Mi ne legyen a bemutatkozásban:

Coelho-idézet, vagy bármilyen sokat látott idézet használata arra utal, hogy nincsenek saját gondolataid, vagy ha vannak is, az semmiben sem különbözik attól, mintha egy random sablongenerátor írná a bemutatkozódat. De talán a legrosszabb, ha magadtól idézel valami igazán rosszat. Értem én, hogy vannak olyanok, akik erre buknak, de gondold végig, hogy tényleg közülük akarsz választani?

„A külső megfog, a belső megtart” bölcsességtől már szinte kiütésem van. Nehezen írtam le ide is, annyira idegesít.

Az áhított nő akkor sem fog együtt élni egy fél lábú, 150 centis faszival, ha ő a magyar Stephen Hawking. Tehát ha még csak nem is te vagy a magyar Stephen Hawking, akkor hagyjuk már ezt a dumát! Próbálj egy olyan képet összehozni, amin legalább vállalható vagy, hogy összejöjjön az első randi és onnantól könnyebb lesz. 

„A másik felemet keresem”

Olyan ember vagy,  akit egy baleset során kettévágott egy vonat?

Vagy egy fémvázra húzott kibernetikus organizmus, aki szervizbe került? Esetleg nem érzed magad teljes személyiségnek egyedül, így mindenképpen kell valaki, aki kiegészít. De talán ijesztőbb belegondolni, hogy akit ez megmozgat, az ugyanúgy nem érzi magát teljesnek.

„Halas kép”

Én magam sem értem meg azon férfitársaimat, akiknek bármilyen kielégülést nyújt a horgászat, de – mondjuk úgy – toleráns vagyok. Hogy egy nőnek nem szexi, ha egy nem mérethelyes kezeslábasban, az épp aktuális halott, büdös, nyálkás hallal pózolsz, abban egészen biztos vagyok.

Kép a kedvenc uszkárról

A halat már kizártuk, a kis szőrös test talán jobb, de nekem az az elvem, hogy ne fotózkodj állatokkal. Nehogy azt higgyék, hogy már megtaláltad az igazit. 

Jelzőhalmozás magaddal kapcsolatban

Értem én, hogy te egy visszafogott, állatbarát, társaságkedvelő, természetjáró, önmagára igényes, romantikus, gyermeki énjét megőrző, udvarias, segítőkész, faszi vagy, de az első inputhoz nem kell ennyit elárulni magadról. Még a végén elijeszted a célpontot.

Túl részletesen leírni, hogy milyen párt akarsz

Ugyanez inverzben, ha gyakorlatilag egy teljes oldalt szánsz arra, hogy milyen nőt szeretnél magadnak. Egyrészt olyan úgysem lesz, másrészt felesleges elvárásokkal sokkolni bárkit is. Ha megvan a kémia, akkor egy sor fontosnak tűnő dolog háttérbe szorul majd, mert rájössz, hogy mégsem az a lényeg.

Budi szelfi

Erről nincs mit írnom, a legkiábrándítóbb a világon. Ne csináld, ha ebben az életben még nőt akarsz magad mellett látni a vécé ajtó belső oldalára ragasztott tavalyi Playboy naptáron kívül.

Kiemelt kép: Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt /Paramount

Kovács Márk