WMN Life
WMN Life

Apa mellkasáról még szebb lehet a világ – Egyre több a hordozós férfi, ennek pedig számos előnye van

WMN Life – 2024.06.23. – SzHA

Számos fontos előnye van, ha a baba az anyán vagy az apán pihen, vagy róluk szemléli a világot. A kötődésben is nagy szerepet játszik ez a fajta együttlét ugyanúgy, ahogy az, amikor a szülő a mellkasára fekteti a babát vagy ringatja, csak éppen gyakrabban, és nem csupán nyugalmi helyzetben alkalmazható.

Gratulálok, hogy ma is felkeltél! – A hétköznapi elismerések fontosságáról

WMN Life – 2024.06.22. – CSA

Díjak, előléptetések, bónuszok, kinevezések, diploma, vizsga… Biztosan csak ezek azok a dolgok az életünkben, amelyek után hátba kell veregetnünk magunkat és egymást?

Détár Enikő: Amikor apám meghalt, megszűntem félős kislány lenni – Elviszlek magammal, évadzáró epizód

WMN Life – 2024.06.22. – FB

Az Elviszlek magammal évadzáró részében Détár Enikő mesél lázongó kamaszkorról, nagy veszteségekről, válásról, gyászról, újrakezdésről.

Tanulni a tragédiából – 3 repülőgép-katasztrófa, ami megváltoztatta a légiközlekedést

WMN Life – 2024.06.21. – DD

Egy légi katasztrófa mindig tragikus esemény, azonban ezekből a balesetekből rengeteget tanult az iparág, és ezeknek is köszönhető, hogy ma ilyen biztonságos repülni.

Stephany Boateng: A görkori megadja azt a szabadságot, amit a hétköznapi stressz és a rasszizmus elvenne

WMN Life – 2024.06.21. – TD

Stephany Boateng semmilyen szempontból sem hétköznapi lány. Noha a neve alapján először zongoraversenyeket, YouTube-videókat, klasszikus zenei kritikákat dob fel a kereső, mára már elsősorban nem zenészként, hanem korisként definiálja magát. Sőt, úgy érzi: valójában ez a sportág adta meg neki az identitást, amit mindig is keresett.

Kínos csönd és kényszeres szövegelés – Szakember segít megérteni, mi áll a hátterükben

WMN Life – 2024.06.21. – , SzAE

Ti hogy viselitek, ha egy beszélgetésben csend áll be? És ha valakinek be sem áll a szája? Min múlik, hogy természetesen tudjunk társalogni? Anna Eszter és pszichológus édesanyja többek között erről beszélgettek.

Egy lézeres műtét következtében megvakult – Ma informatikatanár, festő és zenész: Pintér Norbert

WMN Life – 2024.06.21. – BSz

Informatikatanár, akinek legidősebb tanítványa 95 éves. Festő, aki attól sem riad vissza, hogy számítógéphez való egeret ragasszon a műve közepére. Zenész, aki zongorán, gitáron, basszusgitáron játszik, dalokat ír, stúdiózik, koncertezik, és legalább három zenekar tagja. És vak. Bár ez csupán másodlagos, azaz inkább „sokadlagos” az életében, mert úgy létezik, hogy sokszor tudomásul sem veszi a korlátozottságát.

Ha a pár válik, az a baráti körre és a családra is kihat – de ki mellé illik állni ilyenkor?

WMN Life – 2024.06.20. – ZKB

A szakítás vagy válás sosem csak az érintett felek számára hoz változást. A közös gyerekeken túl ugyanis a rokonok, a barátok, a kollégák is „válnak”. De vajon lehet-e jó viszonyban maradni az ex-anyóssal, megőrizhetők-e a közös barátok?

< 1 2 3 4 5 6 7 >