Videó
Videó

Az élet sava Borcsa különkiadás – Jakabos Zsuval

Videó – 2019.10.12. – FB

Ezennel ünnepélyesen kilőjük az éterbe Az élet sava Borcsa harmadik évadát, amire Borcsa annyit edzette a hangját, hogy végül arra jutott, talán egy nagyobb térben is ki kellene próbálnia. Ennek a szuper ötletnek hála egy különkiadással indítjuk az évadot!

Radics Gigi: Nem csak a cigányok között vannak rossz emberek – Elviszlek magammal

Videó – 2019.10.09. – DTK

Saját léptékében egészen rövid, másfél órás készülődés után ült be DTK mellé Radics Gigi, aki teljesen nyíltan mesélt: a családi konfliktusoktól kezdve a külsejére kapott megjegyzéseken át a karrierjében nagy szerepet játszó véletlenekig tényleg mindenről.

„Mindjárt sírok, te nem vagy normális…!” – Csak neked mondom: Bata Éva és Pelsőczy Réka

Videó – 2019.10.07. – TF, MK

Azért is szeretjük annyira a Csak neked mondom sorozatot, mert minden egyes epizód teljesen más. Az e heti például szinte olyan, mint egy interjú – Bata Éva ugyanis úgy felkészült Pelsőczy Rékából, hogy az egy sokat látott riporternek is becsületére válna. Megérte: Réka egy ponton gyakorlatilag sírva fakadt örömében és meglepetésében…

Szacsvay László: „Sosem voltam a tűz körül, de sose fáztam” – Elviszlek magammal

Videó – 2019.10.02. – DTK

Hát persze hogy Fülöp kutyájával együtt érkezett a forgatásra, és persze hogy egyszerre volt szomorú és vicces, keserű és édes. Történetek egy nem mindennapi gyerek- és egy fájdalmas, mégis elképesztően gazdag felnőttkorból. Egy igazi nemzeti kincs: Szacsvay László az e heti Elviszlekben. Nézzétek meg!

„Merjek bátrabban szarnak lenni!” – Csak neked mondom: Rujder Vivien és Mucsi Zoltán

Videó – 2019.09.30. – TF, MK

Miként alakulhat ki szakmai barátság egy zavarában folyton bazsalygó, és egy magát mindenre felhúzó színész között? Hát, nézzétek meg, ezt is elmondják nektek!

< 3 4 5 6 7 8 9 >