Videó
Videó

Náray Tamás: Sikeres vagyok, hát persze hogy bosszantom az embereket – Elviszlek magammal

Videó – 2019.12.04. – DTK

Az Elviszlek magammal történetének első visszatérője DTK egykori első interjúalanya: Náray Tamás. Mivel Tamás élete azóta nagyon sokat változott, a stábnak Barcelonába kellett utaznia, hogy forgathasson vele…

Thuróczy Szabolcs mesél: Szofi és a Mikulás – Adventi mesesorozat, 1. rész

Videó – 2019.12.01. – WMN

Advent első vasárnapjára egy kis meglepetéssel készültünk – elsősorban a gyerekeknek, de szerintünk a felnőttek ugyanúgy imádni fogják. Mi legalábbis már most imádjuk.

Az élet sava Borcsa: Bata Évával

Videó – 2019.11.30. – FB

Fiala Borcsa és Bata Éva a Spice Girls után szabadon megalapíthatnák a Chili Girlst. Azt nem tudom, hogy énekes produkcióként mennyire állnák meg a helyüket, de a konyhai „csilizés” nagyon megy nekik. Meg szerintem a „csípős nyelv” kifejezést is ismerik.

Istenes Bence: „A nagypapám halála megváltoztatta az életem” – Elviszlek magammal

Videó – 2019.11.27. – DTK

Sok mindenre számítottunk, mielőtt Istenes Bence beült DTK mellé az Elviszlek magammal autójába. Arra nem, ami végül történt: nemcsak viccek és energikus élménybeszámolók, hanem fájdalmas témák, megkapó őszinteséggel és… könnyekkel.

Frei Tamás: Velem nem egyszerű, ezt tudom – Elviszlek magammal

Videó – 2019.11.20. – DTK

Megvan a véleménye a mai közéletről (is), nem is próbálja titkolni. És az a helyzet, hogy ha valaki megteheti, hogy kimondja, amit gondol, az ő. Sokaknak sokféle véleményük van róla, de egyvalamit senki nem vitathat el: Frei Tamás egy szabad ember. Ő az Elviszlek e heti vendége, nézzétek meg:

„Nem szóltunk egy szót sem, de mindent megbeszéltünk” – Csak neked mondom: Benedek Miklós és Szacsvay László

Videó – 2019.11.18. – TF, MK

Ha egy sorozatnak az évadzáró epizódja is teljesen új színt tud mutatni, akkor szerintünk ez azt jelenti, hogy az a sorozat folytatásra érdemes. Pont ez történik a Csak neked mondommal. Benedek Miklós és Szacsvay László az egykori Piafba, vagyis színészmulatóba repítenek vissza bennünket.

Az élet sava Borcsa – Papp Gergővel

Videó – 2019.11.16. – FB

Ilyen, amikor van a konyhában két pimasz és egy adag spenót. Ja, meg bélszín. Minden szempontból exkluzív fogás.

Schell Judit: Anyukám nekem hitt, amikor elmondtam, hogy az edző közeledett hozzám” – Elviszlek magammal

Videó – 2019.11.13. – DTK

Schell Juditnak még DTK-t is sikerült meglepnie, amikor egy film kapcsán felidézett egy gyerekkori történet az edzőjéről...

< 4 5 6 7 8 9 10 >

Legkedveltebb

WMN közösség

Podcast