VIM
VIM

Helló, ez a Veled is megtörténhet!

Mindenkinek van egy története. Legalább egy, ami van annyira érdekes, hogy mások is szívesen meghallgatják. Vagy azért, mert van benne valami különleges, vagy épp ellenkezőleg, azért, mert olyan átkozottul jellemző sokunkra. Lehet, hogy tanulságos, lehet, hogy inspiráló, felháborító, izgalmas, vagy egyszerűen csak vicces. Ez itt a te oldalad, oszd meg velünk és a világgal a te történetedet!

Ha az alábbi gombra kattintasz, egy űrlapot találsz, ahol a neved és email címed megadása után rögtön be is írhatod a sztorit, ami velünk is megtörténhet.

Ui. Noha nagyon igyekszünk, de sajnos nem tudjuk megígérni, hogy mindent és azonnal közlünk. Az olvasószerkesztés jogát pedig fenntartjuk. Köszönjük a megértéseteket.

Hajótörés – Egy elsüllyedt házasság története

VIM – 2021.12.07. – WMN

„Mostanra majdnem teljesen elsüllyedt az árbóc is. A derekamig ér a hideg víz, a nap lassan lemegy. Nincs más hátra, úsznom kell.”

„Mások szerint fogyatékosak, menthetetlenek, veszélyesek, bolondok” – Egy epilepsziával élő lány kísérlete a téves előítéletek lerombolására

VIM – 2021.12.01. – WMN

Nem „démoni” és pláne nem „sátáni”. Hogyan viselkedj egy epilepsziás beteggel, mit tegyél kis vagy nagy roham esetén, mitől lesz valaki epilepsziás, milyen kezelési módjai vannak, és ki lehet-e nőni? Egy érintett lány gondolatai.

„Kicsim, én már nem jövök vissza” – Fájdalmas búcsú egy édesanyától

VIM – 2021.11.30. – WMN

Búcsú egy édesanyától, a világjárvány következtében idehaza elhunyt több mint 33 ezer ember egyikétől.

Esélyegyenlőtlenség és elitista kiválasztódás – Egy anya gondolatai a hatosztályos felvételi rendszerről

VIM – 2021.11.29. – WMN

Ha a te gyereked is érintett a felvételi eljárásban, akkor valószínűleg pontosan tudni fogod, mire gondolt szerzőnk, amikor azt írta: „Sokatmondó kép a társadalmi olló egyre szélesebbre nyílásáról: ha nincs pénz, nincs idő és nincs támogató család, akkor az esély egy gimnáziumi bejutásra a zéró felé konvergál.”

„Rágyorsítok, már amennyire hét kilométer után gyorsítani tudok, de hallom, ahogy közelít” – Abúzus a futópályán

VIM – 2021.11.21. – WMN

Rettenetes érzés lehet, ha az embernek egy ilyen eset bizonyítja, hogy milyen törékeny és sebezhető valójában.

„Amiről senki nem beszél: nem olyan egyszerű ám megtermékenyülni” – Egy esetleges meddőségi diagnózissal szembenéző nő gondolatai

VIM – 2021.11.19. – WMN

„Hogyan legyek elég erős mindehhez? Hogyan legyek elég erős, hogy el tudjam majd viselni, ami rám vár? És hogyan viseljem majd el, ha kiderül, nem vár rám semmi?”

Ördögi kör, ami éjjelről éjjelre megismétlődik – A krónikus fáradtságtól kétségbeesett anya vallomása

VIM – 2021.11.06. – WMN

A háborúban azzal kínozták a hadifoglyokat, ami sok szülőnek a mindennapi kegyetlen valóság.

< 1 2 3 4 5 6 7 >