WMN Zizi
WMN Zizi

WMN kvíz: pikáns, pajzán és perverz mondások

WMN Zizi – 2023.03.18. – TF

Tudjátok, hogy mi az a bizonyos „aranykapu” a „Bújj-bújj zöld ág” című dalban? Ha van ötletetek, ez a kvíz nektek készült!

Gyerekzsúr: felejthetetlen élmény vs. óriási biznisz

WMN Zizi – 2023.03.16. – TF

Legyen egyáltalán? Otthon? Játszótéren? Játszóházban? Tematikus? Feladatos? Pizza? Házi finomságok? Szülőkkel együtt vagy szülőmentesen? És mibe kerül mindez ma?

Emma Thompson: Nem létezik olyan, hogy „boldogan éltek, míg meg nem haltak”

WMN Zizi – 2023.02.28. – TF

Egyik kedvenc színésznőnk egy nemrég bemutatott, az elrendezett házasságról szóló filmje kapcsán beszélt arról, mit gondol a szerelemről.

Julia Roberts tök véletlenül taposta ki az utat önmagunk felvállalása előtt

WMN Zizi – 2023.02.27. – TF

Talán sokan emlékeztek rá, hogy a Julia Roberts 1999-ben szőrös hónaljjal jelent meg a vörös szőnyegen a Notting Hill című filmje bemutatóján. Voltak, akik szörnyülködtek, mások viszont nagyon bátor tettnek tartották. Nem az volt. Vagy legalábbis nem szándékosan. Sztárok, szőrök és hozzájuk tartozó sztorik.

WMN-kvíz: Képben vagy?

WMN Zizi – 2023.02.25. – TF

Azt javasoljuk, hogy még a kajakóma előtt vágj bele ebbe a trükkös, izgalmas fejtörőbe!

Ezért őrül meg (majdnem) mindenki a csokiért – Kutatók vizsgálták a jelenséget

WMN Zizi – 2023.02.24. – KC

Mi köze a csokinak az anyatejhez? Miért édesebb a kerek csokoládé? Többek közt ezeket is megtudhatod a cikkből, amelytől garantáltan összefut a nyál a szádban:

A WMN Nagy Szerelmi Horoszkópja (vagyis inkább: Gonoszkópja)

WMN Zizi – 2023.02.18. – TF

Ha eddig nem tudtátok, kivel szikrázik köztetek a levegő, a WMN önjelölt horoszkópfelelőse, Tóth Flóra megmondja! Meg minden mást is a szerelemmel kapcsolatban. Főleg azt, hogy ki kivel. (Csak a horoszkópjuk szerint is fejlett önkritikával rendelkezőknek!)

„(Mit) számít, hogy nő vagyok!” – Megnéztük a Reporter Slamet a Dumaszínházban

WMN Zizi – 2023.02.13. – INK

Külföldön már évek óta siker, nálunk nemrég indult a Reporter Slam. Négy nő, négy újságíró vállalta ezúttal az izgalmas kihívást, Iliás-Nagy Kati pedig megnézte őket, és ezt gondolta:

< 1 2 3 4 5 6 7 >