-

Sokan sokféle módszert kínálnak a hererák kialakítására, de ha ezeket a pontokat figyelembe veszed, neked lesz a legmenőbb hererákod, méghozzá garantáltan!

Az egyik legfontosabb hozzávaló a hatalmas önbizalom. Döntő, hogy tisztában legyünk vele: mi mindig, mindenkinél, mindent jobban tudunk. És mivel az urológia is a világmindenség részét képezi, mi is mindenkinél jobban értsünk hozzá!

Az én herémet

én ismerem,

jól ismerem

(becsukódik

már a semen)...

azaz:

nehogy már más hozzápiszkáljon az én kézműves tesztoszteron-műhelyemhez!

Röviden: legyünk önképzett sufni-urológusok! Élethosszig tartó tanulás a menő, nem? Még akkor is, ha rövid is lesz az az élethossz...

1.

Ne higgyünk a szemünknek! Tudjuk jobban, hogy az, ami ott növekszik, nem lehet rák, csak valami ártalmatlan dolog, ami majd elmúlik. Mi ugyanis biztosan nem lehetünk rákosak!

2.

Ne legyünk nyápicok, tűrjük a fájdalmat! Nem is férfi az olyan, aki a kicsit – vagy már eléggé – fájó heréjével azonnal orvoshoz rohan! Minket nem ilyen fából faragtak!

3.

Ne hallgassunk a társunkra, aki esetleg szépen kér, hogy menjünk már el orvoshoz! Sőt legyünk rá mérgesek, amiért nem ért meg minket!

4.

Helyezzük a munkát a legelső helyre! Ha az orvos munkaidőben rendel, várjuk meg a nyári szabadságunkat, és csak akkor menjünk el először, amikor már késő!

Ugye, milyen egyszerű? És ezzel új távlatok nyílnak! Végre nemcsak fecsegni fogsz az egészségügyről, hanem a bőrödön (meg valamivel alatta) érzed majd a nyomást! A leleteidet jobban fogod várni, mint a BL-döntőt!

És amikor kezedbe kapod őket, végre nekiláthatsz a garázs-onkológiának is!

Kökéndy Ákos

Kiemelt képünk illusztráció - Forrás: Shutterstock/Image Point Fr