Videó
Videó

Németh Kristóf: „Ha politikailag betámadnak, az csak olaj a tűzre” – Elviszlek magammal

Videó – 2019.05.29. – DTK

Ilyen sem volt még az Elviszlek magammalban; DTK az iskolába vitte e heti vendégét, Németh Kristófot, aki a fiáért igyekezett. Kriszta aztán Lőrincet és apukáját hazafuvarozta, így most megismerhetitek a 11 éves Lócit is. Állítjuk: érdemes.

Hálós bugyi, extrabetét, fürdővízhőmérő – Nyomjad, anyukám! 2. epizód Senával

Videó – 2019.05.26. – TF, MK

Babakelengye-párbaj és finn babadoboz a Nyomjad, anyukám! második részében. Sena és Doffek Gábor megmérkőzik, egy szülésznő pedig elmondja, mi kerüljön a szülésre összekészített csomagba. Hálós bugyi mindenképpen.

Pásztory Dóri: Előfordult, hogy mérlegelés előtt hánytattam magam – Elviszlek magammal

Videó – 2019.05.22. – DTK

Élete első négy hónapját az anyukája nélkül töltötte egy súlyos lelki betegség miatt. Élsportoló úszóként folyamatosan nyomasztotta a súlya, ezért néha hánytatta magát. A szüléstől pedig ugyanúgy rettegett, mint a repüléstől. Pásztory Dóri kétszeres paralimpiai bajnok számára a pszichológushoz járás ugyanolyan természetes, mint a fodrász. Erről és mindenről, ami közötte történt, megindító nyíltsággal mesélt az Elviszlek friss adásában. Szerintünk nézzétek meg.

Voltak elveink… Aztán lett gyerekünk – Nyomjad, anyukám! videópremier Senával

Videó – 2019.05.19. – TF, MK

Hónapok óta készülünk rá, most végre itt van, megszületett! És rögtön a mellek közé csap: Nyomjad, anyukám! A WMN Produkció vadonatúj videósorozata Sena műsorvezetésével. Nézzétek, szeressétek!

Vujity Tvrtko: „A legfontosabb dolgokat apámtól tanultam” – Elviszlek magammal

Videó – 2019.05.15. –

Tvrtko műsorkészítőként szereti nagyon kézben tartani az eseményeket – ezt lehet tudni róla. De azon még DTK is meglepődött, hogy ez interjúalanyként is így van. Azért a volánt nem adta át, de a kérdezés jogát igen.

< 3 4 5 6 7 8 9 >