Videó
Videó

Tenki Réka: „Nem tudom kimondani, hogy jó vagyok” – Elviszlek magammal

Videó – 2019.04.24. – DTK

Akkor majd mi kimondjuk helyette: Tenki Réka, jó vagy! Egy régen várt találkozás az Elviszlek magammal friss epizódjában, amelyben az alapjáraton a nyilvánosság előtt inkább zárkózott színésznő úgy megnyílik, mint talán még sosem… Nézzétek meg:

Puskás Peti: „Megváltoztatott, hogy elvesztettem két közeli barátomat” – Elviszlek magammal

Videó – 2019.04.17. – DTK

Tudjátok, milyen az, amikor valakinek „Puskás Peti pillanata” van? DTK nemcsak e heti vendégét, hanem minket is beavatott az elméletébe. De nem csupán ezért érdemes megnézni az Elviszlek magammal friss epizódját… Itt:

Bodrogi Gyula: „Régen meg akartam váltani a világot, ma már maradi vagyok” – Elviszlek magammal

Videó – 2019.04.10. – DTK

Bodrogi Gyula, vagyis mindannyiunk Süsüje (és még annyi mindene!) nem sokkal a 85. születésnapja előtt ült be DTK mellé, hogy meséljen, meséljen és meséljen. Akarjátok hallgatni? Szerintünk egyértelmű a válasz.

Udvaros Dorottya: „Sosem bocsátom meg magamnak, hogy sokat voltam távol a fiamtól” – Elviszlek magammal

Videó – 2019.04.03. – DTK

Nagyon „jó síró”, szerelmes Csehovba, egyik színháza elvesztését máig nem dolgozta föl, harminchárom éves kaszkadőr fiától pedig a mai napig megkérdezi, hogy evett-e rendesen. Udvaros Dorottyával több napig tartó műsort lehetne forgatni – de szerencsére negyven percbe is sok minden belefért. Még az is, hogy DTK véletlenül kizárja a kocsiból…

Csuja Imre: „Ki tudom játszani magamból a fájdalmamat” – Elviszlek magammal

Videó – 2019.03.27. – DTK

„A Madách térre, legyen szíves” – kezdte Csuja Imre, amikor beszállt DTK kocsijába. És onnantól nem volt megállás: jött a sok történet, nosztalgiázás, nevetés, és egy fájdalmas vallomás is. Nézzétek meg, igazi érzelmi hullámvasutazás ez, méghozzá a legértékesebb fajtából. Itt a friss Elviszlek!

< 2 3 4 5 6 7 8 >