WMN: Híresség-sztár-celeb-influenszer; a te olvasatodban van-e lényeges különbség közöttük, és abban, ahogy a közönségükre hatnak?

Stahl Judit: Van, aki letesz valamit az asztalra, és ezért lehet ismert, elismert, vagy éppen ennek ellenére teljesen ismeretlen is maradhat. És van, aki nem csinál semmi minőségit, mégis lehet belőle híresség, sztár, celeb, influenszer.

WMN: Hogyan és mire használod a közösségi médiát? Szereted?

S. J.: Leginkább tájékozódásra. Nem nagyon szeretem az egészet, veszélyesnek és gyakran roppant felületesnek tartom.

WMN: Mi a hozzáállásod a gyereked tartalomfogyasztásához? Avagy: tiltasz vagy tűrsz? Miért?

S. J.: Én soha nem tiltok semmit. Nem hiszek a tiltásban. Helyette inkább megbeszéljük mindig, mit és hogyan szabad használni.

WMN: Hogyan épül föl a hitelesség… és mitől vész el?

S. J.: Ha igazi hitelességről beszélünk, akkor az sok munkával és hosszú idő alatt épül fel. Ha pedig sok és igényes munka van mögötte, akkor nehéz elveszíteni.

WMN: Hol és hogyan húzod meg a határt abban amit megmutatsz – és amit megtartasz magadnak?

S. J.: Megmutatni magamat a szükséges minimum. Persze senki nem tagadhatja, hogy ismertségünket igenis használjuk kommunikációs céljainkra. Ennek ellenére én évek óta igyekszem ezt mértéktartással csinálni. Ennek fényében például nem veszek részt különféle gálákon, nem posztolok önmagamról tízpercenként, és nem tartok afrikai ugróegereket sem, csak hogy érdekesebb legyek.

 

Guld Ádám médiakutató válaszait ITT olvashatjátok. Holnapután este várunk titeket szeretettel!

 

Figyelem! Új helyszínre költöztünk, így mostantól a MOMkultban, és 18.30-tól várunk titeket szeretettel – ezúttal május 16-án.

A májusi Hello, WMN!-estünkre még korlátozott számban lehet jegyet vásárolni, EZEN A LINKEN megtalálsz minden fontos információt.