Az öt legjobb, legszebb, legviccesebb mondat, amit valaha a testedre mondtak:

1. Istennő vagy! Párduc, vadmacska.

2. Elcserélném a testem a tiedre!

3. Ejha!

4. Gyönyörű vagy, amikor élvezel. Sosem láttam ilyen szépet.

5. Ne akarj lefogyni, se meghízni, egyszerűen pont így vagy tökéletes!

Az öt legjobb, legszebb, legizgalmasabb tanács amit valaha a testeddel, alakoddal, szexuális életeddel kapcsolatban mondtak neked, hallottál, olvastál:

1. A férfiakat nem érdekli az úszógumid. Ha veled vannak, akkor veled akarnak lenni. Csak ez számít.

2. A pina az pina, mit bonyolítod?!

3. Ne hiányold, amid nincs, értékeld, amid van...

4. Sport, víz, alvás.

5. Ha tükörbe nézel, mindig mosolyogj, bármilyen napod is van! És mindig dicsérd meg magad valamiért!

Az öt legjobb, legszebb, legmegrázóbb történet a szüzesség elvesztéséről:

1.

Megerőszakoltak 14 évesen. Egy ismerősöm haverja elcsalt az erdőbe és megfenyegetett, hogy otthagy, ha nem teszem meg. Azóta, ha felnézek a fákra, és mozgatja a leveleket a szél, átsuhan rajtam az emlék. Ez az élmény nagymértékben meghatározta a szexuális életemet. 36 évesen találkoztam azzal a férfival, aki fel tudta oldani bennem a gátlást, és élvezni mertem a testemet. Nem éreztem kötelezőnek, hogy kiszolgáljam őt, és csak az ő vágyát nézzem.

2.

A mostani férjemmel történt, mikor járni kezdtünk, szerelmünk hajnalán. Szerettem őt, jó volt vele lenni, ölelkezni, nagyon izgató volt, ahogy simogatott, nagyon élveztem, felizgultam, de meglepődtem, váratlanul ért, amikor belém hatolt. Nem voltam rá felkészülve. Rosszul esett, hogy nem szólt. Bénának éreztem magam, hogy nem tudtam, mi történik ott lenn. Valahogy azt hittem, csak a keze. Csalódott voltam a kezdeti nagyon izgalmas, meghitt dolgok után. Csak vele szexeltem azóta is, sok mindent együtt tapasztaltunk meg, voltak hullámvölgyek, pedig szerettük egymást. Azóta sokat javult a szexuális életünk. Végre jól vagyok a bőrömben a szex területén is.

3.

Azzal a férfival történt meg először, akihez most készülök férjhez menni. Gyönyörű volt, odafigyelt rám, és a fejem búbjától a kisujjamig szeretett. Abszolút pozitív élmény volt, mert a testi vágy az erős érzelmekkel együtt volt jelen, és évek múltával, a jelenben is nagyon szorossá teszi a kapcsolatunkat. Nálam a szex az erős érzelmeken alapul, nem is tudnám mással elképzelni.

4.

Nyolc hónapja együtt voltam az első barátommal, akivel én úgy egy hónap után már terveztem lefeküdni, de ő mindig elhárította a közeledésemet, pedig a behatoláson kívül már minden más megtörtént. Aztán egyszer az orgazmusom után belém hatolt, amin nagyon meglepődtem. Nem számítottam rá, és úgy éreztem magam, mint akit arcon csaptak. Utána kimentem a fürdőszobába, és a tükörképemnek mondogattam, hogy „úristen, végre megtörtént!"

5.

Pozitív élmény a mai napig, ami keveredik egy kis vicces momentummal: miközben szeretkeztünk, a kulcsra zárt ajtón kopogtatni kezdett a volt barátom anyukája, hogy hozott egy kis sütit...

 

A Nagy Test-teszt eredményeiről több összefoglalót is készítettünk. Ezeket ITT, ITT, ITT  és ITT olvashatod el. Szánj rá néhány percet, érdemes és tanulságos!

Kiemelt képünk illusztráció - Forrás: Unsplash/romina-farias