WMN SZEX
WMN SZEX

„Egy pornófüggő felesége vagyok” – Nézi este otthon, nézi napközben a munkahelyén, csak a párjához nem nyúl soha

WMN SZEX – 2021.11.14. – kn

„Esténként, amikor én elmentem aludni, ő még általában netezett a nappaliban. Egy alkalommal nem lépett ki a gépből, és akkor megtaláltam. Ott volt előttem a hatalmas készlet pornó, de tényleg, minden fajtából, típusból, több tízezer tételt töltött le és tárolt a gépén.”

A BDSM mint terápiás módszer – Így születhet egy rossz élményből erotikus fantázia

WMN SZEX – 2021.11.12. – WMN

Csörgits Kinga szexuálterapeuta saját tapasztalataira is alapozva azt állítja, a BDSM mint szexuális viselkedésforma segíthet bizonyos traumák feldolgozásában.

Így szerettek ti – És így szeretnétek, hogy szeressenek: A WMN nagy szexkutatásának eredményei, adatai (infografikákkal)

WMN SZEX – 2021.10.29. – WMN

A szexualitást övező tabukkal és tévhitekkel, illetve a vágyainkhoz kapcsolódó szégyenérzettel szeretett volna leszámolni a WMN nagy szexkutatása. Az eredmények pedig magukért beszélnek: a válaszadók majdnem fele (!) számolt be például arról, hogy átélt már szexuális zaklatást, bántalmazást, 19 százalékuk pedig a mai napig nem tudta ezt feldolgozni…

Dildóval a háború ellen, avagy önkielégítés régen és most, dicsőítve és elítélve

WMN SZEX – 2021.10.19. – HFB

Javasolták háború és „hisztéria” ellen, máskor meg tiltották, és még penitenciát is róttak ki arra, aki maszturbálni merészelt. Pedig az ehhez használatos eszközök már az őskor óta az életünk részei, hiába is szerettek volna a kutatók erről „diszkréten” mást állítani…

Üzekedő állatok, szaladgáló fütykös és a harmadik láb – Megnéztünk egy század eleji pornómesét, hogy nektek már ne kelljen!

WMN SZEX – 2021.10.13. – SzAE

Hallottatok már Eveready Hartonról és mindenre elszánt, önálló életre kelt fütyköséről? Na, majd most.

Első pornós élményeink… persze nem úúúúúgy, csak nézőként

WMN SZEX – 2021.10.09. – TF

Elég sok generáció dolgozik együtt a WMN szerkesztőségében, így változatosak az élményeink… például abban a kérdésben is, hogy mikor és milyen körülmények között láttunk életünkben először pornót. Olvassátok el a mi történeteinket, aztán valljatok ti is!

Neked mi okoz örömet a szexben? – Nagy WMN-kutatás

WMN SZEX – 2021.10.04. – WMN

Egy teljesen anonim felméréshez kérjük most a segítségedet! A célunk: leszámolni a tabukkal, a tévhitekkel, a gúzsba kötő szégyenérzettel, ami sokszor kapcsolódik a testünkhöz, a szexualitásunkhoz. Beszéljünk nyíltan a vágyainkról!

„Most már ne csak az én s.ggemet lássuk!” – Ezért kellhet intimitáskoordinátor a filmforgatásokra

WMN SZEX – 2021.09.25. – TF

Intimitáskoordinátor = túl PC reakció a #metoo-botrányokra, ami végül kilúgozott szexjelenetekhez vezet? Hogyan készülnek a szexjelenetek intimitáskoordinátor nélkül? Színésznőt és rendezőket kérdeztünk a filmvilág új sikerszakmája kapcsán.

< 7 8 9 10 11 12 13 >