Kult
Kult

„Nem ajánlom, hogy egyedül álldogálj a kirakatok előtt” – Tiltólista úrinőknek a századelőről

Kult – 2019.03.08. – WMN

A XX. század elején a hatvanévesnél idősebb lányos mamáknak tiltották a bubifrizurát, ki akarták irtani az ízléstelen koktélpartikat, ahol a lányok „spitzesek” lesznek, és nevetségesnek tartották a motoron ülő nőket. Sokat változott a világ? Vagy még van min alakítani?

De mit csináljon, aki nem akar harcolni?

Kult – 2019.03.07. – GyD

A fiatalság nem feltétlenül jár bohósággal, kétely nélküli lelkesedéssel és harci kedvvel. Nem, a fiatalok között is vannak olyanok, akik ki akarnak maradni a buliból.

Az elhagyott generáció ikonja volt – Keith Flint halálára

Kult – 2019.03.05. – CSA

A Prodigy énekese a múlt hét végén önkezével vetett véget életének.

„Rájöttem, ha nem tudok segíteni, akkor is lehetek vigasz” – Történetek a nővérpultból

Kult – 2019.03.04. – MLK

„Az utolsó éjszakán Pauline ébren van, de azt kéri a nővértől, hogy ne hívják be a lányát, szegény biztosan pihen, ne zavarják fel. Ezután csendesen elalszik, egyetlen panaszos hang és szó nélkül. Átalussza magát egy másik valóságba.”

Pásztor Anna: „Úgy érzem magam, mint aki mellett elsüvített a halál” – Exkluzív interjú

Kult – 2019.03.04. – GyD

„Bár azt azért nem tudtam elképzelni, amilyen elképesztő dolgokkal azóta vádolnak… Anyák mondják, hogy én ezt magamnak találtam ki, hogy reklámot csináljak. Azt írogatják, hogy kellett ez nekem, minek ráztam a seggem?! Meg, hogy miért nem a gyerekeimmel foglalkozom… De ha ezektől elvonatkoztatok, akkor egy precedensértékű ügyet csináltam végig.”

< 9 10 11 12 13 14 15 >