-

Zsanett este nyolckor érkezett. Megkértem, hogy hajtsa hátra a fejét, kézmelegre állítottam a vizet, és míg a fejbőrébe masszíroztam a balzsamot, megkérdeztem, hogy van. Egy kicsit feszültnek tűnt, mintha nem tudna ellazulni, pedig már az ünnepek után voltunk.

Bevallotta, hogy az aktuális pasijától egy díszesen illusztrált, zsebkiadású Káma Szútrát kapott karácsonyra. Ez még nem lenne gond, de azt olvasta benne, hogy egy nő tíz szeretőig marad tisztességes, utána már örömlánynak minősül. Persze rögtön kíváncsi lettem, hogy akkor Zsani hánynál tart, mire ő körülnézett – a manikűrös Katinál is volt még egy vendég, de ők messzebb ültek, a sarokban –, és suttogva közölte, hogy a kilencnél. A kilencedik a gyerekei apja volt, a válás óta meg semmi.

A következő kérdés adta magát, és Zsani nemmel válaszolt, mármint hogy azzal a pasival, akivel mostanában randizik, még nem jutottak el odáig.

Mivel mindenképpen szeretne tisztességes maradni, már csak egyetlen egy pasival szexelhet egész további életében. De honnan tudja, hogy ez a pasi az igazi?

Törni kezdtük a fejünket.

A manikűrös Kati, aki ezek szerint mégis minden szót hallott, közbevetette, hogy szerinte nagyon egyszerű a dolog. Elég megnéznünk a kinézett pasi hüvelykujját, az pontosan megmutatja, hogy milyen adottságokkal rendelkezik más területeken. Szerintem Katinak lehet hinni ebben a kérdésben, mert sok tapasztalatot szerzett már a kezekkel kapcsolatban.

Zsani felvetette, hogy úgysem a méret számít, hanem a belső értékek. Ha egy pasi okos, van humora, érzékeny és őszinte, biztos, hogy az ágyban is nagyon jó lesz vele. Kati vendége közbevetette, hogy szerinte amelyik pasi ilyen, az biztos, hogy meleg, főleg, ha még jól is néz ki, úgyhogy ez zsákutca.

Én azt mondtam, hogy Zsani esetleg megvárhatná, amíg szerelmes lesz valakibe, és azzal biztos, hogy majd jó lesz az ágyban is, de ő megkérdezte, hogy mi van, ha elkezd járni valakivel és tényleg addig vár a szexszel, amíg szerelmes nem lesz, és kiderül, hogy a pasinak miniatűr a hüvelykujja, ő meg ott áll fülig szerelmesen. Erre tényleg nem tudtunk jó megoldást.

Kati vendége ennél a pontnál mindenkit óva intett, hogy beleszeressen egy meleg pasiba, az nagyon kusza helyzeteket eredményezhet.

Aztán Zsani megkérdezett minket is, hogy mi hánynál tartunk. A manikűrös Kati büszkén bejelentette, hogy neki a férje az első és az egyetlen, a vendége meg, akinek éppen rózsaszínű, hosszú műkörmöt készített egy különleges alkalomra, csak kacsintott, hogy ő már régóta örömlánynak számít.

Akkor szerencsére Zsaninak eszébe jutott, hogy igazából nem is kilenc, csak nyolc és fél, mert a férje előtti pasijával csak a romantikáig jutottak el. Mindannyian örültünk, mert így akkor másfél esélye van még Zsaninak, hogy megtalálja az igazit. Közben végeztem a szárítással, és míg Zsanit néztem, aki vidáman pörgött a tükör előtt, megpróbáltam felidézni az emlékezetemben annak a srácnak a hüvelykujját, aki egyszer saját készítésű lecsót hozott tejfölös vödörben...

Kertész Edina

 Kiemelt képünk illusztráció - Forrás: Flickr/Andrew W