Videó
Videó

Lengyel Tamás: „20 év alatt jöttem rá, hogy ilyet nem lehet csinálni a másikkal” – Elviszlek magammal

Videó – 2020.10.14. – DTK

„Nekem Gyuri a szabadság földje. Fölveszem a bajuszt, és onnantól kezdve azt csinálok, amit akarok, senki sem haragszik meg” – így szabadítja föl egy vezető színész gátlásait a gátlástalan sorozatkarakter. Hogy Gyuri milyen „jót tett” neki, az kiderül az e heti Elviszlek epizódból, ahol az önfegyelméről híres Lengyel Tamás meglehetősen szókimondó oldalát mutatja. Mondjuk, volt is miről beszélgetni vele a színházi szakma kapcsán…

Stefanovics Angéla: Szabadon élek, és ebből adódnak lázadásnak nevezett problémák – Elviszlek magammal

Videó – 2020.10.08. – DTK

Senkihez nem hasonlítható alakja a magyar színjátszásnak – és egy ideje már a YouTube-nak is. Még interjút is úgy ad, hogy közben a groteszk és a realitás határán egyensúlyoz folyamatosan. De éppen ettől izgalmas és megismételhetetlen. Mi már alig vártuk, hogy DTK végre elvigye magával: Stefanovics Angéla színművész (alias Anzselika Habpatron) az e hetiben!

Béres Alexandra: „A boldog mosoly vonzóbb, mint még egy kiló mínusz” – Az élet sava Borcsa

Videó – 2020.10.02. – FB

Béres Alexandra törött ujjal is megállta a helyét a konyhában! A váratlan sérülés története mellett Borcsával kitárgyalták a nők viszonyát a testükhöz, a korukhoz és a sporthoz, közben sült a padlizsán és a kofta. Kóstolás előtt pedig a hosszú házasság titkát is megfejtették. Ha esetleg ebből bármi érdekel benneteket, nézzétek meg a videót.

Máté Bence természetfotós: „Mindazt, ami vagyok, annak köszönhetem, hogy még ilyen gazdag élővilágunk van” – Elviszlek magammal

Videó – 2020.09.30. – DTK

Ritkán ad interjút. Fényképezőgéppel a kezében, egy maga tervezte és építette lesen, valamelyik lápvidék vagy dzsungel mélyén érzi jól magát. De ezt a beszélgetést mégis nagyon várta DTK-val, pedig autóba kellett ülni hozzá a városban… Az Elviszlek e heti vendége Máté Bence világhírű magyar természetfotós.

Mucsi Zoltán: Amikor a halállal kell szembenéznem, nem komoly, harcos férfiként működöm – Elviszlek magammal

Videó – 2020.09.23. – DTK

Olyan tágra nyitotta az élete ajtaját a róla most megjelenő könyvben, mint még sosem. Láthatóan feszélyezi is ez a pőreség – de ha már vállalta, becsülettel állja a sarat. Ez most egy másik Kapa, mint amit megszokhattatok… Itt a friss Elviszlek magammal, és benne: Mucsi Zoltán.

Dr. Gyurkó Szilvia: Mérgező társadalmi mítoszok kötnek minket gúzsba és okoznak károkat – Elviszlek magammal

Videó – 2020.09.16. – DTK

Addig van reményünk egy jobb világban, egy humánusabb társadalomban, kevesebb bántalmazásban, szebb gyerekkorban, amíg olyan emberek élnek és dolgoznak a Földön, mint Gyurkó Szilvi. Ő az Elviszlek magammal e heti vendége… és ajánljuk mindenkinek, de tényleg mindenkinek ezt a beszélgetést, aki jobbat akar annál, ami van.

Mácsai Pál: Otthon igyekszem nem hülye lenni – Elviszlek magammal

Videó – 2020.09.09. – DTK

Akkor ide mi most nem is nagyon írnánk mást, mint: Mácsai Pál az Elviszlek magammal e heti vendége. (Ja, de, még ennyit: a beszélgetés július legelején készült.)

Dr. Almási Kitti: „Amikor nehéz helyzetbe kerültem az életemben, soha nem támogatott senki” – Elviszlek magammal

Videó – 2020.09.02. – DTK

Vajon milyen ember rejtőzik a keményített gallér mögött? Mekkora utat járt be Magyarország egyik legismertebb pszichológusa? Hogyan hatott rá, amikor a család egyszer csak mindenét elvesztette? És ő maga hogyan küzd meg a szorongásaival? Az Elviszlek magammal e heti vendége (mondhatni, közkívánatra): dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus.

< 4 5 6 7 8 9 10 >