Videó
Videó

„Soha nem szemétládáskodtam csak annak a kedvéért..." – Elviszlek magammal: Szily László újságíró

Videó – 2016.11.16. – DTK

Mit szól egy kemény hangú kritikus, amikor kritikája alanya szembesíti vele, hogyan zokogott miatta fél órát a vécében? Hogy viseli, ha őt támadják; például „ledrogosozzák"? És mit szól a híres 444.hu ahhoz, ha arról cikkeznek, hogy ők mindannyian Soros köpönyegéből bújtak elő? És horgászás és könyvírás meg médiahack... DTK vs. Szily. Első menet. (Nyugi, nem lesz második.)

Szulák Andrea: „Engem nem lehet megfélemlíteni" – DTK: Elviszlek magammal

Videó – 2016.11.09. – DTK

Egy hét szünet után újra itt az Elviszlek magammal! Méghozzá Szulák Szókimondó Andreával, akinek innen üzenjük, hogy maximális riszpekt!

Én így jó vagyok, tökéletes – Milyennek látják magukat a gyerekek? (videó!)

Videó – 2016.10.28. – WMN

Őszinték, bölcsek, viccesek, elgondolkodtatók... újra és újra meglepődünk azon, hogy mennyit tanulhatunk a gyerekektől. Nézzétek meg a legújabb videónkat!

„Mondtam magamnak: Feri, te nem vagy normális!" – Elviszlek magammal: Pál Feri atya

Videó – 2016.10.26. –

Egy 15 perces istenélmény miatt lett pap 20 évvel ezelőtt. Volt, hogy azóta megbánta, de elmondja, miért. És azt is, miként viszonyul ahhoz, hogy tízezrek követik minden megmozdulását, az előadásain pedig egy gombostűt sem lehet leejteni. Elviszlek magammal: Pál Feri atya.

Tomán Szabina: „Nem gondoltam, hogy ennyi erő van bennem" – Elviszlek magammal

Videó – 2016.10.19. – DTK

Beütöd a keresőbe a nevét, és az első öt találatból három jó eséllyel a válásáról szól, valamint híres exférjétől. Pedig Tomán Szabina sokkal, de sokkal több, mint volt „celebfeleség". Hogyan lett egy tatabányai kislányból nemzetközilag jegyzett modell, Mrs. Árpa Attilából pedig egy saját lábán álló, sikeres vállalkozás vezetője.

< 2 3 4 5 6 7 8 >

WMN közösség

DTK & WMN

A woman pont hu egy olyan hely, ahol senkinek nem kell megfelelned. És minket sem az hajt, hogy megfeleljünk bárkinek.