Kerepeczki Anna – Andy, a vagány, Ash Ketchum, Jim Hawkins

Hú, hát nekem sok volt! Akikre biztosan emlékszem: Andy, a vagány. Ultramenő figura volt, vicces, és „tipik rosszfiú”, nagyon odavoltam érte. Ash Ketchum: érte ki nem volt oda, de tényleg?! Nagyon menő pokémonjai voltak, igazi hősfigura. (Aki nem rajzfilmfigura volt, az a Narniából Peter Pevensie: ahh! Olyan helyes volt (a színész még mindig az!), szőke haj, kék szem, kell ennél több? Talán belé voltam a legtovább szerelmes, ő is nagyon hősies karakter, igazi lovag. Éljen Narnia, előre Aslanért!)

via GIPHY

JAJ! Lehagytam Jim Hawkinst a Kincses bolygóból! OMG, ő volt a legmenőbb mind közül. Menő séró, fülbevaló, kis copf, és persze légdeszkázott is, igazi kívülálló volt. Amúgy a Kincses bolygó a kedvenc mesém evör.

via GIPHY

Fiala Borcsa – Atreju, Max, Szamár

Az Aranyhajból a ló (Max) – de meg tudom magyarázni! Egy csomó Disney-figurának nincs humora, annak meg, úgy emlékszem, mintha lett volna. Vagy az a Shrekben a szamár? Mindegy is, jobb szeretem azokat, akik nem veszik magukat túlságosan komolyan (itt, ugye, elhullik a királyfik háromnegyede), és lehet velük nevetgélni. De amúgy kislánykoromban a Végtelen történetből az Atráskóba/Atrejuba voltam nagyon sokáig szerelmes.

via GIPHY

Szentesi Éva

Jafar.

via GIPHY

Tóth Dominika – Szimba

Tök ciki, én Szimbába voltam szerelmes az Oroszlánkirályból. Ő nagyon kedves fiú, egyben menő meg rátermett, nagyon szerette Nalát, de volt egy kis züllött időszaka is. Szóval igazi férfi! Azóta sem tápláltam szerelmet egyetlen élő vagy rajzolt állat iránt sem. Mentségemre szóljon, az oroszlán a csillagjegyem.

via GIPHY

Szőcs Lilla – Thomas O’Pamacska, Szimba, Aladdin

Egyetértek Tóth Dominikával, ahogy Szimba szexi sörényének tincsei belelógtak a szemébe, azzal csak Thomas O’Pamacska tudott versenyezni. Persze a két nagymacska tök más szint:

Thomas O’Pamacska a Macskarisztokraták Han Solója.

Imádom a szövegeit, hatalmas fazon. Szerintem van áthallás a két sztori között: talpraesett, humoros, jóképű macska, és egy hercegnőbe lesz szerelmes. Mi ez, ha nem egybeesés?!

via GIPHY

Aladdin pedig egyszerűen irtó cuki. Azon kívül, hogy dögös, igazságos, bátor, érzékeny, esendő, képes a fejlődésre, van egy tök menő háziállata (Abu), szóval rendesen össze van rakva, ja, és a szinkronhangja is nagyon szexi.  

via GIPHY

Both Gabi – Kovács Krisztián, Rumcájsz

Én Kovács Krisztiánba voltam szerelmes, aki a Hahó, Öcsi! meg még egy csomó film főszereplője volt. Rajzfilmfigurára nem emlékszem.

Bár tagadhatatlanul nagy hatással volt rám Rumcájsz, szerintem irtó jó pasi, akár a favágó modellek is mind példát vehettek volna róla.

 

Csepelyi Adrienn – Jeremy, Eric herceg

Én Jeremybe voltam szerelmes a Denver, az utolsó dinoszauruszból. Az ok egyszerű: GÖRDESZKÁZOTT. A párválasztási szokásaim egyébként később sem voltak sokkal kifinomultabbak, de ebből szerencsére már kinőttem.

Aztán lett még Eric herceg A kis hableányból, de ha őszinte akarok lenni, akkor már inkább random gördeszkások, mint egy csávó, aki nem veszi észre, hogy kicserélték a nőt mellette. Ez így visszaolvasva elég gyászos, nem?

 

Pásztory Dóri – Márton lúd

Én Márton lúdba voltam szerelmes a Nils Horgelssonból, mert olyan gondoskodó, bölcs meg határozott volt, és olyan szépen bánt a ludakkal, és persze Nilsszel is.

Kurucz Adri – Lúdas Matyi

Okos, igazságot szolgáltat, bátor és nagypofájú, valamint remek humora van (lásd, amikor talján ácsnak adja ki magát). Az eltelt negyven évben alapvetően nem változtak a preferenciáim.

 

Kormos Anett – Ariel

Én Arielbe… akinek vizesen is ilyen kurva jó a haja, az minden plátói vonzalmat megérdemel!

via GIPHY

Marossy Kriszta – Vuk

Nagyon erősen gondolkoztam, hogy leírjam-e, de én Vukba voltam gyerekként kicsit szerelmes, és nem, nem akarok róla beszélni!

via GIPHY

Molnár Erika

Az én időmben még csak Mazsola és Tádé volt, azokba meg nem voltam szerelmes.

Most, hogy teljesen totálisan kiadtuk magunkat, várjuk a ti vallomásaitokat!

Szőcs Lilla