Júzer
Júzer

„A Facebook nem összehoz, hanem még jobban elválaszt minket” – Érdemes lejönni a közösségi oldalról?

Júzer – 2021.01.30. – GyD

Valljuk be, mindannyian függők vagyunk, akik naponta pörgetjük a Facebookot, csak különböző mértékben, és van, akit ez nem zavar. Másokat viszont annyira, hogy inkább a teljes megvonást választják. De létezik-e köztes megoldás, tehát jelen lenni a közösségi médiában, de nem hagyni, hogy uralkodjon felettünk? Erre keressük a választ.

Tizennyolc éves fiú húz ki minket a… bajból – A Budipest app megmutatja, hol van a hozzád legközelebbi mosdó

Júzer – 2021.01.30. – SZL

Bemutatjuk Gergely Dánielt, azt a középiskolás srácot, aki vécétérképet hozott létre applikáció formában, hogy többé ne kelljen kétségbeesetten keresgélnünk vagy ide-oda bekéredzkednünk.

Tetszem neki vagy zaklat? – Az online ismerkedés bonyodalmai

Júzer – 2021.01.29. – SZL

Ha valaki állandóan a profilodat csekkolja, az zaklat vagy szimplán kíváncsi? Milyen játékszabályai vannak az online ismerkedésnek-flörtölésnek-szakításnak, amiket sokan nem ismernek. Melyek a leggyakoribb félreértésforrások a randiappokon? Izgalmas kérdéseknek járt utána szakértői segítséggel Szőcs Lilla.

Kik inspirálják a fiatalokat ma a közösségi médiában? – Hét menő influenszer az Instáról

Júzer – 2021.01.11. – DCS

Huszonéves szerzőnk elárulta, mely Insta-oldalakból merít ihletet olykor. Kik a ti kedvenceitek?

Rajzokkal a gyógyulás útján – Egy fiatal lány küzdelme a depresszióval 15+2 illusztrációban

Júzer – 2021.01.08. – SZL

„A gyógyulás alatt azt értem, hogy saját magam jobb és tudatosabb verziójává szeretnék válni. Hosszú idő után végre biztonságban érzem magam!” – A depresszió belülről, illetve mit tehetsz, ha valaki ezzel a betegséggel küzd a környezetedben? Erről is mesélt egy illusztrátor, Afrebab.

Tá ti tá ti, ti ti, tá tá – Minden, amit a morzekódról tudni szeretnél

Júzer – 2021.01.08. – DD

A reggeli edzés mellett az agyadat is megtornáztatnád? Hagyd a keresztrejtvényt, tanuld meg a morzekódot!

9 hasznos app a rendezett évkezdéshez (és folytatáshoz)

Júzer – 2021.01.06. – TF

A legtöbb újévi fogadalomban – amit akár csak magunknak merünk kimondani – az a közös, hogy tudatosabb életet szeretnénk kezdeni januárban. Van, aki a táplálkozásban és/vagy a sportolásban, más a pénzügyekben, megint más pedig az emlékgyűjtésben szeretné mindezt elérni. Mutatunk néhány appot, amik segíthetnek ebben. De ér folytatni a sort kommentben!

Egy húszas éveiben járó fiatal lány útkeresése 17 szórakoztató illusztrációban

Júzer – 2021.01.03. – SZL

„Fiatal nőként különösen felbosszant az is, hogy a családvédelmi programban csak azok a fiatalok kapnak támogatásokat, akik már házasok, és gyereket szeretnének. Kaphatnának azok is, akik egyedülállók, és nem terveznek családot.”

< 1 2 3 4 5 6 7 >