VIM
VIM

Helló, ez a Veled is megtörténhet!

Mindenkinek van egy története. Legalább egy, ami van annyira érdekes, hogy mások is szívesen meghallgatják. Vagy azért, mert van benne valami különleges, vagy épp ellenkezőleg, azért, mert olyan átkozottul jellemző sokunkra. Lehet, hogy tanulságos, lehet, hogy inspiráló, felháborító, izgalmas, vagy egyszerűen csak vicces. Ez itt a te oldalad, oszd meg velünk és a világgal a te történetedet!

Ha az alábbi gombra kattintasz, egy űrlapot találsz, ahol a neved és email címed megadása után rögtön be is írhatod a sztorit, ami velünk is megtörténhet.

Ui. Noha nagyon igyekszünk, de sajnos nem tudjuk megígérni, hogy mindent és azonnal közlünk. Az olvasószerkesztés jogát pedig fenntartjuk. Köszönjük a megértéseteket.

„Megöli anyut!” – Egy kislány története, akitől elrabolták a gyermekkorát

VIM – 2019.06.10. – WMN

„És az én kerek, jóságos mamám már kapja is magára a köntösét, és ahogy az ágyból kikelt kócosan, fogatlanul, kezében egy piszkafával már rohan is, hogy megvédje a gyermekét.”

„Én nem tudtam, hogy a lányom vagdossa magát, pedig már láttam a combját” – Olvasói levél

VIM – 2019.06.07. – WMN

Tigriscsíkok a combon – és ami mögöttük van.

„Leéltem közben egy másik életet” – El Camino, az út

VIM – 2019.05.19. – WMN

Közületek ki járt már az El Caminón?

Az örök szingli, a paragép, és akit nem akarnak elvenni – Mesék nőkről, akik valamiért nem lettek anyák

VIM – 2019.04.15. – WMN

„Amikor összejöttünk, azt mondta, hogy szeretne családot pár éven belül, de szerintem titokban arra játszik, hogy kicsúszunk az időből, és ugorhatjuk ezt a témát.”

< 7 8 9 10 11 12 13 >

Legkedveltebb

WMN közösség

Podcast