Halak – seggmeresztés kis kultúrával

Neked aztán nincs gondod azzal, hogy kikapcsolj, legszívesebben be sem kapcsolnál soha. Az a terved, hogy ezen a nyáron inspirációt gyűjtesz (a rengeteg pihenés mellett), a Nagy Projektedhez, ami… jaj, mi is az? Ja, hát még nem találtad ki. Ezért sem szabad egész nyáron mást csinálnod, csak pörgetned az ötleteket és meresztened a segged (együtt jár a kettő, na). És ehhez arra is szükséged van, hogy egyedül pihenj, mert ha mások is ott vannak, akkor tyúkanyóvá változol. Kedvenc úti célod az, ahol van víz is meg valami kulturális megmerítkezési lehetőség, de nem olyan, ami túl nagy energiabefektetést kíván (biztos nem mászol meg egy hegyet valami nyamvadt várért).

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

pisces memes♓️ (@piscesthingz) által megosztott bejegyzés

Ikrek – a folyamatos nyüzsgés nem mindenkinek pihenés, csak szólok

Ha Ikrek jegyű vagy, akkor neked az a nyaralás, hogy még korábban kelsz, mint egyébként, hogy ahova elutaztál, ott MINDENT, de tényleg MINDENT láss, hallj, érezz, kipróbálj. Azt állítod, hogy téged ez kapcsol ki, amit akár el is hinnénk, de azért itt szeretném megjegyezni, hogy nem mindenki ilyen. Vagy utazz egy másik Ikrek jegyűvel, vagy gondolj néha az útitársadra is. Mivel minden élményre éhezel, neked kábé mindegy, hova mész, csak annyi, hogy a semmi közepén, ahol nincsenek programok sem, öt perc után kikészülsz. A strandokat kevésbé bírod, de ha van valami extra (kaja, sport), akkor elvagy a víz mellett is. És akárhány éves vagy, mindig van valami a gyermeki énedből, ami akár egy kedves dolog is lehetne, ha nem csapna át random pillanatokban pusztítóan infantilis viselkedésbe. Templomot nézni veled erősen kétesélyes, mert pont ilyen helyzetekben szokott rád jönni a röhögőgörcs.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

gemini memes ♊ (@gemini.tale) által megosztott bejegyzés

Kos – sok útitárs kell, akiknek megmondhatod, mit csináljanak

Szereted a kalandokat, és főleg azt, ha te dönthetsz az úti célról, a programról – meg úgy mindenről. Ha egy másik Kos jegyűvel utaznál, akkor készülj a kétdudás-effektusra, de nem úgy, hogy végül egy harmonikus dallam lesz a csodás eredmény. Hanem úgy, hogy mindenki kiborul, kő kövön nem marad, és persze halálosan megsértődik, úgy két percre. Válogass inkább egy kevésbé uralkodó jegyekből álló kis csapatot, amelyet elvihetsz oda, ahova csak akarsz. A kalandok mellett azt is szereted, ha olyan a nyaralásod, amiről jó sztorikat mesélhetsz utána, esetleg kicsit kiszínezve. Akkor is, ha ott van valaki, aki amúgy átélte veled az élményt. Úgysem buktat le, tök hülyén jönne ki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

aries memes ♈ (@ariesalwayss) által megosztott bejegyzés

Bika – maximális kényelem, minimális erőfeszítés, és legyen hálás, aki megcsinálta helyetted

Neked alapelved, hogy a nyaralás arról szól, hogy nem erőlteted meg magad. Előtte sem. Szervezze meg valaki más, találja ki az igényeid, nézzen ki jól a hely, készüljenek csodás képek rólad, de neked ne kelljen hetekig ezzel foglalkoznod. Az utazási irodákat pont az ilyen embereknek találták ki. De te jobban szereted a hozzátartozóidat dolgoztatni ezzel, aztán meg szépen elmondani mindenféle finomítás nélkül az őszinte véleményed az egész rosszul szervezett nyaralásról. Te nyilván sokkal jobban intézted volna, csak hát nem volt kedved. És amúgy is, érezze magát megtisztelve mindenki, akivel egyáltalán méltóztattál programot csinálni. Élmény veled a nyár, na.

