Videó
Videó

Sena: „Asszonynak legyenek asszonytársai!” – Az élet sava Borcsa Sena Dagaduval

Videó – 2020.12.12. – FB

Borcsa és Sena villámgyors és szuperfinom hachapurit (grúz sajtos pitét) készített, megbeszélték az élet fontos kérdéseit, mint a gyerekzsúrok, az instant hangulatjavítók és a frizuraváltás, majd a műsor végére varázslatosan megjelent a legcukibb minőségellenőr, az egyéves Farkas! A hachapuri átment a teszten!

Háy János: „A pénz az nem egy társ. Az semmi. Az nagy lósz.r” – Elviszlek magammal

Videó – 2020.12.09. – DTK

Hogyan születik véletlenül irodalmi szöveg egy házastárs elvesztéséből? Mitől hat ránk egy történet? Vajon fel tudunk-e kelni nap mint nap úgy, hogy van miért nem haszontalannak lennünk? Mit kezdjünk a traumáinkkal? És a rendszerváltás be nem váltott ígéreteivel? Jaj, legszívesebben minden mondatát felírnánk receptre ennek a beszélgetésnek – Háy János író az Elviszlekben!

„A legjobban Magyarország jövőjéért aggódom” – Te+én: Molnár Áron NoÁrral és Gyárfás Dorkával

Videó – 2020.12.08. – GyD

„Nem szeretnék egy olyan társadalomban élni, ahol a csend és vakhűség dönt a szereposztás felett” – mondja Molnár Áron, alias noÁr a ma esti Te+én műsorban, ahol átvitt értelemben is leveszi minden álarcát.

Papp Timi, a világhírű Freelusion alapítója: Látom, hogy mennek félre emberek, mert nem kapták meg a szeretetet, figyelmet – Elviszlek magammal

Videó – 2020.12.02. –

Egy rendszeren kívüli művészember, akiben egyesül a magyar virtus és a világszínvonalú céltudatosság, a művészi tehetség és az üzleti szemlélet. Nem véletlen, hogy Justin Timberlake-től Simon Cowellen át Hans Zimmerig mára rengetegen ismerik a nevét és a munkáit. És közben ízig-vérig a „mi lányunk”: Papp Timi táncos, koreográfus, a Freelusion Dance Company alapítója az Elviszlek magammal e heti vendége.

„Szeretem a testem, mert szeretem a lelkem” – Te+én: Cinthya Dictatorral és Gyárfás Dorkával

Videó – 2020.12.01. – GyD

Vannak olyan megosztó személyiségek, akik őszintén szeretik az emberi lélek tisztaságát, és a rosszindulat taszítja őket a legjobban – mégis valamiért félreértik őket. Részben emiatt volt Gyárfás Dorka kíváncsi arra, hogy ki is rejlik valójában a sokszor extrémnek tűnő külső mögött.

Hadas Kriszta: Az ember vagy politikai kompromisszumot köt, vagy kereskedelmit – Az élet sava Borcsa

Videó – 2020.11.28. – FB

Hogyan lehet eljutni a politikai kérdésektől a szoptatásig? A lesszabálytól a kétanyukás családokig? Csirkeszárnyon simán. Főleg, ha a Fiala Borcsa meg a Hadas Kriszta van a konyhában.

Shane Tusup: A problémák rendezése nem csak rajtam múlik – Elviszlek magammal

Videó – 2020.11.26. – DTK

Nyáron visszaköltözött Magyarországra az új barátnőjével. Már nemcsak úszókkal, hanem például futballistákkal is foglalkozik – köztük Szoboszlai Dominikkal, a jelenleg legsikeresebb fiatal magyar tehetséggel. De nem csupán ez változott. Az e heti Elviszlek magammal vendége: Shane Tusup.

„Önmagam elvonója lettem” – Te+én: Tillával és Gyárfás Dorkával

Videó – 2020.11.24. – GyD

Ha valamit nem sejtettünk előre, hát akkor azt, hogy Tilla képes elérzékenyülni a kamera előtt.

< 1 2 3 4 5 6 7 >