WMN Zizi
WMN Zizi

A legnagyobb égések az online térben, avagy mire a legtöbb ember megissza a reggeli kávéját, én már biztosan bejelöltem magamat valakinek a Facebook-profilképén

WMN Zizi – 2022.09.27. – KAA

Véletlenül lájkolni az ex új kedvesének fotóit? Szexi fotót küldeni a szerelmünk apukájának? Megszórni pikáns ajánlattal az üzletfeleket? Neeeem, ilyen soha nem történhet velünk igaz?! Csak másokkal… Olvassátok el a hajmeresztő történeteket, aztán elő a tieitekkel!

Amikor a futár azzal indított, hogy a Jézuska ajándékot hozott… – Kedvenc kalandjaim a házhoz szállítással

WMN Zizi – 2022.09.26. – TF

Ismerünk szuperjófej, megbízható futárokat, akikkel lassan haveri viszonyba kerülünk. Meg olyat is, sajnos, aki „itt” van, de nem ott, ahol lennie kellene, nem találja, nem tudja, és egyébként is, nem látja a megjegyzést, olyan csomagot hoz, amit nem rendeltünk, de nem viszi el, amit visszaküldenénk. Aki rendelt már életében házhoz, szerintünk tud azonosulni Tóth Flóra kalandjaival.

Kurucz Adrienn: A kaparászással ne törődjenek! – Novella egy romantikus hétvégi kiruccanásról

WMN Zizi – 2022.09.25. – KAd

Amikor az érkezésed után pillanatokban kiderül, hogy finoman szólva rosszul választottál szállást. Mégis maradsz.

Iliás-Nagy Katalin: Ha még egy válság jön, én megőrülök!

WMN Zizi – 2022.09.25. – INK

Mi van akkor, ha valaki úgy érzi, élete krízisállapotok láncolata? – teszi fel a kérdést szerzőnk. Pszichológussal járja körbe a kérdést: mire tanítanak a traumák.

Bárkit, csak Brant ne! – Íme, 4 alternatív befejezés a Trónok harcához

WMN Zizi – 2022.09.20. – DD

A Trónok harca befejezése világméretű felháborodást váltott ki a rajongókból, nem véletlenül. Olyannyira nem tetszett sokaknak, hogy voltak, akik megírták a nekik tetsző lezárást. Ti hogyan fejeznétek be ezt a nagy ívű történetet?

Szabó Anna Eszter: Mit esznek a TikTokon a gyerekek!? – Egy Y generációs alámerül e közösségi oldal bugyraiba

WMN Zizi – 2022.09.15. – SzAE

Lehet szeretni, tartani tőle – vagy utálni, lehet lenézni, vagy épp függeni tőle, de egyvalamit úgy tűnik, nem lehet: ignorálni. Anna Eszter vakon ugrott bele a TikTok világába, és megírta a tapasztalatait.

Egyedülálló, megismételhetetlen és varázslatos: WMN auralátó kvíz!

WMN Zizi – 2022.09.15. – TF

Ha kitöltöd a kvízünket, meglátod az aurádat! Nem vicc! Csak erős idegzetűeknek, akik akarják tudni, milyen színű az aurájuk! Vagy az autójuk.

Mérgükben szentségelők, nyomatékosításból cifrázók és mocskos szájú menőzők: a káromkodás tudománya

WMN Zizi – 2022.09.14. – TF

Most megtudod, mire jó a káromkodás, meg azt is, mire nem. Sőt, választ kaphatsz arra is, többet káromkodnak-e a mai fiatalok, mint (nagy)szüleik.

< 1 2 3 4 5 6 7 >