WMN Zizi
WMN Zizi

„A mellemre is, mami!” – 12+1 felejthetetlen retró reklám és szlogen nyomában

WMN Zizi – 2022.08.31. – KK

„Új? Nem, Perwollal mosva!” „Ronda és finom!” „Szia, Kata vagyok, van még egy Pepsid?” – Ti milyen emblematikus reklámszlogenekre emlékeztek a kilencvenes évekből?

„Egyszer utánam szóltak, hogy a nadrágomra ragadt egy használt tampon” – És további kínos helyzetek, amikor (nem) szóltak

WMN Zizi – 2022.08.30. – SzAE

Adja az ég, hogy ha kínos helyzetbe kerülünk, jön majd egy kedves idegen, aki tapintatosan jelzi nekünk, mielőtt az egész városon úgy bumlizunk keresztül, hogy le van húzva a sliccünk.

Dráma, botox, luxusingatlanok és még egy kis dráma – Megérkezett a Selling the OC

WMN Zizi – 2022.08.28. – KC

Amerikában, ha valaki elég ügyesen lépked a szamárlétrán ingatlanosként, akár több százezer dolláros jutalékot is zsebre vághat, és az sem ritka, hogy az ügynökök saját maguk vásárolnak több millió dolláros házakat, amelyeket Lamborghinin gurulva és Louboutin cipőkben tipegve érkeznek megtekinteni. Erről és rengeteg felesleges konfliktusról szól a Selling Sunset és a Selling the OC.

„Ne haragudjon, de magával kicsesztek a szülei” – A ti kimondhatatlan neveitek és történeteik

WMN Zizi – 2022.08.22. – DD

Kimondhatatlan nevek, oltári vicces történetek. Ti elmeséltétek, mi összegyűjtöttük őket, hogy megmaradjanak az utókornak. Ordítva röhögtünk rajtuk, köszönjük szépen!

Az Oroszlán kihúzza a Rákot a csigaházából – A WMN hiánypótló szerelmi horoszkópja

WMN Zizi – 2022.08.22. – TF

Hogy készül a tuti szerelmi horoszkóp? Hát úgy, hogy a rendetlent összepárosítod a rendessel, a sokat beszélőt a csendessel, a pörgőst a lustával, az okoskodót a nagyszájúval, és már kész is a perfect match. Papíron természetesen. Ha szerinted is így születnek a legösszeillőbb párok, olvasd el Tóth Flóra szerelmi horoszkópját.

A Vészhelyzet már akkor píszí volt, amikor még azt sem tudtuk, mi az – Egy kultsorozat, ami felmelegítve is jó

WMN Zizi – 2022.08.21. – SzAE

„Háromra emeljük! Egy, kettő, három!” „Szívást kérek!” „Fibrillál!” „Hol a fenében van Carter?!” Anna Eszter a chicagói sürgősségi osztály nosztalgiavonatán száguldozik.

Kurucz Adrienn: „Ébredj, a horrorpatkány megint bántja a kiskutyát!”

WMN Zizi – 2022.08.21. – KAd

„Az volt a terv, hogy itt akkor megállunk, a további családtervezés kizárólag a jelen állapot konzerválására irányulhat. Vagyis: nincs több befogadott jószág!” Aztán lett. Macskariadó Kurucz Adriéknál.

„Bepakoltam a beton Buddhát, biztos, ami biztos alapon” – A leghajmeresztőbb dolgok, amiket utazáskor magatokkal vittetek

WMN Zizi – 2022.08.21. – FR

Van, aki utazáskor minden eshetőségre felkészül, például egy apokalipszisre.

< 1 2 3 4 5 6 7 >