WMN Zizi
WMN Zizi

Katasztrofális randik, avagy esték, amikor bárcsak otthon maradtam volna

WMN Zizi – 2021.05.08. –

Vannak azok a randik, amikor ott vagy, de tudod, hogy nem hinnéd el, ha épp nem veled történne. Fogadjunk, hogy nektek is volt már ilyen! Meséljetek!

„Kitörölném a keresési előzményeim” – 21 remek megoldás, ha már csak egy óra van hátra az életedből

WMN Zizi – 2021.05.06. – FB

Olvasd el, mások mivel töltenék az idejüket, ha megtudják, hogy már csak egy órájuk van hátra az életükből, aztán ha van kedved, mondd el nekünk kommentben a te megoldásodat!

Bár tudtam volna korábban! (Talán könnyebb lett volna az életem…) – Nagy felismeréseink tára

WMN Zizi – 2021.04.30. – KAd

„Ha valaki azt mondja, hogy »Nem akarok fájdalmat okozni«, az k…ra fájdalmat fog okozni.” (Krajnyik Cinti)

A rövidebb visszaút esete az autós rókával – Városi legendák nyomába eredtünk

WMN Zizi – 2021.04.29. – KC

Miért tűnik hosszabbnak az oda, mint a visszaút? Tényleg meg lehet fázni a hideg üdítőitaltól? Miért leszünk rosszul, ha kocsiban olvasunk? Érdemes lefeküdni éjfél előtt? Ezeknek az izgalmas kérdéseknek jártunk utána. Most MINDEN kiderül!

„Ez a valami a fürdőből mászott elő, így hetekig nem mertem egyedül zuhanyozni” – Filmek, mesék és sorozatok, amik egy életre traumatizáltak minket

WMN Zizi – 2021.04.28. – DD

Ti milyen meséktől, filmektől és sorozatoktól féltetek a legjobban kiskorotokban? Írjátok meg kommentben, de CSAK a cikk elolvasása után!

WMN-kvíz: Te melyik szereplő vagy a Váratlan utazásból?

WMN Zizi – 2021.04.27. – CSA

Gus Pike, Felicity King, Sarah Stanley vagy valaki más? Rendkívül komoly személyiségtesztünkből most kiderül, ki vagy gyerekkorunk kultsorozatából!

Bébibumm helyett válási bumm? – Összezártság és párkapcsolat

WMN Zizi – 2021.04.25. – BJ

„Sok apró marhaságon brusztolunk. Például a férjem begyűri a függönyt, én kiengedem, leveszi a kanapéról a díszpárnát, én visszarakom, a konyhapultra teszi a mosatlant, én a mosogatóba. De a legjobb a szőnyeg a hálóban, ami mindig pont tíz centivel arrébb van, mint ahogy lennie kellene – legalábbis a másik szerint…”

WMN-kvíz: Növénygyilkos vagy netán született szobakertész? Megmondjuk, milyen növény illik hozzád!

WMN Zizi – 2021.04.22. – CSA

Ez a kvíz neked való akkor is, ha a szomszéd kertje mindig zöldebb – és akkor is, ha te vagy az a szomszéd. Lássuk, hol állsz épp a növényguruskálán!

< 1 2 3 4 5 6 7 >