Pontosan tudom, hogy mit csinál minden rendes horoszkópolvasó: először elolvassa a sajátját (kivéve, ha rák jegyű, akkor a szeretteiével kezdi), aztán a szerelméét, családtagjaiét, közeli barátaiét. És közben hol húzza a száját, hol egyetértőn bólogat. A nagy számok törvénye alapján teljesen hasraütésszerű dolgok közül is lesz egy-kettő, ami stimmel valaki szerint valakire, vagy akár saját magára. Szóval biztos vagyok benne, hogy az általam viccesen összeállított párok között is lesznek olyanok, amik tényleg jól működnek a gyakorlatban… bizonyos konkrét esetekben. (Egyébként egyszer már írtam vicces horoszkópot, itt találjátok.)

Ezeket a párokat kedvenc horoszkópinfó-gyűjtő helyemet passzítottam össze: alámerültem az internet bugyraiba, és mémekből gyűjtöttem az infókat.

Rák és oroszlán – Felpörget vagy lenyugtat?

Az Oroszlán egy sztár a saját életében… a Rák meg egy rendes mizantróp. Vagyis tökéletesen kiegészítik egymást. Az Oroszlán kirángatja a Rákot a csigaházából, hogy egy ilyen érzékletes képpel éljek, a Rák meg… ja, a Rák mindenki szükségleteit a sajátjai elé helyezi, úgyhogy ő tök boldog azzal, hogy asszisztálhat az Oroszlán folyamatos partijaihoz. Ő, aki amúgy 3 perc után már a kijáratot keresi vadul minden egyes buliban. Közben az Oroszlán utálja, ha segítenek neki, ő megoldja egyedül – ezért is szuper, ha van mellette egy Rák, aki imád segíteni a szeretteinek. Vagy meghallgatni bárkit és végtelen mély beszélgetéseket folytatni, egyfajta önkéntes terapeutaként. Ez azért is jó, mert az Oroszlán az igazi gondjait SENKIVEL nem osztja meg. De majd a Rákkal biztos meg fogja, ha valami csoda folytán nem mennek egymás agyára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

leo memes (@leo.zodyac) által megosztott bejegyzés

Ikrek és Vízöntő – Hányan vannak ebben a kapcsolatban?

Az Ikrek imád beszélni, konkrétan magában is elbeszélget, ami azért praktikus, mert a Vízöntő kikészül attól, ha valaki állandóan kérdezgeti. Így az Ikrek beszélget egyedül, a Vízöntő meg csendben elvan. Mondjuk, a Vízöntő egyszerre vágyik a figyelemre és a bókokra, meg arra, hogy legyen saját tere és mindenki hagyja békén, ami azért jó, mert az Ikrekhez reggel hozzá sem lehet szólni, amíg nem végezte el a kis rituáléit, szóval saját tér is van, aztán meg szórakoztatás is. Mert az Ikrek nem egy sima „one man show”, ő sokkal inkább egy „two men show”, aki vész esetén a saját viccén is elnevetgél. Az Ikrekről szokták mondani, hogy felszínes, a Vízöntő meg imádja mindenki elől elrejteni a saját sebezhetőségét, és így ebben a kapcsolatban nem is kell, hogy fény derüljön rá. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gemini Memes (@geminimemes__) által megosztott bejegyzés

Mérleg és Nyilas – A szemét és a sértődős

A Mérleg utálja, ha undokok vele, egészen apró dolgokon is iszonyúan meg tud sértődni. Ezért lesz szuper tanítómestere a Nyilas, aki viszont gyakran csak a móka kedvéért szemétkedik emberekkel, és jót röhög, amikor megbántódnak. A Nyilas vásárlásmániás, és amit megrendelt, az abban a szent pillanatban a kezében akarja fogni, amint kifizette… a Mérleg viszont rettentő nehezen dönt, egészen apró dolgokban is, például, hogy két ruha közül melyik legyen. Így biztos izgalmas a közös kosaruk. A Nyilas egyébként nem szeret felelősséget vállalni a döntéseiért, a Mérleg viszont egyszerűen nem szeret dönteni. Azért van tényleg jó is: a Nyilas spontán a Mérleg meg lenyűgöző személyiség, aki szívesen képzeli, hogy az élete egy romantikus film… szóval lehetne igazi power couple – addig a pillanatig, amíg nem kell eldönteni, mi legyen a vacsi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Libra Memes (@libramemes_) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sagittarius Memes (@sagittariuslogy) által megosztott bejegyzés

