A válaszaitokból azt sikerült megtudnunk, hogy: 

  • a heti hírlevelünket alapvetően szeretitek (éljen!) és továbbra is várjátok, így csütörtök esténként ezután is elküldjük a hét legizgalmasabb írásait és beszélgetéseit a Best of WMN hírlevelünkben. 
  • jön új hírlevél is, mert: ahányan a heti hírlevélhez ragaszkodtok, ugyanannyian lennétek kíváncsiak mentális egészséggel és pszichológiával kapcsolatos tartalmakra is.
  • leginkább pénteken vagy szombaton olvasnátok a tőlünk érkezett e-mailt.
  • amit egyértelműen szöveges formában szeretnétek továbbra is megkapni.
  • a pszichológia mellett más is érdekel benneteket: sokan szeretnétek könyv- és sorozatajánlókat olvasni tőlünk, és egy külön heti videó és podcastválogatást is szívesen látnátok.
  • örülnétek, ha a feliratkozói közösség tagjaként olyan kedvezményekhez is jutnátok a WMN-en keresztül, amihez egyébként nem.

Ezek alapján úgy döntöttünk, hogy a Best of WMN hírlevelünk mellett hamarosan elindítjuk a „Lelki társad – egészséges kapcsolódás magunkhoz és másokhoz” című tematikus hírlevelünket is, amelyben – a legizgalmasabb és legaktuálisabb pszichológiai témák mellett – igyekszünk konkrét tippeket is adni a kívül-belül egészséges és boldog élethez. Ezt az e-mailt Milanovich Domi és D. Tóth Kriszta szerkeszti majd, és szombat reggelenként küldjük el nektek.  

Ha érdekel, iratkozz fel itt: https://wmn.hu/hirlevel-feliratkozas/ 

De még sok tervünk van a hírlevelünk kapcsán. Ha a tervekből konkrétumok lesznek, arról is időben értesítünk majd! 

Köszönjük, hogy itt vagy, gyere velünk tovább!

D. Tóth Kriszta