WMN Zizi
WMN Zizi

Gardróbfrissítés három gyerekkel – maga az anyagi csőd

WMN Zizi – 2024.03.05. – ZKB

A gyerekek időnként hajlamosak ugrásszerűen megnőni, így ami jó volt rájuk tegnap, az borzasztó kicsi lesz már jövő héten. Három gyerek öltöztetése évszakváltáskor pedig igencsak kifog a családon.

Az állatok emberibbek, mint gondolnánk: empatikusak, érzékenyek és okosak

WMN Zizi – 2024.03.04. – ZKB

Sok száz évig úgy vélték, az állatokat alapvetően a lét- és fajfentartás, illetve az ösztöneik vezérlik. Az örömsportoló varjak, az igazságtalanságon felháborodó majmok és az egymást a maguk kárára is megsegítő patkányok ezt erősen cáfolják.

Mi történik, ha hat kamasz fiú egy lakatlan szigetre keveredik? – igaz történet egy régi fotóról

WMN Zizi – 2024.03.03. – SzAE

Túl unalmas volt az élet, ezért hat fiú elkötött egy vitorlást, hogy aztán egy lakatlan szigeten kössenek ki. Az biztos, hogy ezután nem unatkoztak többet.

Okosabb az orrod, mint hinnéd – a monogámiának, a mellráknak és a közeledő halálnak is van szaga

WMN Zizi – 2024.02.28. – ZKB

„Az üzenet az, hogy szaglásunk érzékenysége jelentősebb, mint amennyit tulajdonítunk neki. Csak nem figyelünk rá, és nem használjuk a mindennapi életben” – mondja dr. Keller, a szaglással kapcsolatos kutatás vezetője.

Mit keres egy döglött oroszlán a cukorszirupon? – logók, amik nem állták ki az idő próbáját

WMN Zizi – 2024.02.23. – FB

140 év után cserélte le az aranyszirupot gyártó Lyle’s a logóját. Sokan pedig csak most vették észre (és hűltek el), miből is kanalazták eddig a közkedvelt, borostyánszínű édességet.

Both Gabi: Lujzi hol van?

WMN Zizi – 2024.02.20. – BG

„Nagyon vicces, hogy amikor Lujzi nélkül futok össze akár távoli ismerősökkel is, mindig megkérdezik, hogy hol a kutya. Sőt, ha egyedül vagyok, akkor is úgy köszönnek: »Sziasztok!«” Gabianyu kutyája, Lujzi szülinapos!

Osztálytalálkozó: integet a múlt – Fazonok, akikkel biztosan összefutsz

WMN Zizi – 2024.02.17. – ZKB

Hiába szeretnéd elfelejteni a kínos gimis éveket, a múlt (legalábbis az osztálytalákozó idejére) kíméletlenül visszarángat.

Mária Terézia, a helikopteranya, tizenhat gyerekét regulázta

WMN Zizi – 2024.02.08. – SzAE

Biztosra akart menni, ezért nem állt meg a tizedik gyereknél (ahogy szerette volna), pedig úgy érezte, a várandósságok legyengítik, öregítik, és alkalmatlanná teszik a szellemi munkára.

< 1 2 3 4 5 6 7 >