Videó
Videó

Így készül az Elviszlek magammal - Nézz be a kulisszák mögé!

Videó – 2016.07.13. – DTK

Hol vannak a kamerák? Hogyan zajlik a forgatás? Ki a sokat emlegetett „Sanyi"? És miként viselte Alföldi Róbert, hogy a szokásosnál eggyel több kamera kísérte az Elviszlek magammal évadzáró felvételén? Így készül DTK műsora, nézz be a kulisszák mögé!

Király Gábor: „Az emberek éhesek a sikerre, az örömökre!" – Elviszlek magammal KÜLÖNKIADÁS

Videó – 2016.07.06. – DTK

Naná, hogy miatta összeállt az Elviszlek-stáb a nyári szünetben! DTK exkluzív interjúja Király Gáborral, a magyar futball-válogatott kapusával sikerről, szurkolókról, hazatérésről, „kapusflúgról", feleségről, gyerekekről, Christiano Ronaldóról... És még azt is elmondja, hogy szerinte kinek van esélye megnyerni az EB-t.

Levél kamaszkori önmagunknak – Nagyon személyes videóval!

Videó – 2016.07.01. – WMN

Vajon mi mondanivalónk lehet tinédzser önmagunknak a mostani fejünkkel? Magunkat is megleptük azzal, hogy mennyi minden. És a videót elnézve teljesen a saját hatásunk alá kerültünk...

Alföldi Róbert: Szeretem ezt az „átkozott" országot – Elviszlek magammal – 2. évad, finálé

Videó – 2016.06.29. – DTK

Nem is nagyon lehetett volna más az Elviszlek magammal második évadának fináléjában, mint a külföldi rendezései után nemrégiben hazatért Alföldi Róbert. Mondhatni, közkívánatra.

Bereczki Zoltán: „Most már nagyon unom, hogy egyedül vagyok" - Elviszlek magammal

Videó – 2016.06.22. – DTK

Volt egy egész sor kérdés, amit DTK föl akart tenni Bereczki Zolinak - tekintettel arra, hogy ő volt az a riporter, akinek a mikrofonja előtt annak idején volt feleségével, Szinetár Dórával néhány hónapon belül nyilatkoztak a szerelmükről... aztán a válásukról. De nem csak ezeket tette föl. Hála istennek!

< 3 4 5 6 7 8 9 >

WMN közösség

DTK & WMN

A woman pont hu egy olyan hely, ahol senkinek nem kell megfelelned. És minket sem az hajt, hogy megfeleljünk bárkinek.