Videó
Videó

Máté Bence természetfotós: „Mindazt, ami vagyok, annak köszönhetem, hogy még ilyen gazdag élővilágunk van” – Elviszlek magammal

Videó – 2020.09.30. – DTK

Ritkán ad interjút. Fényképezőgéppel a kezében, egy maga tervezte és építette lesen, valamelyik lápvidék vagy dzsungel mélyén érzi jól magát. De ezt a beszélgetést mégis nagyon várta DTK-val, pedig autóba kellett ülni hozzá a városban… Az Elviszlek e heti vendége Máté Bence világhírű magyar természetfotós.

Mucsi Zoltán: Amikor a halállal kell szembenéznem, nem komoly, harcos férfiként működöm – Elviszlek magammal

Videó – 2020.09.23. – DTK

Olyan tágra nyitotta az élete ajtaját a róla most megjelenő könyvben, mint még sosem. Láthatóan feszélyezi is ez a pőreség – de ha már vállalta, becsülettel állja a sarat. Ez most egy másik Kapa, mint amit megszokhattatok… Itt a friss Elviszlek magammal, és benne: Mucsi Zoltán.

Dr. Gyurkó Szilvia: Mérgező társadalmi mítoszok kötnek minket gúzsba és okoznak károkat – Elviszlek magammal

Videó – 2020.09.16. – DTK

Addig van reményünk egy jobb világban, egy humánusabb társadalomban, kevesebb bántalmazásban, szebb gyerekkorban, amíg olyan emberek élnek és dolgoznak a Földön, mint Gyurkó Szilvi. Ő az Elviszlek magammal e heti vendége… és ajánljuk mindenkinek, de tényleg mindenkinek ezt a beszélgetést, aki jobbat akar annál, ami van.

Mácsai Pál: Otthon igyekszem nem hülye lenni – Elviszlek magammal

Videó – 2020.09.09. – DTK

Akkor ide mi most nem is nagyon írnánk mást, mint: Mácsai Pál az Elviszlek magammal e heti vendége. (Ja, de, még ennyit: a beszélgetés július legelején készült.)

Dr. Almási Kitti: „Amikor nehéz helyzetbe kerültem az életemben, soha nem támogatott senki” – Elviszlek magammal

Videó – 2020.09.02. – DTK

Vajon milyen ember rejtőzik a keményített gallér mögött? Mekkora utat járt be Magyarország egyik legismertebb pszichológusa? Hogyan hatott rá, amikor a család egyszer csak mindenét elvesztette? És ő maga hogyan küzd meg a szorongásaival? Az Elviszlek magammal e heti vendége (mondhatni, közkívánatra): dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus.

Illés Fanni paralimpikon: Azóta érzem magam teljes értékű embernek, amióta letettem a műlábat – Elviszlek magammal

Videó – 2020.08.26. – DTK

„Ha Isten mindenkit a saját képmására teremtett, akkor ez rám is igaz” – ez a mottója Illés Fanni Európa- és világbajnok paraúszónak. Elképesztő fizikai és lelki erő, tiszteletre méltó józanság, és a kemény külső mögött egy óriási nagy szív; nem csoda, hogy az egész stáb beleszeretett egy picit az Elviszlek magammal e heti vendégébe. Nézzétek meg:

Lakatos Márk: Az embernek egész évben szórnia kell a csillagot! – Az élet sava Borcsa grill különkiadása

Videó – 2020.08.21. – FB

Lakatos Márk és Fiala Borcsa Az élet sava Borcsa grillkonyhájában szórják a csillagot. Szezontól függetlenül, mindenkire és mindenre. A szuvidált tarjára és a csicseriborsós salátára is.

Janklovics Péter: „Sokáig tűrök, de ha elszakad a cérna, akkor nem érdekelnek a következmények” – Elviszlek magammal

Videó – 2020.08.19. – DTK

Az ember, akivel nem lehet nem együtt röhögni. Önmagán, magadon, magunkon. Mi, a magunk részéről, már alig vártuk, hogy DTK végre meghívja, és most itt van: Janklovics Péter az Elviszlekben!

< 3 4 5 6 7 8 9 >