Kult
Kult

„Megállítani az időt, ha csak egy pillanatra is” – Ferdinando Scianna, életünk sokszínűségének fekete-fehér krónikása

Kult – 2022.04.07. – FB

„Azért kezdtem el fotózni, mert ott volt Szicília. Hogy megértsem a fotókon keresztül, mit jelent szicíliainak lenni” – vallja Ferdinando Scianna, aki szülőotthonát és annak lakóit kezdte el megörökíteni, majd bejárta a fél világot. Izgalmas kiállítás a milánói Palazzo Realéból.

„Világéletemben attól tartottam, hogy egy átlagos, szürke kis senki leszek” – Interjú Csonka Eszter testépítő-világbajnokkal

Kult – 2022.04.07. – GyD

A női testépítők kapcsán sok sztereotípia él az emberek fejében – ezeket szeretné lebontani egy új magyar film, a Szelíd, amelynek a főszereplője nemcsak világbajnok testépítő volt (ma pedig személyi edző), de a kinézetén és a tapasztalatain túl is sok mindent hozzáadott a filmhez. Vele beszélgettünk testképzavarról, domináns férfiakról és előítéletekről.

Minden mai bajunk egy koleszszobában kezdődött – Belekezdtünk A besúgóba

Kult – 2022.04.06. – GyD

Vonzó fiatal színészek, menő cuccok, jó zenék, és izgalmas történet – mi kell még? Hát, némi mélységet még lehetett volna találni benne – de alapvetően tetszetős az HBO új magyar sorozata.

A fiú a szomszédból a világ legszexibb férfija – 53 éves lett Paul Rudd

Kult – 2022.04.06. – KC

Paul Rudd szerény és alázatos, nem gondolja magát szívtiprónak, de szupersztárnak sem, noha már szuperhősként is bemutatkozott, és egyre nagyobb a rajongótábora. A Hollywood nagy nevettetője címkét viszont már nem utasíthatja vissza!

„Sokszor tűnődtem: vajon meddig remél az ember? Most már tudom: az utolsó pillanatig” – 10 frappáns idézet Örkény Istvántól

Kult – 2022.04.05. – KAd

Száztíz évvel ezelőtt született a XX. század egyik legfontosabb magyar alkotója: Örkény István, aki egészen zseniálisan találta mindig fején a szöget.

A szív és a ritmus találkozása a Budapest Ritmo koncertjein

Kult – 2022.04.03. – BG

Kihagyhatatlan programokat ajánl Both Gabi a világzene-rajongóknak:

„Szerettem a nőket, és minden tőlem telhetőt elkövettem, hogy ők is szeressenek” – Casanova, az ellenállhatatlan szélhámos

Kult – 2022.04.02. – KAd

Casanova több volt szimpla lepedőakrobatánál. Izgalmas kalandjairól, hódítási szokásairól itt olvashattok Madame Fregolitól, (alias Kurucz Adrienntől):

Karót érdemel Jared Leto vámpír-performansza, a Morbius

Kult – 2022.04.02. – BA

Ezt ne nézd meg, ha kedves az életed!

< 8 9 10 11 12 13 14 >