Ezt gondolja magáról minden Bika:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Taurus Memes 🔮 (@taurus.perfect) által megosztott bejegyzés

Oroszlán – szuper nyaralópartner… vagy undok szarkazmuskirály/-nő

Te úgy szeretsz nyaralni, hogy közben azt érzed: valaki a tenyerén hordoz, de cserébe nem kér semmit, mert attól befeszülsz. Majd adsz esetleg valamit, ha éppen olyan kedved van. Egyébként szuper nyaralópartner vagy (ha a csillagok is jól állnak), vicces, szórakoztató, olyan, aki kellően spontán és kreatív – kivéve, ha rossz kedved van. Akkor undok vagy, rossz fej, és ha tényleg elvitt valaki nyaralni, akkor nemcsak ezt bánja meg, de azt is, hogy megszületett. De legalább ezt előre el is mondod magadról. Sőt, hirdeted. És tudod, mi a legviccesebb? Még így is tolonganak a jelentkezők. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

leo memes♌️ (@leozodiacmemes) által megosztott bejegyzés

Rák – ki kellene találni a legtitkosabb gondolatod, de sajnos ez sosem jön össze

Neked nagyon fontos, hogy mindig otthonos körülmények között legyél, akkor is, ha nem otthon vagy. Egy cuki bungalót bármikor szívesebben választasz, mint egy fenszi szállodát. Annyira szereted a kényelmes és megszokott dolgokat, hogy képes vagy akár otthon is nyaralni, nem csak akkor, ha valami erre kényszerít. Ha valamilyen élmény belefér úgy is, hogy éjjel a saját ágyadban alszol, akkor te inkább úgy szeretnél. Egyedül a legritkább esetben indulsz neki a nyaralásnak, szereted viszont meglepni a szeretteidet utazással, és olyankor a saját élményedet simán háttérbe szorítod, hogy ők jól érezzék magukat. Aztán meg magadban morogsz hónapokig, hogy amit te szerettél volna, az nem valósult meg. Mármint persze úgy, hogy egyáltalán nem mondtad, hiszen a másiknak ki kellett volna találnia! A vízpartot szereted, de persze ez még nem elég infó ahhoz, hogy valaki örömöt szerezzen neked, ez ugyanis szinte lehetetlen.

Mérleg – aki egy 0–24-es animátorral szeret nyaralni

Egyedül nem szeretsz utazni. Nagy társasággal nem szeretsz utazni. Neked egy partner (barát, családtag, pár) kell, aki viszont a nyaralás teljes idejében téged szórakoztat. Mindent szeretsz: a kulturális programokat, az izgalmas kalandokat, a gasztroélményeket, a vásárlást, csak kell egy ember, aki közben figyel rád, és gondoskodik róla, hogy ne unatkozz, de közben hagyja, hogy te döntsd el, mikor mit csináltok. A türelem nem az erősséged, szóval te nem találod ki februárban, hova mész a nyáron, mert megőrülnél a várakozástól. Szereted megosztani az érzéseidet valakivel… nagyrészt. De bizonyos, teljesen random dolgokról viszont nem vagy hajlandó beszélni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

libra memes♎️ (@libras.society) által megosztott bejegyzés

Nyilas – az átkeretezés nagymestere vagy

A Nyilasokban tombol a szabadságvágy, emiatt minden hülyeségre rá lehet venni őket, a többórás sivatagi gyaloglástól az eszetlen mennyiségű úszáson át az őrült extrém sportokig. Szerencsére te az a típus vagy, aki az átkeretezés nagymestere, szóval ha totál gázul sikerült a nyaralás, akkor is képes vagy arra koncentrálni, hogy mit adott mégis. Az emberekkel való kommunikációban is előfordul, hogy durván félrecsúszol, de általában képes vagy azt is kimagyarázni, vagy egyszerűen a sugárzó egyéniségeddel elterelni a figyelmet arról, milyen seggfej voltál. Nagyjából tíz állásra lenne szükséged ahhoz, hogy olyan nyarad legyen, amilyet elterveztél, de a végén valahogy azzal is elégedett leszel, ami belefér. Piszok szerencsés vagy általában, és sokszor észre sem veszed – ezért viszont sokan utálnak, és jól megszívhatod. Bocsika.

