Ahogy eddig megszokhattuk, Mila és Luca most is két különböző, de mégis erősen kapcsolódó vendéget hoz a műsorba, hogy megnézzék, képesek-e középen találkozni a véleményeik. Első beszélgetőtársuk, Halász Kolos neve már ismerős lehet a hazai underground zenei világban jártas nézőinknek: mind a Co-Lee művésznév alatt, mind hiphopformációjával, a Wavy-vel siker sikerre halmoz, termékeny és népszerű alkotó, akit éppen két fesztiválos fellépés között sikerült elcsípni. Ezzel így van Szalai Anna is, aki a szólókoncertje mellett két másik formációban is koncertezett a műsor felvétele előtti napokban, és még egy karaoke-estet is levezényelt, látszólag sosem fogy ki az energiából. Amikor éppen nem alkotótársa, Dorozsmai Gergő zongorajátékára énekel, vagy díjat nyer a klipszemlén, valamint a Csaknekedkislány előzenekaraként táncoltatja az országot. Egy biztos, mind a ketten valami egyedit és pótolhatatlant képviselnek a szakmájukban, amivel képesek megérinteni az embereket, az inspirációk azonban merőben máshonnan érkeznek. Vajon hogyan befolyásolta a karrierjüket az ország, ahonnan indultak? Miben más külföldi és magyar közönségnek alkotni? Miről ismerkszik meg az igazán jó zenész? És mit keres egy korábbi pingpongbajnok és egy egykori bohóctanuló a slágerlistákon? Anna és Kolos ma minden kérdéseteket megválaszolja.

Ha pedig ezután is kíváncsiak lennétek, kattintsatok a Korszak előző két adására, vagy csatlakozzatok be hozzánk minden második csütörtökön, és ismerjetek meg minél több inspiráló magyar fiatalt. 

A Korszak premieradását Dárdai Blankával és Szőke Abigéllel ITT, a második epizódját Stumpf Emesével és Szendrey Gittával pedig ITT tudjátok megnézni.