Videó
Videó

Görbicz Anita: „Volt, hogy sírva hívtam a páromat, nem akartam kimenni a pályára” – Elviszlek magammal

Videó – 2018.06.06. – DTK

Még jó, hogy ott volt a hátsó ülésen a vőlegénye, mert annyira szerény csaj, hogy a világért sem büszkélkedne azzal, amit elért. Pedig lenne mivel… Nézd meg úgy a világ legjobb kézilabdázónőjét, ahogy eddig sosem láttad. Az Elviszlek magammal vendégei: Görbicz Anita és Vincze Ottó.

„Kergetjük a tökéletest, de a tökély mindig visszalök” – Winkler Nóra irodalmi beszélgetése (Videó!)

Videó – 2018.06.03. – WMN

A fönti mondat Nádas Péter írótól származik, aki szerint minden regényben van egy töréspont, ahol – az író szándéka ellenére – elromlik a tökély. Winkler Nóra 2017 legjobb irodalmi műveinek szerzőivel beszélget. Az első részben Nádason kívül Rakovszky Zsuzsával, Szécsi Noémivel, Kántor Péterrel és Csabai Lászlóval. Elmélyülős tartalom, ne hagyjátok ki!

Kiss Tibi és Varga Livius (Quimby): „Nem engedjük be a politikát magunk közé a zenekarba” – Elviszlek magammal

Videó – 2018.05.30. – DTK

Mi van akkor, ha a zenekar vagy a frontember politikai kereszttűzbe kerül? Mit gondolt egymásról a két alapítótag 30 évvel ezelőtt, amikor először találkoztak? És milyen a rock&roll 40 pluszos, kétgyerekes apukaként? Elviszlek magammal: Kiss Tibi és Varga Livius – a Quimby zenekarból.

De hol lakik Fördős Zé nagymamája? – Hello, WMN! Elhasalsz és felállsz – videó

Videó – 2018.05.29. – TF

A nehézségekről is lehet jókedvűen beszélgetni, más bukásaiból pedig sokat lehet tanulni. Hello, WMN!-est, videós beszámoló - öveket becsatolni!

DTK átült az anyósülésre – Elviszlek magammal 100. adás

Videó – 2018.05.23. – DTK

Szerintünk nagyjából erre mondják azt, hogy „akasztják a hóhért”. Itt a kereken századik (!) Elviszlek magammal, az anyósülésen DTK-val. Aki kérdez: Szily Nóra.

< 4 5 6 7 8 9 10 >