Videó
Videó

Schell Judit: Anyukám nekem hitt, amikor elmondtam, hogy az edző közeledett hozzám” – Elviszlek magammal

Videó – 2019.11.13. – DTK

Schell Juditnak még DTK-t is sikerült meglepnie, amikor egy film kapcsán felidézett egy gyerekkori történet az edzőjéről...

„A Zoli meg már többször majdnem meghalt…” – Csak neked mondom: Enyedi Éva és Rajkai Zoltán

Videó – 2019.11.11. – TF, MK

„Minden, amit önmagunkért teszünk, annak semmi értelme, elillan, elporlik. Minden, amit másokért teszünk, az megmarad.” Magvas gondolatok és sok nevetés a Csak neked mondom legújabb részében… is!

Kajdi Csaba „Cyla”: Anyám azt mondta, majd kinövöm a melegséget… nem sikerült – Elviszlek magammal

Videó – 2019.11.06. – DTK

Itt van az Elviszlek magammal-vendég, akit a legtöbben kértetek. Kajdi Csaba, azaz Cyla DTK anyósüléséről szól az ő „drága követőihez és rajongóihoz” …meg mindenkihez, aki szereti (vagy nem). És nem csak hozzájuk.

„Olyan vagyok, mint egy üveg, amit megtöltenek” – Csak neked mondom: Jordán Adél és Jordán Tamás

Videó – 2019.11.04. – TF, MK

Ilyen sem volt még: Jordán Adél és édesapja, Jordán Tamás csakis egymásnak mondják a színpadon. Na jó, nektek is, úgyhogy ne hagyjátok ki!

Az élet sava Borcsa – Pataki Zitával

Videó – 2019.11.02. – FB

Pataki Zitát elég könnyű boldoggá tenni… egyrészt saját maga is sokat tesz azért, hogy boldog legyen, másrészt elég neki egy palacsinta reggelire, és máris pörög, ragyog, mesél és tanácsokat ad. Legalábbis Borcsa mellett ezt csinálta a konyhában. És hát, Borcsa is „híresen csendes és visszafogott”. Nézzétek meg, mi lett ebből. (Palacsinta.)

< 3 4 5 6 7 8 9 >

Legkedveltebb

WMN közösség

Podcast