Videó
Videó

Borbás Marcsi: „Azért fordítottam ennyi energiát a karrieremre, hogy ne bolonduljak bele, hogy nincs gyerekem” – Elviszlek magammal

Videó – 2017.03.08. – DTK

„Borbás Marcsi iszákos, Borbás Marcsinak nyolc gyomra van, Borbás Marcsinak azért nincs gyereke, mert karrierista, Borbás Marcsi öregszik" ... Na, ezeket hagyjuk. Itt van helyette egy igazán őszinte, tabumentes beszélgetés – az igazi Borbás Marcsival.

Bálint gazda: „Ismerem a természet törvényeit, föl vagyok készülve a végre” – Elviszlek magammal

Videó – 2017.03.01. – DTK

Miről beszélgetnél valakivel, aki két és félszer annyi időt töltött a Földön, mint, te, aki túlélte a fasizmus és a kommunizmus terrorát, és aki ennek ellenére – vagy épp ezzel együtt – képes mosolyogva válaszolni arra a kérésre, hogy miként érinti az idő múlása, a halál közelsége? Bálint gazda végre az Elviszlekben!

Kováts Adél: „Olyan ez, mint amikor az ember várandós, aztán egyszer csak ott van a gyerek” – Elviszlek magammal

Videó – 2017.02.22. – DTK

Hogyan birkózik meg a színházigazgatással, a társulattal és az otthoni elvárásokkal? Mi mindent tanult most 17 éves, (egykori) koraszülött lányától, Laurától? És ki jelenti az életében a legnagyobb kihívást? DTK vendége a csodálatosan, kívül-belül szép Kossuth-díjas színésznő, a Radnóti Színház igazgatója, Kováts Adél.

Tóth Gabi: „Soha nem akartam egy idegesítő celeb lenni” – Elviszlek magammal

Videó – 2017.02.15. – DTK

„Ma már én is közönségesnek látom a régi Tóth Gabit” – mondta az énekesnő DTK-nak. Nem esik jól neki, hogy megosztó, de mára megszokta. És megkomolyodott – mondja ő. Itt a friss, ropogós Elviszlek...:

„Nem engem akartak a nők, hanem a tévés Giannit” - Elviszlek magammal: Gianni Annoni

Videó – 2017.02.08. – DTK

Hetedhét országra szóló kétnapos olasz-magyar lagzira készül Gianni, aki menyasszonya, Zita kedvéért a magyar konyhát is „beengedi" az esküvőre. De miért várt 45 éves koráig a nősüléssel? Mit gondol a nőkről, a futballról, Budapestről, a családról? És hogyan húzta ki magát a csávából, amikor egy bukás után összesen 200 forintja maradt?

< 2 3 4 5 6 7 8 >

Legkedveltebb

WMN közösség

DTK & WMN

A woman pont hu egy olyan hely, ahol senkinek nem kell megfelelned. És minket sem az hajt, hogy megfeleljünk bárkinek.