WMN Ügy
WMN Ügy

Félek, hogy egy nap döntenem kell, melyik fontosabb: a szeretteim vagy a szülőföldem

WMN Ügy – 2019.11.19. – NyL

Meddig érdemes a hazádban maradnod, ha a szeretteid, barátaid, rokonaid java része már messzire költözött? – Nyáry Luca nehéz dilemmái

Vészhelyzet Velencében: nagy a baj! – Helyszíni beszámoló munkatársunktól

WMN Ügy – 2019.11.14. – CsG

„Velence bajban van, ha ez így folytatódik, minden tárgyi emléke a szabadságnak, kreativitásnak és művészetnek, amire az emberiség egyöntetűen és oly kevélyen büszke, percek alatt válhat a habok martalékává."

„Szép csendben. Így zajlanak a gyerekekkel szembeni szexuális visszaélések”

WMN Ügy – 2019.11.11. – GySz

„Ez a magyar valóság. A tényszerű helyzet, hogy szinte nem találni olyan középfokú oktatási intézményt, ahol ne lenne (legalább pletykaszinten) egy történet arról, hogy X tanár és Y diák között mi zajlott. Persze, ami történt, annak általában nincs következménye.” Dr. Gyurkó Szilvi írása egy új magyar film kapcsán:

„Sokszor volt a gyerekek karácsonyi kívánsága egy egész guriga sajt” – Mit és hogyan adományozz, hogy tényleg segítség és öröm legyen

WMN Ügy – 2019.11.10. – ZP

Sok mindenkinek van szüksége segítségre, de karácsony környékén talán még fájóbbak a hiányok a gyerekotthonok lakóinak. Zebegényi Péter elmondja, milyen adománnyal tudsz nekik leginkább örömet szerezni, és mi az, ami a jó szándék ellenére is inkább számít szívfájdítónak vagy felesleges kacatnak.

< 6 7 8 9 10 11 12 >

Legkedveltebb

WMN közösség

Podcast