WMN Szpsg
WMN Szpsg

Négy éve nem használok sampont, és a hajam végtelenül hálás ezért!

WMN Szpsg – 2023.04.29. – SzAE

Anna Eszter 2019-ben számolt be arról, hogy leállt a hagyományos hajápolási termékek használatával. Most pedig megírta, mi változott azóta:

Jakabos Zsu: „Néha elgondolkozom azon, hogyhogy én még mindig itt vagyok az uszodában”

WMN Szpsg – 2023.04.15. – KAd

Kamaszként fiús volt, 185 centis, rövid hajú, széles vállú, és jobban érdekelték az autók, mint a Barbie-k. Őszintén meglepte a váltás, amikor egyszer csak megkapta a „legszexibb úszónő” állandó jelzőt, amely azóta is sajátja. Olimpikon úszónkkal beszélgetett Kurucz Adrienn.

Mellfeszesítés házilag, fiatalító tejfürdő és mérgező kozmetikumok – 8 szépségtrükk a múlt századból

WMN Szpsg – 2022.08.29. – MZS

Vajon a most népszerű szépségtrükkök közül mi lesz, ami kiállja az idő próbáját, és miről gondolják majd száz év múlva, hogy nevetségesen abszurd volt?

Nyáry Luca: Éveket töltöttem békében magammal, erre megint háborúban állunk

WMN Szpsg – 2022.08.20. – NyL

„Mi történne, ha szebb lennék? Vajon több szeretetet kapnék? Több elismerést? Több pénzt? És mi lenne, ha már egyáltalán nem lennék szép? Hogy fog megítélni engem a világ, ha megöregszem, ha megsérülök, ha valamiképp elveszítem azt, amiért most munkát és megbecsülést kapok?” Nyáry Luca töprengése:

Nincs új a nap alatt – Így (nem) változtak az elmúlt évek sminktrendjei

WMN Szpsg – 2022.08.08. – PL

Minden kornak megvan a maga szépségideálja, ez azonban mostanság nem 10-20 évente, inkább havonta cserélődik – ennek ellenére még sincs semmi új a nap alatt.

Higannyal is világosítanák a bőrüket sokan egy téves szépségideált követve – Bőrfehérítés a közösségi médiában

WMN Szpsg – 2022.07.03. – FF

A bőrfehérítés iránti vágy kiszolgálása számos fontos problémát felvet (amellett, hogy maga az eljárás sok esetben káros az egészségre). Hogy állhat ki egy cég hitelesen a rasszizmus ellen, ha közben támogatja a vásárlóit a bőrük kivilágosításában?

Mielőtt megveszed, gondold végig, viseled-e majd 30 alkalommal! – 10+1 tipp a fenntarthatóbb gardróbért

WMN Szpsg – 2022.06.24. – WMN

Nektek is van olyan ruhadarabotok a szekrényben, ami valamilyen okból évek óta nem került elő? És ennek ellenére néha ti is úgy érzitek, hogy „nincs egy rongyotok sem”? Korn Anita fenntartható divattal foglalkozó influenszer tippjei segítenek, ha szeretnétek jobban használható ruhatárat.

< 1 2 3 4 5 6 7 >