Csatlakozz Danny Zukóhoz és Sandyhez a csillagok alatt

Tudsz jobbat, mint szabadtéren mozizni? Ugye hogy nem! Amíg mindenki az Oppenheimer (amiről Gyárfás Dorka kolléganőm ITT írt) és a Barbie (amiről Krajnyik Cinti kolléganőm pedig ITT) miatt tolong a mozikban, te helyezd magad kényelembe a csillagok alatt egy pohár fröccsel.

A balzsamos nyáréjszakáknak amúgy is különleges hangulatuk van, hát még ha olyan klasszikusnak adják a díszletet, mint az 1978-as Grease Olivia Newton-John és John Travolta főszereplésével (és megannyi remek zenével).

A filmtörténet egyik ikonikus alkotását a belváros oázisában, a Fröccsterasz Kertmoziban vetítik vasárnap este nyolc órától – ne hagyd ki!

Bővebb infókat ITT találsz az eseményről.

programajánló kimenő radival
Jelenet a Grease című filmből - Forrás: Paramount Pictures

Barangold be a Dunakanyart úgy, ahogy eddig még nem tetted

A SUP-ozás virágkorát éljük, ami az évek során az egyik legkedveltebb vízi sporttá nőtte ki magát – nem véletlen, tényleg a nagybetűs szabadság maga.

Szeptember 20-ig minden vasárnap délután kettőtől a festői Dunakanyart barangolhatod be egy vezetett túra keretében – úgy, ahogy eddig még nem láttad.

De a romantika kedvelői egy naplementés vízitúrára is benevezhetnek, ami szintén felejthetetlen élmény. A túrák során két és fél-három órát tartózkodsz majd vízen, bővebb információkat pedig ITT találsz – deszkára fel!

Ízleld meg a Közel-Keletet

Nem kell országhatárokon átkelned ahhoz, hogy felejthetetlen kulináris kalandozásban legyen részed. A Közel-Kelet most Budapestre érkezik, gazdag konyháját pedig bárki megízlelheti.

Ha sietsz, ma éjfélig még odaérsz a Kazinczy utca Botellón Teraszához, ahol isteni fűszerek, aromás gyógynövények és ínycsiklandó ételek várnak. Harapj egy fantasztikus falafelt, pikáns kebabot, és az ikonikus humuszról se feledkezz meg. Ízleld a lédús shawarma tekercseket, a frissen sütött pita kenyeret és az egzotikus salátákat, amik után biztosan ujjonganak majd az ízlelőbimbóid.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@botellonterasz által megosztott bejegyzés

Bővebb információkat ITT találsz az eseményről.

Itt a bizonyíték arra, hogy néha jó kilógni a sorból

Míg mindenki más a Művészetek Völgyében élvezi az utolsó napok programjait, te ismerd meg jobban a Káli-medence kincseit – van belőlük bőven!

Július 29-én egy egész napos vezetett túra keretein belül lesz erre lehetőséged, ami Kapolcsról indul, buja erdőkön, bájos falvakon és hangulatos szőlőbirtokokon keresztül visz, hogy eljuss a Fekete-hegyig, ahonnan a Káli-medencére nyíló lélegzetelállító kilátásban gyönyörködhetsz majd.

Már régóta azt vallom: a természetben eltöltött nap örömünnep – pláne városlakóként. Szívd magadba a friss levegőt, az erdő energiáit, és gyönyörködj hazánk egyik legszebb vidékének természeti kincseiben. Ha esetleg most lemaradnál a közös, vezetett túráról, ne búslakodj, ezt a gyönyörű vidéket magad is bebarangolhatod. 

A túráról bővebb infókat ITT találsz. 

A gyerekeket se hagyd otthon 

Nem ismerek még egy olyan fekete öves társasjátékozót, mint Dián Dóri kolléganőm, akinek játékajánlóit időről időre olvashatjátok a WMN-en (a legutóbbit ITT). Ha viszont nálad épp a gyerek az, akinek a játékszenvedélye még a Holdról is látszik, és aki minden egyes alkalommal rommá ver az épp aktuális kedvencével, akkor örvendeztesd meg azzal, hogy elviszed a MAD Garden Buda nagy társasjátékpartijára, ahol egész nap a kedvenceivel játszhat a szabad levegőn – méghozzá sok hasonszőrű társaságában. Csak kérjétek ki a választott társasjátékot a pultból, és kezdődhet a szórakozás!

programajánló kimenő radival
Forrás: Facebook / Mad Garden Buda hivatalos Facebook-oldala

Bővebb infókat ITT találsz az eseményről.

Kiemelt képek forrása: Paramount Pictures; YouTube / outdoor.maffia; Facebook / Botellón Terasz hivatalos Facebook-oldala; Facebook / Mad Garden Buda hivatalos Facebook-oldala

Filákovity Radojka