Júzer
Júzer

Az On the Spot két alkotója az elmúlt 15 évről: Fontos volt, hogy a kameráinkkal a legközelebb jussunk az adott pillanat igazságához

Júzer – 2022.07.13. – KC

Gondoltátok volna, hogy Cseke Eszternek és S. Takács Andrásnak sokat kellett házalnia, míg valaki meglátta a fantáziát bennük, és sorozat válhatott az On the Spotból? Többek között erről meséltek a Magenta legújabb podcastjában.

„Mindennaposak voltak a posztok arról, hogy valaki nem akar tovább élni, vagy arról, miként rejti el a hegeit” – Ilyen volt a Tumblr

Júzer – 2022.07.11. – PL

Polner Laura, „extumblis” mesél arról, mit jelentett neki ez a felület, mit kapott tőle, és milyen veszélyei voltak:

Bőség zavara – Egyre gigászibb a streamingszolgáltatók kínálata, kérdés, hogy ez jó-e nekünk

Júzer – 2022.06.30. – KC

Mennyit költ az átlag magyar felhasználó streamingszolgáltatásra? Hogyan alakították át az új szereplők a kábeltévéhez és a mozihoz való viszonyunkat? Tényleg lehúzhatja a rolót a Netflix? Mit néznek a különböző generációk? Krajnyik Cintia Guld Ádám médiakutatóval járt utána ezeknek az izgalmas kérdéseknek.

Aljas, rohadt, mocskos dolog... és bűncselekmény – Lányrokonok, barátnők meztelen képeinek feltöltésére biztatnak egy közösségi oldalon

Júzer – 2022.06.10. – GySz

Ritka gyomorforgató ügy jutott a tudomásunkra. Bejelentést tettünk. Nyomozás lett belőle. Dr. Gyurkó Szilvia fontos írása a hasonló visszaélések megítéléséről és körülményeiről:

„Az informatika lehetőséget ad arra, hogy visszanyerjünk valamit az elveszített önállóságunkból” – Mi az a digitális akadálymentesség? (podcastajánló)

Júzer – 2022.05.30. – DD

Nemcsak a fizikai világban fontos, hogy akadálymentesítsük a környezetünket, hanem ugyanilyen elengedhetetlen, hogy a digitális térben se ütközzenek akadályokba azok, akik valamilyen testi kihívással élnek. Erről szól egy igazán érdekes podcast, amit Dián Dóri ajánl nektek:

Íme, Afrika legmenőbb TikTok-sztárjai – Őket érdemes követni, ha képbe akarsz kerülni

Júzer – 2022.05.25. – RB

Ismerjétek meg Afrika valódi arcát a kontinens TikTokkerei által!

Mobilon olvasod ezt a szöveget? Kutatások szerint kevesebbet érthetsz meg belőle

Júzer – 2022.05.20. – MD

Furcsa módon a légzésünknek van köze a dologhoz.

„Rosszabb, ha ismerős küldi” – Így hatnak a kéretlen péniszfotók a kamasz lányokra

Júzer – 2022.05.18. – MD

„Ha ugyanabba a suliba jártok, mindennap látod, és ez arra emlékeztet, amit tett. Olyan kínos” – mondta egy brit kutatás 13 éves résztvevője. Elképesztően fontos tanulmány, bennünk megkongatta a vészharangokat.

< 3 4 5 6 7 8 9 >