

Olvasónk elvesztette a barátnőjét. Harag, önvád, millió kérdés kavarog benne. Vajon van visszaút?

Varázsszó a bábáktól: „mi csak alkalmazkodunk” – Traumákat gyógyító harmadik szülés

VIM – 2023.09.15. – WMN

Két traumatikus élményt gyógyító harmadik szülés, ahol végre hagyták, hogy a természet elvégezze a dolgát.

„Szüntelenül itt vagy bennem: a mozdulataimban, a hangomban, a szívem dobbanásában”

VIM – 2023.09.11. – WMN

Levél egy nagymamának, aki bármit csinált, az a szíve mélyéről jött, és aki életre szóló tanításokkal ajándékozta meg az unokáját.

Tóth-Horváth Renáta: Túlélőtúra, depresszió

VIM – 2023.09.10. – WMN

A depresszió belülről. Olvasónk megrázó vallomása.

A lakásfelújítás rémálma: a szakember, aki félbehagyja, aki után újra kell csinálni, és aki el sem jön

VIM – 2023.09.09. – WMN

Olvasónknak 10 évvel ezelőtti és aktuális lakásfelújítási tapasztalatai is vannak, és azt mondja, hihetetlen a különbség közöttük. Ma aki ilyesmibe fog, hagyjon fel minden reménnyel, és készüljön fel rá, hogy neki kell kézbe vennie a dolgokat. Igen, többek között a fúrót is.

Elmaradt szülinap: miért tabu kimondani, ha csalódott az ember?!

VIM – 2023.09.04. – WMN

Olvasónk születésnapjáról elfeledkezett a család. Vagyis nem feledkeztek meg róla, és így még fájóbb számára az egész: nem törődtek vele. Neki viszont lelkiismeret-furdalása van, amiért szomorú emiatt, hiszen amúgy mindene megvan. Mit gondoltok Dóri történetéről?

< 1 2 3 4 5 6 7 >