Videó
Videó

Cseke Eszter és S. Takács András: „Már kétszer bejártuk a világot, mire egy pár lettünk” – Elviszlek magammal az On the Spot alkotóival

Videó – 2017.10.18. – DTK

Sőt, immár nem is ketten, hanem hárman járják a világot. Az On The Spot új évadának forgatására a majdnem kétéves kisfiuk is elkísérte őket. Munka gyerekkel, megrázó történetek és párterápia – az új Elviszlek magammal epizódban DTK Cseke Eszterrel és S. Takács Andrással beszélgetett egy nagyon jót. Ma este 22:30-ko évadpremier a Duna TV-n, addig még pont van ídőtök megnézni. Itt, ni:

Halász Judit: „Nem akarom, hogy megbolonduljanak tőlem a gyerekek” – Elviszlek magammal

Videó – 2017.10.11. – DTK

Mindenki „Halászjutkája” egészségről, betegségről, túlélésről, színházi mellőzöttségről, gyerekkoncertekről, Gobbi Hildáról, no meg az utcán a karjába kéredzkedő háromévesekről. És a végén egy meglepetés neki – a 75. születésnapjára. Szem nem marad szárazon. Itt az új Elviszlek magammal epizód, és benne: Halász Judit, Kossuth-díjas színész.

Ráskó Eszter: „Olyan vagyok, mint egy egri várvédő asszony, a torkosabbik fajtából” – Elviszlek magammal

Videó – 2017.10.04. – DTK

Óriási karakter. Nem csupán a méreteit tekintve (190 centi és 130 kiló, és ezt most csak azért írjuk le, mert ő is beszél róla, viccel vele), hanem belülről is. De Ráskó Eszter humorista nemcsak mókáról és kacagásról mesélt DTK-nak, hanem például élete legnagyobb veszteségéről; a bátyja haláláról is. Itt a friss, ropogós Elviszlek. Ja, és: Eszter! Boldog születésnapot!

Trokán Nóra: „Én nagyon sokáig nem tudtam feldolgozni a szüleim válását” – Elviszlek magammal

Videó – 2017.09.27. – DTK

Egy végtelenül természetes, manírmentes, őszinte fiatal nő – aki egy kicsit saját magát, és DTK-t is meglepve – most először beszél a nyilvánosság előtt arról, hogyan dolgozta föl a szülei válását... és persze sok minden másról is. Az e heti Elviszlek magammal vendége: Trokán Nóra színész.

Majoros Péter Majka: „Bátran merek buta lenni” – Elviszlek magammal

Videó – 2017.09.20. – DTK

„Aki hülyének nézi a közönséget, az a hülye.” Ennyi és nem több a lényeg. Kedves, értelmiségi médiás barátaim, hallgassunk mindannyian Majkára. Köszönöm a figyelmet, DTK.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

Legkedveltebb

WMN közösség

DTK & WMN

A woman pont hu egy olyan hely, ahol senkinek nem kell megfelelned. És minket sem az hajt, hogy megfeleljünk bárkinek.