Videó
Videó

Stahl Judit: „16 évesen megígértem Csabának, hogy sosem fog mellettem unatkozni" – Elviszlek magammal

Videó – 2016.11.30. –

Stahl Judit 14 éve szállt ki a híradózásból. Azóta a neve fogalom, sőt márka lett. Mennyire épült ez tudatosan? Ki van a „Stahl-birodalom" mögött? Milyen tárgyalópartner Judit? És vajon mi tartja össze őket a férjével, Csabával már 31 éve? Itt a friss Elviszlek... és benne (végre!) Stahl Judit.

Hosszú Katinka: Minden dühömet beleúszom a medencébe – Elviszlek magammal

Videó – 2016.11.23. – WMN

Egy nappal a Facebookon közzétett nyílt levele után DTK elég sok mindent szeretett volna megkérdezni Katinkától. Föl is tette mindet, becsülettel. Van, amire kapott választ, van, amire nem. De az biztos, hogy Katinka sokkal érdekesebb és értékesebb annál, mint hogy csak a körülötte zajló botrányokra koncentráljunk... Elviszlek magammal: Hosszú Katinka.

„Soha nem szemétládáskodtam csak annak a kedvéért..." – Elviszlek magammal: Szily László újságíró

Videó – 2016.11.16. – DTK

Mit szól egy kemény hangú kritikus, amikor kritikája alanya szembesíti vele, hogyan zokogott miatta fél órát a vécében? Hogy viseli, ha őt támadják; például „ledrogosozzák"? És mit szól a híres 444.hu ahhoz, ha arról cikkeznek, hogy ők mindannyian Soros köpönyegéből bújtak elő? És horgászás és könyvírás meg médiahack... DTK vs. Szily. Első menet. (Nyugi, nem lesz második.)

Szulák Andrea: „Engem nem lehet megfélemlíteni" – DTK: Elviszlek magammal

Videó – 2016.11.09. – DTK

Egy hét szünet után újra itt az Elviszlek magammal! Méghozzá Szulák Szókimondó Andreával, akinek innen üzenjük, hogy maximális riszpekt!

Én így jó vagyok, tökéletes – Milyennek látják magukat a gyerekek? (videó!)

Videó – 2016.10.28. – WMN

Őszinték, bölcsek, viccesek, elgondolkodtatók... újra és újra meglepődünk azon, hogy mennyit tanulhatunk a gyerekektől. Nézzétek meg a legújabb videónkat!

< 4 5 6 7 8 9 10 >

Legkedveltebb

WMN közösség

DTK & WMN

A woman pont hu egy olyan hely, ahol senkinek nem kell megfelelned. És minket sem az hajt, hogy megfeleljünk bárkinek.