Videó
Videó

Nagy Zsolt: Alkoholista vagyok, éppen jövök le – Elviszlek magammal

Videó – 2020.11.18. – DTK

Nem tudunk mást írni ez elé a beszélgetés elé, mint hogy nézzétek meg. Az első perctől az utolsóig. És küldjétek el az ismerőseiteknek is. DTK vendége az Elviszlekben: Nagy Zsolt színművész.

„Rólam csak vígjátékot lehet csinálni” – Te+én: Herendi Gáborral és Gyárfás Dorkával

Videó – 2020.11.17. – GyD

Ha a nézőszámot tekintjük a siker fokmérőjének, jó ideje nincs sikeresebb filmrendezőnk, mint Herendi Gábor, aki a Valami Amerika-sorozattal és a Kincsemmel is rekordokat döntött. Hogy ez mit jelent neki, mit nevez az élete szerelmének, és mit tekint kudarcnak, az sok minden más mellett a ma esti Te+én-epizódból kiderül.

Al Ghaoui Hesna: „Később jöttem rá, hogy poszttraumás stressztüneteim voltak” – Az élet sava Borcsa

Videó – 2020.11.14. – FB

A Hesnával készült adás tökéletes példa arra, hogy a konyha milyen jó terep az igazán mély beszélgetésekhez – és mennyit segít abban is, hogy egy-egy nehezebb téma után jöhessen valami felszabadító. A szír ételek után a félelem és a poszttraumás stressz, majd nem sokkal később az unikornistorta…

Farkas Franciska: „Ebbe beleszakad az ember szíve meg mindene” – Elviszlek magammal

Videó – 2020.11.11. – DTK

„Az élet elém rakott egy olyan dolgot, amit soha nem akartam, de most itt van, hogy megtanuljam ezt is, hogy ne féljek tőle” – így gondolkodik gyermekotthoni gondozói munkájáról, amit tavasz óta a színészet mellett végez. És noha megrázó és megterhelő mindaz, amit ott tapasztal, mégis imádja, hogy a gyerekeknek ő egyszerűen a vicces, pandajelmezes „Franci néni”, nem pedig a „roma származású színésznő”. Itt a friss Elviszlek, és benne a fantasztikus Farkas Franciska:

Bagossy Norbert és László: Édesanyuci két szép fiúgyereke vagyunk – Elviszlek magammal

Videó – 2020.11.04. – DTK

Anyásak, szelídek, tehetségesek, szerények, sikeresek – olyan nagyon nem csodálkozunk rajta, hogy gigantikus (főleg női) rajongótáboruk van. De Bagossy Norbi és Laci sokkal több mint „anyuci két szép fiúgyereke”. Székelyföldről indultak, és ma már tulajdonképpen bármekkora koncerthelyet megtöltenek. Itt a friss Elviszlek és benne „a két Bagossy”, nézzétek:

„Sose találkozz a hősöddel” – Te+én: Ráskó Eszterrel és Gyárfás Dorkával

Videó – 2020.11.03. – GyD

„A legértékesebb tulajdonom a humorom, és ez azért is igaz, mert ebből élek” – derül ki Ráskó Eszterről a Te+én sorozat második epizódjában, és még sok minden más (például, hogy ki az a híres ember, akiért leginkább rajong), amit csak egy ilyen intim helyzetben, meglepő kérdésekre árul el az ember.

D. Tóth András: „Anyukám apukám esküvőjén súgta a fülébe, hogy úgyis ő lesz a férje” – Az élet sava Borcsa

Videó – 2020.10.31. – FB

Az élet sava Borcsa összes eddigi adása D. Tóth András produceri segítségével készült – de a WMN-csapat Bandikája most először állt át a kamera másik oldalára Borcsa mellé. És olyan sztorikat mesélt, hogy még bennünket is meglepett, pedig a legtöbben évek óta együtt dolgozunk vele…

< 1 2 3 4 5 6 7 >