Bak és Kos – Az a szabály, hogy nincs szabály

A higgadt, mindig céltudatos, az első randi után ötéves kapcsolati tervet író Bak igazán emberére akadt a hirtelen döntő, de ahhoz végsőkig ragaszkodó Kosban. A Bak csodás listát vezet a szükséges dolgokról, és szépen elmegy a boltba, amikor már elég gyűlt össze, hogy mindent megvegyen, ami kell. A Kos viszont az impulzusvásárlás mintapéldája, betér egy random helyre, és ész nélkül beledobál a kosarába mindent, ami megtetszik neki. Biztos jó kis önismereti túra egy közös bevásárlás. A Bak mindig, minden körülmények között ragaszkodik a szabályokhoz, a Kost viszont a „szabály” szótól is kirázza a hideg, ha meghallja, hogy valamit valahogy „kell” csinálni, az első gondolata, hogy hogyan bújhat ki alóla. Azt hiszem, az ő kapcsolatukról nem lehet elmondani, hogy konfliktusmentes.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Capricorn Memes (@capricornmemes_) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Aries Memes ♈️✨ (@ariesmemes.s) által megosztott bejegyzés

Halak és Bika – Érzések és érzések között is van különbség

A Halak általában a saját mozija főszereplője, akinél néha új évad kezdődik, és hirtelen egészen új, komplex érzések jelennek meg benne. Egyébként is van hajlama mindent érezni egyszerre… és erre végül is a Bika is rá tud csatlakozni: szokott érezni éhséget és fáradtságot is. Sőt, gyakran egyszerre ezt a kettőt. Ha egy Bika nem néz fókuszált figyelemmel egyenesen a szemedbe, akkor fogalma sincs arról, mit mondtál… a Halaknak pedig a hosszú távú memóriája kiemelkedő (igen, arra is emlékszik, amit 15 éve mondtál neki), a rövid távú viszont a közmondásos aranyhaléval vetekszik. Szóval ha nem jegyzetelnek a szülői értekezleten, akkor abból semmi nem marad meg. A Halak imád szabadon járni-kelni a világban, amerre csak akar… a Bika meg akkor boldog, ha minden programját lemondják, és otthon ehet az ágyban. A Bika utál veszíteni, a Halak meg azt, ha megmondják neki, mit csináljon, szóval nem lehet szólni neki, hogy hagyja nyerni a Bikát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Pisces ♓️ (@pisces_zodiac_memes) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Taurus memes 🔮 (@taurus_persons) által megosztott bejegyzés

Szűz és Skorpió – Kinek is van igaza?

A Skorpió imádja nagy kanállal enni az életet, a mindennapjai is tele vannak izgalommal. A Szűz viszont a kiszámítható, megnyugtató dolgokat keresi, boldoggá teszi a hétköznapi problémák praktikus megoldása. A Skorpiót nem érdeklik a részletek, ő csak azt érzi, hogy nagy dolgokra hivatott és ezekkel is szeret foglalkozni. A Szűz szerint viszont az ördög a részletekben lakozik. És végül is ő foglalkozhat is a részletekkel, amíg a Skorpió leszarja őket. Ami persze nyilván nem frusztrálja agyon a Szüzet, aki még azon is képes kiakadni, hogy nem tud rendesen lenyugodni, amikor le akar nyugodni. És akkor a Szűz bedob egy olyan szarkasztikus megjegyzést, ami mélyre megy a Skorpiónál, aki nagyon kevés emberben bízik, de értük bármire képes lenne. És utálja, ha valaki azt mondja, szereti, de ezt nem mutatja ki minden egyes pillanatban. És ha visszavágásról van szó, akkor a Skorpió bármikor előkapja a verbális aknavetőt. Szóval ha a szomszédotok egy ilyen pár, akkor füleket a falakra és popcornt a kézbe, mert kőkemény vitákra lehet számítani. Okoskodó vs. nagypofájú.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Virgo Memes (@virgomemes_) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Scorpio Memes (@scorpio.creativity) által megosztott bejegyzés

Na, hányan vagytok, akiknek eltaláltam a párját? És hányan, akik pont a leírt gondokkal küszködnek? Ha elegen, elmegyek horoszkópírónak.

Tóth Flóra

Kiemelt képünk illusztráció – Forrás: Getty Images / Tim Robberts