Skorpió – szeretsz ugyanazokkal az emberekkel undokoskodni

Az a típusú nyaraló vagy, aki már akkor tud mindent a kiválasztott úti célról, amikor még a szállást sem foglalta le. És nemcsak a kulturális meg a hasznos információkat gyűjtöd be, hanem a hangulatokra és izgalmas kalandokra is ráérzel, tudod, merre kell indulni értük. Kevés embert szeretsz, de aki benne van a körödben, őket szívesen viszed nyaralni is, és meg is éri veled menni. Csak kicsit nehéz kiszámítani, hogy mikor mihez van kedved épp, és ha te szarul érzed magad, akkor ötven kilométerre észlelni a negatív rezgéseket. Úgy is mondhatnánk, hogy kicsit toxikus vagy, de legalább nagyon lojális = szeretsz ugyanazokkal az emberekkel undokoskodni. Imádod a játszmákat, ami nem lenne baj, ha nem vennéd véresen komolyan őket, akár annyira is, hogy az egész nyaralást tönkretedd azért, mert túlságosan belelendültél és agyonsértegettél mindenkit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

scorpio memes♏️ (@scorpiosaga) által megosztott bejegyzés

Szűz – mindenki jól érzi magát? Igen? Jó, tíz perc múlva újra megkérdezem!

Te általában nem is nyaralsz, hanem nyaraltatsz. Ez jól is hangozhat a partner(ek)re nézve, ha nem azzal járna, hogy folyamatosan túlgondolod, túlgondoskodod és monitorozod őt. Ráadásul a vízparton döglés neked nem nyaralás, hanem valami elítélendő tevékenység, a lustaság extrém megmutatkozása. Te lemész a strandra, úszol egyet, aztán haladjunk tovább, de tempósan, és jöhet a léha tevékenység ellenpontozására egy múzeum vagy valami értelmes dolog. Te tényleg élménydúsra és izgalmasra tervezed bárki nyaralását, de ha ezt nem tudja figyelmesen és szépen megköszönni, akkor jövőre nem viszed. Addig viszont 32 423 534 213-szor kielemzed, hogy mi csúszhatott félre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Virgo Memes ♍ (@virgo._memes) által megosztott bejegyzés

Vízöntő – jó szex és jó ételek... és kész

Majdnem minden kanapészörfölő Vízöntő. Új emberek, ismeretlen, akár teljesen nomád körülmények – naná, bármikor jöhetnek! Turisták és turistáknak kitalált helyek – azonnali menekülés! Szívesen utazol egyedül, de nem azért, mert magányra vágysz, épp ellenkezőleg. Ha nem kell valakivel osztozni az élményen, akiről az utazás során kiderül száz apró idegesítő dolog, akkor sokkal több lehetőség van ismerkedni. Nem csak úúúgy, de persze akár úgy is. Állítólag a Vízöntőket mindenki utálja, mert gorombák (tudnak lenni), egészen addig, amíg szexre nem kerül sor (ami náluk elég gyorsan megy). Úgyhogy a nyári kalandok igazán a te tereped, mert hamar kiismered a másik embert, és azt is tudod, mit kell neki mondani, hogy… Persze vannak párkapcsolatban élő Vízöntők is, ők nem (mind) ilyenek, csak nem beszélnek az érzéseikről. Nyáron sem. De enni szeretnek.

Bak – Ha kifordul a sarkaiból a föld, akkor sem térünk el a tervtől

Egy tipikus Bak nyaralási tervvel, sőt tervekkel vág neki a nyárnak, ő az, aki már tavaly szeptemberben beírta/kérvényezte a nyári szabadságait, és pontról pontra meg is valósítja. Nyaralni csakis olyan helyre megy, amiből tud profitálni, testileg, lelkileg vagy információéhség tekintetében, ő mindegyik szükségletet szem előtt tartja. Spontán ötletek off, időjárás generálta esetleges változások nem érdeklik, kibírja, csúszás nincs, reális terv van. Természetesen dokumentarista fotókat ÉS jegyzeteket készít mindenről. Sokszor inkább egyedül megy, mert a többi ember csak zavarja az útiterv végrehajtásában. Pihenni meg majd a sírban… illetve persze az erre kijelölt alvásidőben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Capricorn Memes (@capricornmemes_) által megosztott bejegyzés

Kiemelt képünk illusztráció – Forrás: Getty Images / AndreyPopov

Tóth Flóra