Júzer
Júzer

Vécéjükbe, ágyukba, nadrágjukba is befotóznak a BeReal felhasználói

Júzer – 2023.03.17. – DTK

Sokkal több kamasz használja, mint gondolnád. És nincsenek tabuk. Egy friss kutatás szerint főleg a fiúk hajlamosak átlépni a határokat a tavaly felfutott és idén is megállíthatatlan BeReal nevű új közösségimédia-felületen. D. Tóth Kriszta Guld Ádám médiakutatóval beszélgetett a a tizenéves gyerekek új kedvenc platformjáról.

Az inkognitó mód nem azt jelenti, hogy nyomtalanul böngészhetünk a neten

Júzer – 2023.03.16. – DD

Tévhit például, hogy az inkognitó mód elrejti az IP-címünket és a földrajzi helyzetünket. De akkor mire jó – és mire nem?

Mindenki a mesterséges intelligenciáról beszél, de mi is ez pontosan, és mire jó nekünk?

Júzer – 2023.03.10. – DD

Az interneten most minden a ChatGPT-ről szól. Mire jó ez a szolgáltatás, mire használhatjuk a mesterséges intelligenciát, és mire nem, kell-e félnünk attól, hogy öntudatra ébrednek a gépek, és leigázzák az emberiséget? Ennek jártunk utána:

A közösségi médiát ellepték a szexi botok

Júzer – 2023.03.02. – MZS

A jó hír, hogy ha elég óvatosak vagyunk, a közösségi platformokat ellepő pornóbotok többsége ártalmatlan. A rossz viszont, hogy hiába küzdünk a jelenlétük ellen.

A robottárs elvesztése ugyanolyan fájdalmas lehet, mint egy élő emberé

Júzer – 2023.02.24. – NyL

Emlékeztek A nő (Her) vagy az Én vagyok a te embered című filmekre? Nos, többé nem sci-fi, hogy az ember egy robottal pótolja a magánéletében keletkezett űrt, és ideális társra lel a mesterséges intelligenciában. Ez már a jelen.

Havi 4-5 ezret gombolna le a Facebook és az Instagram a felhasználókról

Júzer – 2023.02.20. – KC

A Twitter után most a Meta jelentette be, hogy fizetőssé teszi a hitelesítést a felhasználói számára. Mit jelent ez egyáltalán, és tényleg a mi érdekeinket szolgálja?

Minden, amit nem tudtál a Wikipédiáról – és nem is kerestél rá eddig a Wikipédián

Júzer – 2023.01.14. – SzHA

Milliók használják, de mennyire számít megbízható forrásnak? Szakértőkkel járjuk körül, mire jó a Wikipédia.

Nem, nem mindegy, hogy női vagy férfi hangon szól hozzánk Siri

Júzer – 2022.11.21. – MZS

Észrevetted már, hogy a telefonod hangalapú asszisztense, a kedvenc bútorboltod honlapján a chatbot, de még a robotporszívód is nő? Ha most csak legyintenél, elmondjuk: a társadalmunk egészére hatással van, hogy milyen neműnek ábrázoljuk a mesterségesintelligencia-alapú botokat.

< 1 2 3 4 5 6 7 >