WMN Zizi
WMN Zizi

„Az exemmel hat különböző atomszexista és végtelenül bugyuta animét néztem végig” – Áldozatok, amelyeket a párunkért hoztunk

WMN Zizi – 2022.10.02. – KC

Összegyűjtöttük a szerkesztőségben, ki mekkora áldozatokat hozott már annak érdekében, hogy a párja kedvére tegyen. Vajon kinek kell mindennap focit néznie, és ki az, aki egy egész hangoskönyvet készített a szerelme kedvéért? Olvassátok el a cikkben, aztán pedig írjátok meg a ti történeteiteket!

Az elmúlás illatai – Az ősz aromái az emlékeinkbe és a szívünkbe is behatolnak

WMN Zizi – 2022.09.30. – FB

Ennél illatozóbb cikket ma biztosan nem fogsz olvasni!

WMN-kvíz: Te melyik szereplő vagy a Váratlan utazásból?

WMN Zizi – 2022.09.28. – CSA

Gus Pike, Felicity King, Sarah Stanley vagy valaki más? Rendkívül komoly személyiségtesztünkből most kiderül, ki vagy gyerekkorunk kultsorozatából!

A legnagyobb égések az online térben, avagy mire a legtöbb ember megissza a reggeli kávéját, én már biztosan bejelöltem magamat valakinek a Facebook-profilképén

WMN Zizi – 2022.09.27. – KAA

Véletlenül lájkolni az ex új kedvesének fotóit? Szexi fotót küldeni a szerelmünk apukájának? Megszórni pikáns ajánlattal az üzletfeleket? Neeeem, ilyen soha nem történhet velünk igaz?! Csak másokkal… Olvassátok el a hajmeresztő történeteket, aztán elő a tieitekkel!

Amikor a futár azzal indított, hogy a Jézuska ajándékot hozott… – Kedvenc kalandjaim a házhoz szállítással

WMN Zizi – 2022.09.26. – TF

Ismerünk szuperjófej, megbízható futárokat, akikkel lassan haveri viszonyba kerülünk. Meg olyat is, sajnos, aki „itt” van, de nem ott, ahol lennie kellene, nem találja, nem tudja, és egyébként is, nem látja a megjegyzést, olyan csomagot hoz, amit nem rendeltünk, de nem viszi el, amit visszaküldenénk. Aki rendelt már életében házhoz, szerintünk tud azonosulni Tóth Flóra kalandjaival.

Kurucz Adrienn: A kaparászással ne törődjenek! – Novella egy romantikus hétvégi kiruccanásról

WMN Zizi – 2022.09.25. – KAd

Amikor az érkezésed után pillanatokban kiderül, hogy finoman szólva rosszul választottál szállást. Mégis maradsz.

Iliás-Nagy Katalin: Ha még egy válság jön, én megőrülök!

WMN Zizi – 2022.09.25. – INK

Mi van akkor, ha valaki úgy érzi, élete krízisállapotok láncolata? – teszi fel a kérdést szerzőnk. Pszichológussal járja körbe a kérdést: mire tanítanak a traumák.

Bárkit, csak Brant ne! – Íme, 4 alternatív befejezés a Trónok harcához

WMN Zizi – 2022.09.20. – DD

A Trónok harca befejezése világméretű felháborodást váltott ki a rajongókból, nem véletlenül. Olyannyira nem tetszett sokaknak, hogy voltak, akik megírták a nekik tetsző lezárást. Ti hogyan fejeznétek be ezt a nagy ívű történetet?

< 1 2 3 4 5 6 7 >