-

Kanye West rapénekes (tudjátok, a pasi, aki Kim Kardashian férje, és olyan fájdalmas arccal közlekedik a világban, mintha valaki folyton a tökeit szorongatná), szóval neki azt írta pár napja a volt csaja Twitteren:

AWWWWW @kanyewest are u mad I’m not around to play in ur asshole anymore? #FingersInTheBootyAssBitch

Ami szabad fordításban körülbelül annyit tesz: Drága Kanye, hát meg vagy te őrülve, hogy nem akarsz többet velem szexelni, pedig emlékszel, hogy én még az ujjamat is a seggedbe dugtam közben?

Ez a mondat, és az utána következő eszeveszett internetes médiavihar – a mi szempontunkból – csak részben árulkodik a nő, bizonyos Amber Rose megveszekedett vágyairól, melyekkel mindenképp rivaldafénybe szeretne kerülni. Részben ugyanis arról szól, hogy bizony, bizony a fenékszex nem csak a lányok egy része számára jelent titkos, titkolt örömöt. Vannak fiúk, akik kifejezetten élvezetüket lelik benne, ha így is kényezteti őket a csajuk szex közben – akkor is, ha ők kétségtelenül (és teljes bizonyossággal) hetero srácok.

A popsiszex valami olyan, ami egyszerre izgalmas, vágyott, de legalábbis érdekes és félelmetes, továbbá borzongató, meg elutasított, és persze tabu is.

Úgyhogy most erről lesz szó.

Ellentmondásos (és ettől izgalmas) a téma. Az, hogy egyáltalán felmerül az anális szex kérdése, azzal is összefügg, hogy az Európában fogyasztott pornófilmek többségének ma már szinte kihagyhatatlan része, amikor a főhősnő a villanyszerelőtől, főnökétől, a biztonsági őrtől, vagy egy arra járó kedves, és éppen erektáló járókelőtől jól megkapja a magáét nemcsak elölről, hanem hátulról is.

A téma így aztán a retinánkon át beszivárog az agyunkba, onnan le a gyomrunkba, és előbb-utóbb el kell döntenünk, hogy akarjuk-e ezt egyáltalán. Kipróbálni. A szexuális életünk részévé tenni. Vagy köszönjük szépen, de nem.

Mert persze a szex örök szabálya, hogy akkor jó, ha azt csinálod, amiben örömödet leled, és ha azt csinálják veled, amit te is szeretnél.

Ha még ingadozol, nem döntöttél, vagy már döntöttél, de kíváncsi vagy arra, hogyan látja a popsiszex kérdését valaki, aki ezt rendszeresen csinálja, álljon itt neked tíz jó tanács Lillától, aki manuális szexterápiával foglalkozik. (Igen. Ő olyan lány, akinek az a munkája, hogy másoknak örömöt szerezzen, de mindezt nem bordélyházban vagy az utcán teszi.)

Ezek tehát egy szakember tanácsai azoknak, akik gondolkodnak rajta:

1.

Először is azt kell tisztázni, hogy az anális szex néha fáj. Van hogy csak utána, de előfordul, hogy közben is. A pornófilmekben nagyon könnyen, tisztán, egyszerűen megy az egész, de a valóság egészen más. Az az igazság, hogy a jó fenékszexhez egy csomó erőfeszítést kell tenni. Nem mindegy, mikor mész el kakilni (ne közvetlenül szex előtt), rá kell készülni, el kell lazulni, és még így sem biztos, hogy jó lesz.

2.

Az első dolog, amit be kell szerezni hozzá, az a síkosító. (Amit persze használni is kell majd a stratégiai helyen.)

3.

Fel kell készülni rá: az análszexről néha nem lehet eldönteni, hogy ami történik, az igazából kellemetlen, vagy éppenséggel nagyon is jó.

4.

Előfordul, hogy egy nő azt érzi: oké, készen áll, és akkor a pasija elindul befelé, ő meg egyszerre csak azt gondolja: na, ez azért túlzás... mégse csináljuk. Ez is teljesen rendben van.

5.

Ha már valaki bevállalja, bizony néha kemény döntéseket kell hoznia. Például hogy megeszi-e azt a marhahátszínt rostélyosan, hagymás burgonyával, vagy este inkább felkínálja a fenekét a pasijának. A kettő együtt biztosan nem fog menni.

6.

Aztán a végén eljön az a pillanat, amikor azon imádkozik a bevállalós ember, hogy amikor a pasija kihúzza a popsiból a farkát, akkor azt ne kövesse semmilyen váratlan... öööö... esemény.

7.

Tudom, hogy a pornóban van ilyen, de a valóságban tényleg érdemes komolyan venni, hogy ha a fiú már járt hátul, akkor először mosakodjon meg, és csak utána folytassátok a hagyományos szexet.

8.

Az a helyzet, hogy ha jól csinálják, akkor ez egy veszettül jó történet, és csak nagyon (nagyon!) kevés olyan pasi van, akit ez nem izgat, vagy ne szeretné kipróbálni.

9.

Persze az is lehet, hogy kipróbálja az ember lánya, és utána azt mondja, soha többet. Vagy rájön, hogy csak azért egyezett bele, mert a pasija nagyon kapacitálta, és most rém büszke magára, amiért megcsinálta. De magától biztosan nem kéri többször.

10.

Azt hiszem, az anális szex most egyfajta divat. Ami egy hülyeség, mert az ágyban maximum a bugyidnak kell divatosnak lenni (és az se sokáig van rajtad). Szóval ne azért csináld, mert mások is csinálják. És ne is azért, hogy a pasidnak legyen jó. Csak akkor próbáld ki, ha te is akarod, ha kíváncsi vagy, ha izgat.

+1 Azt pedig mi tesszük hozzá: És persze ne feledd, hogy bármikor lehet nemet mondani.

Markovics Ramóna

Kiemelt képünk illusztráció - Forrás: Shutterstock/sakkmesterke