Kovács András Péter: Ha valamiért szeretek pizzát csinálni, akkor az a gluténpornó – Sava Borcsa 2.0
Itt van a friss, ropogós, ráadásul újragondolt Sava Borcsa adás, melyből kiderül, ki süt jobb pizzát, vendégem, azaz Kovács András Péter vagy én. Egy biztos, ha eddig azt hitted, hogy a spakli és járólap nem alapfelszerelés egy nápolyi pizzázó konyhájában, akkor nagyot tévedtél. De vajon miért olyan a kovász, mint a gyerek? Honnan lehet tudni, hogy pizza voltál előző életedben? És hányféleképpen lehet megközelíteni a pizzatészta témáját? A házasság és a lefolyó közötti kapcsolat, gluténszálak, gluténpornó, és a levegőbuborékok, amik csodálatosak, és még a mikroportnak is meg lehet mutatni őket, mind szerepet játszanak ebben az adásban. A Nagy Pizzacsata következik két szuper recepttel! Sava Borcsa 2.0: Kovács András Péter (KAP) vs. Fiala Borcsa.