Kult
Kult

A millió dolláros biznisz: vedd rá az embereket, hogy tegyenek jeget az italukba! – Jégkockamániánk története

Kult – 2022.10.27. – MZS

Kevés jobb dolog van annál, mint amikor egy meleg nyári napon jégkockák csilingelnek a pohár falán. De hiába tűnik egyértelműnek az italunk kis jégdarabokkal való hűtése, nem is olyan régen még meg kellett győzni az embereket arról, hogy ez bizony jó ötlet…

„Eljöttünk egy kölesgolyóval meg fél liter vízzel Erdélybe. Bravó!” – Útinapló

Kult – 2022.10.26. – SzÉ

Más normális emberek szendvicset készítenek, másfél liter vizet vesznek… mi meg…

Csak a vidám felszínt meg ne kapirgáld – Megnéztük a Játszóház című darabot

Kult – 2022.10.26. – FB

„Mindannyian ismerünk és láttunk már olyan családokat, ahol látszólag minden rendben van, de a felszín alatt ki nem mondott drámák lapulnak.”

„A hölgynek szimplán elege lett” – Taylor Swift még sosem volt ennyire felszabadult

Kult – 2022.10.26. – CSA

Taylor Swift klónozta magát, és megrendezte saját temetését. Ja, és mindenét a macskáira hagyta. Csepelyi Adrienn írása Swift új lemezéről.

Mindenki könyvespolcán van legalább egy kötet, amiért valamikor a történelem folyamán letartóztathatták volna

Kult – 2022.10.25. – PL

Vajon miért tiltották be a Harry Pottert vagy A szolgálólány meséjét? Melyik kötet volt az, aminek akkora hatalmat tulajdonítottak a hidegháborús időkben, hogy a tiltás ellenére a CIA támogatta a titkos terjesztését? És mindenekelőtt: mit keresnek ma ezek a kötetek a könyvespolcunkon?

Ne becsüld alá a nassolás erejét! – Ismerd meg a mikrohullámú sütő véletlen feltalálásának elképesztő történetét

Kult – 2022.10.25. – MZS

Emlékeztek a reklámra, amiben kitört a csokivulkán, és bumm, megszületett a gabonapehely? Na, majdnem így találták fel a mikrót is:

Mi a közös Madonnában, Cherben, Lady Gagában és Judy Garlandban? – Így születnek a melegikonok

Kult – 2022.10.25. – KÁA

„Kevesebb dologra lennék büszke, mint arra, ha az maradna meg rólam, hogy melegikon vagyok. Mert az azt jelenti, hogy a szabadságot képviselem” – mondta korábban egy interjúban Péterfy Bori. De vajon mit is jelent pontosan ez a titulus, és kik viselhették a történelem során? Ennek járt utána Kanicsár Ádám András.

A karnisra akasztotta fel magát Hollywoodban a sztárikerpár egyik tagja, testvére még élt harminc, boldogtalan évet – A Dolly Sisters tündöklő, tékozló szomorúsága

Kult – 2022.10.24. – KAd

Elképesztő legendák terjedtek róluk: kikosarazott milliomosokról, királyi udvarlókról, csillagászati lóverseny- és kaszinóveszteségekről, gyémántok iránti szenvedélyről, bizarr költekezésről. A démonaikról viszont nem tudott a világ. Ismerjétek meg a Dolly Sisters történetét Kurucz Adrienn tolmácsolásában:

< 6 7 8 9 10 11 12 >