WMN Zizi
WMN Zizi

Kísérlet az emberi szívvel – Azaz így sült el életem legrosszabb áprilisi tréfája

WMN Zizi – 2021.04.06. – kn

Az áprilisi tréfák néha balul is elsülhetnek. Ráadásul ez egy olyan fegyver, ami mindkét irányba lő – ahogy azt szerzőnk, Kocsis Noémi is megtapasztalta.

Mindörökké Krasznaja Moszkva! – A WMN locsolkodós sztorijai

WMN Zizi – 2021.04.05. – WMN

Válogatós locsolók, feltámadásos tévéfilmmaraton, no meg a „halott állat füstölve, halott állat a saját belébe tuszkolva, remélhetőleg még élő állat seggen kitolt terméke”. Íme, a WMN-szerzők pacsulis húsvéti emlékei!

„Béla bácsi hozott tegént egy vájdling böröcöt, abból majd lesz toszóka hozzá” – Különböző tájegységek tréfás kifejezései egyetlen hétköznapi történetben

WMN Zizi – 2021.04.04. – BJ

„Kotonozik tovább, hátha lel egy kis keszőcét. De nem. Mindegy, lesz akkor pampuska.” Zseniális magyar tájnyelvi kifejezések Jocó bácsi jóvoltából.

„Ahányszor visszagondolok rá, el akarok süllyedni szégyenemben” – Így csináltunk bolondot magunkból

WMN Zizi – 2021.04.01. – FB

Olvassátok el, hogyan bénáztunk mi, azaz hogyan szinkronizálta DTK az ÖSSZES mormon nőt, lógott ki Pásztory Dóri bugyija egy szuperelegáns helyen, nézte be Tóth Flóra valakinek a nevét háromszor is, és vezette eltökélten a semmibe a családját egyfajta kifordított Mózesként Kurucz Adri… aztán meséljétek el a ti bénázásaitokat is kommentben!

Így mostam át magam az életem különböző szakaszain

WMN Zizi – 2021.03.28. – MK

Most képzeljétek el, mi lenne velünk mosógép nélkül! Hát nem ez az egyik legnagyobb találmány?! Jó, csak egy a sokból, ami megkönnyítette az életünket, de nem árt fejet hajtanunk a feltalálója előtt, és tisztelettel adóznunk a masinának a születésnapján.

Szaranyák, szerelmek, és a szundítás világnapját nekünk! – Efféle ünnepekre vágynak a WMN szerzői

WMN Zizi – 2021.03.26. – DD

Ma van a „hozd létre a saját ünnepedet” világnap, mi pedig eleresztettük a fantáziánkat, és összeszedtük, a szerkesztőségből ki milyen ünnepet vezetne be. Te melyiket ünnepelnéd szívesen? És milyen lenne a te világnapod?

< 1 2 3 4 5 6 7 >