VIM
VIM

Helló, ez a Veled is megtörténhet!

Mindenkinek van egy története. Legalább egy, ami van annyira érdekes, hogy mások is szívesen meghallgatják. Vagy azért, mert van benne valami különleges, vagy épp ellenkezőleg, azért, mert olyan átkozottul jellemző sokunkra. Lehet, hogy tanulságos, lehet, hogy inspiráló, felháborító, izgalmas, vagy egyszerűen csak vicces. Ez itt a te oldalad, oszd meg velünk és a világgal a te történetedet!

Ha az alábbi gombra kattintasz, egy űrlapot találsz, ahol a neved és email címed megadása után rögtön be is írhatod a sztorit, ami velünk is megtörténhet.

Ui. Noha nagyon igyekszünk, de sajnos nem tudjuk megígérni, hogy mindent és azonnal közlünk. Az olvasószerkesztés jogát pedig fenntartjuk. Köszönjük a megértéseteket.

„Átértelmeztem a hűség fogalmát” – Egy férj vallomása

VIM – 2023.01.30. – WMN

„Emlékszem, amikor rádöbbentem: azért szenvedek, mert ragaszkodom egy illúzióhoz. Az illúzióhoz, hogy a feleségem kizárólag az enyém, kizárólag hozzám és nekem tartozik.”

„Dermedten néztem végig, ahogy a férjemre rászabadult a virtuális közösség”

VIM – 2023.01.24. – WMN

Valószínűleg erre az esetre tökéletesen ráillik: derült égből villámcsapás. Vagy mindez csupán kapuzárási pánik lenne, a közösségi média által megsegítve?

„Nem volt olyan opció, hogy nem létező személy, ezért beírtam, hogy apám meghalt”

VIM – 2023.01.21. – WMN

„Nem volt olyan opció, hogy nem létező személy, ezért beírtam, hogy apám meghalt” – meséli Lejla, aki sosem tudhatta meg, ki is a valódi édesapja.

Meg kell hogy érkezzen a düh, amely eddig nem mert felszínre törni

VIM – 2023.01.11. – WMN

Ha lehetne ma egy kívánságunk, akkor az az lenne, hogy ezzel a történettel senki ne tudjon azonosulni.

„Azonnali hatállyal, manipulatívan kikényszerített közös megegyezés”

VIM – 2023.01.09. – WMN

Vajon miért kell megalázni azt, aki hosszú éveken keresztül húzta nagy lendülettel a cég szekerét? Miért nem lehet az elbocsátást humánusan csinálni?

Szoptatás szexuális erőszak után

VIM – 2023.01.08. – WMN

Vannak, akik megszólják az az anyát, aki – bár van teje –, nem szoptat. És fogalmuk sincs közben, mennyi kín, vívódás előzte meg a döntést esetleg, és miféle rémtörténet húzódhat meg a háttérben:

„Apám azt mondta, ha anyám hazavisz, megöl”

VIM – 2023.01.05. – WMN

Egy kislány, akit a kórházban hagytak a vér szerinti szülei. Aki két hónappal korábban született, mert az apja verte az anyját. Egy történet, amelynek nagyon nehéz feldolgozni az elejét.

Szembekötősdi, amit felnőttek játszanak, különös kegyetlenséggel

VIM – 2022.12.26. – WMN

Miért kell bujkálni, hazudozni? Nem lehetne egyszerűen tiszta vizet önteni a pohárba?

< 1 2 3 4 5 6 7 >