Miért jó ez neked mint alkotónak? 

Csatlakozhatsz egy alkotóközösséghez, a WMN pezsgő, kreatív csapatához, amely szakmai támogatást és inspirációt kínál, segít a tartalmaid formálásában, hitelességed építésében és fenntartásában, alkotói kompetenciáid fejlesztésében. Közben megismerheted a szerkesztőség működését, találkozhatsz a kontentszakma ismert és elismert arcaival.

Miért jó ez nekünk? 

Új alkotókat ismerünk meg, akik külső, izgalmas (akár kritikai) szempontokat hoznak be a világunkba. Azt reméljük, hogy ezekkel az együttműködésekkel erősödik a közösségünk, a kreatív erőnk és a sokszínűségünk. Szeretnénk új hangokat hallani és új személyiségeket megismerni, mert hisszük, hogy ezáltal mi magunk is fejlődhetünk. Kíváncsiak vagyunk rád, és nekünk jó, ha velünk gondolkodsz, és persze így mi is eljuthatunk új emberekhez, közönséghez. 

Milyen lesz a közös munka? 

A WMN creatoraként szakmai együttműködésre lépsz majd velünk, amelynek kereteit szerződésben rögzítjük, hogy minden a lehető legtranszparensebben és legkiszámíthatóbban működjön. A WMN kreatív csapata tartalomfejlesztő és tehetséggondozó foglalkozásokon, közös ötleteléseken segít kontent, vizuális, marketing és önmenedzselési kérdésekben. Emellett a legjobb tartalmak megjelenési lehetőséget kapnak a WMN felületein is. Mindeközben bepillanthatsz a WMN szerkesztőség működésébe, és akár még úgy is alakulhat, hogy igazán hosszú távú közös munka lesz belőle…

Kik jelentkezhetnek? 

Azoknak a tartalom-előállítóknak a jelentkezését várjuk, akiknek van önálló Instagram- és/vagy TikTok-profiljuk és/vagy YouTube-csatornájuk, amely felületeken nem csak a saját életükről osztanak meg tartalmakat. Tehát: legyen (bármilyen, neked fontos) témád, amit képviselsz, és mondanivalód, amit képes vagy elmondani, megmutatni! A programba kerülés nem automatikus, a jelentkezőket a WMN kreatív és tehetséggondozó csapata szűri meg, ők döntenek arról, hogy kikkel kezdődjön el a közös munka.

Mi a határidő, hogyan lehet pályázni? 

Ha érdekel a lehetőség, a részletekért kattints ide: https://wmn.hu/creator-program

D. Tóth Kriszta