Videó
Videó

Gryllus Dorka: „47 évesen a világ rád legyint” – Elviszlek magammal

Videó – 2020.10.28. – DTK

Nagy utat tett meg a férfiak „vágytárgya” szerepétől az önmagáért és nőtársaiért is következetesen kiálló érett, negyvenes színésznőig. Hamarosan megszületik második gyereke, ő pedig teljességgel feloldódott ebben, és hagyta, hogy kivegyék a kezéből a munkát és a döntéseket. Gryllus Dorka az Elviszlekben! Nézzétek:

„Óvatosan nem lehet szeretni” – Te+én: Thuróczy Szabolccsal és Gyárfás Dorkával (VIDEÓPREMIER!)

Videó – 2020.10.27. – WMN

ÚJ MŰSOR! A Te + én sorozatban Gyárfás Dorka összetett személyiségeknek tesz föl szimpla kérdéseket, mindenféle előzetes egyeztetés nélkül. Egy pici stúdió, néhány kamera, pár lámpa, két bárszék, egy kutlfigura és semmi faxni. Csak te meg én – a premierepizódban Thuróczy Szabolcs színésszel.

„Emese, téged mindenki imád a termen kívül, de ha fölállsz a pástra, nagyon utálunk” – Elviszlek magammal: Szász-Kovács Emese párbajtőrvívó

Videó – 2020.10.21. – DTK

Néhány éven belül két apafigurát is elveszített – és közben nyert egy olimpiát. Most nagyon jól van, ikrei egyévesek, és nem adta föl a küzdelmet az egyetlen megmaradt tokiói kvótáért. Csak azt a fránya mondatot ne kellene kimondani, hogy: „Szász Emese vagyok, olimpiai bajnok.” Itt a friss Elviszlek!

Puskás Peti: „Csak egy kis répaszivarozás volt” – Az élet sava Borcsa

Videó – 2020.10.17. – FB

Puskás Peti és Borcsa nagyjából a második pillanatban egy hullámhosszra kerültek, úgyhogy a komoly témák (votják nyelv és filozófia) és mélyeneszántó gondolatok (kommentelők és kikövetők) mellett jó sok röhögéssel készültek el azok a bizonyos répaszivarok.

A játék az emberi kapcsolatokat modellezi – Egy új kutatás, amely szerint a babázás által elfogadóbb, boldogabb felnőttekké válunk (videóval!)

Videó – 2020.10.16. – MK

A babázás fejleszti az empatikus és szociális készséget. De hogyan lehet a babaház a lélek épülésének, gazdagodásának egyik bázisa? Itt megtudhatod:

Lengyel Tamás: „20 év alatt jöttem rá, hogy ilyet nem lehet csinálni a másikkal” – Elviszlek magammal

Videó – 2020.10.14. – DTK

„Nekem Gyuri a szabadság földje. Fölveszem a bajuszt, és onnantól kezdve azt csinálok, amit akarok, senki sem haragszik meg” – így szabadítja föl egy vezető színész gátlásait a gátlástalan sorozatkarakter. Hogy Gyuri milyen „jót tett” neki, az kiderül az e heti Elviszlek epizódból, ahol az önfegyelméről híres Lengyel Tamás meglehetősen szókimondó oldalát mutatja. Mondjuk, volt is miről beszélgetni vele a színházi szakma kapcsán…

Stefanovics Angéla: Szabadon élek, és ebből adódnak lázadásnak nevezett problémák – Elviszlek magammal

Videó – 2020.10.08. – DTK

Senkihez nem hasonlítható alakja a magyar színjátszásnak – és egy ideje már a YouTube-nak is. Még interjút is úgy ad, hogy közben a groteszk és a realitás határán egyensúlyoz folyamatosan. De éppen ettől izgalmas és megismételhetetlen. Mi már alig vártuk, hogy DTK végre elvigye magával: Stefanovics Angéla színművész (alias Anzselika Habpatron) az e hetiben!

Béres Alexandra: „A boldog mosoly vonzóbb, mint még egy kiló mínusz” – Az élet sava Borcsa

Videó – 2020.10.02. – FB

Béres Alexandra törött ujjal is megállta a helyét a konyhában! A váratlan sérülés története mellett Borcsával kitárgyalták a nők viszonyát a testükhöz, a korukhoz és a sporthoz, közben sült a padlizsán és a kofta. Kóstolás előtt pedig a hosszú házasság titkát is megfejtették. Ha esetleg ebből bármi érdekel benneteket, nézzétek meg a videót.

< 2 3 4 5 6 7 8 >