A Korszak negyedik adása újra a média világába kalauzol minket, azonban a zene helyett ezúttal a tévézés és az online-tartalom-gyártás kerül a középpontba – azon belül is a kettő közötti kapcsolódási pontok és különbségek. Míg Barna tévés riporteri múltja ellenére az interneten talált magának közönséget @síkidegvagyok nevű Instagram- és TikTok-oldalával (amiből azóta megszületett a Márkó és Barna Síkideg podcast Linczényi Márkóval, valamint a Mivanaveled Show a YouTube-on, sőt még egy TEDx-előadás is), Dávid a kereskedelmi tévében és a filmes szakmában vált ismertté, ahol 26 éves korára olyan sikereket tudhat magáénak mint az X-Faktor műsorvezetői pozíciója, valamint számtalan filmszerep, mind hazai, mind nemzetközi produkciókban.

Bár ők ketten nem először ülnek le beszélgetni egymással, mostanra sem fogytak ki a témákból: Luca és Mila felvezetésével pedig

olyan témák is terítékre kerülnek, mint az online és a klasszikus értelemben vett hírnév közti eltérések, a gyártott tartalom és az azt közvetítő közszereplő kapcsolata, vagy a média szerepe a társadalmi normák alakításában.

Megtudhatjuk, hogy hogyan változott az önképük a karrierjük beindulásával, hogy állnak az értékteremtés koncepciójához, és mit gondolnak a másik munkásságáról. Amikor pedig éppen nem önmagukat és a modern szórakoztatóipart elemzik, akkor sem maradnak csendben, és kiváló humorukkal bizonyítják, hogy két dudás néha megfér egy csárdában. A Korszak egyik talán legszerethetőbb adása ez, amit nemcsak az érdekfeszítő és releváns téma, de már pusztán Barna és Dávid energiája miatt is érdemes megnézni, függetlenül attól, hogy a Z generációt erősíted-e, vagy csak szeretnél többet megtudni arról, hogy kik alakítják a média jövőjét. 

A Korszak missziója, hogy minden második csütörtökön elhozza nektek Magyarország kiemelkedő fiatal arcait, és megmutassa, hogyan látják a világot azok, akik egy nap az irányítói lesznek. Ha pedig még nem láttad volna a Korszak előző adásait, de felkeltette a figyelmedet a műsor, ITT bepótolhatod.