WMN Ügy
WMN Ügy

És te miért akarsz gyereket? Mert a szomszéd Katinak is van, és olyan aranyosak?

WMN Ügy – 2022.05.19. – SzÉ

Még mindig imádunk egymás méhében turkálni…

Az abortusz szigorítása egyetlen problémát sem old meg, viszont rengeteg nehézséget szül

WMN Ügy – 2022.05.15. – MZS

Az utóbbi hetekben tömegek tüntetnek Amerikában egy abortuszról szóló – kiszivárgott– véleménytervezet miatt, amiből kiderül, hogy 2022-ben a nők önrendelkezési joga még mindig nem alap.

Miért csináltad? – Az internet működése felnőttből és gyerekből is kihozza a sötét oldalt

WMN Ügy – 2022.05.13. – GySz

Három év alatt a duplájára nőtt azoknak a gyerekeknek a száma, akik ismeretlenül kapcsolatba léptek valakivel a neten. Az esetek negyedében jogsértés is történt – a leggyakrabban szexting. És mindeközben úgy adjuk oda az adatainkat (felnőttek és gyerekek egyaránt), mintha nem lenne holnap.

Olyan könnyű lecsúszni, ha semmi nincs, ami megtartson – Licitálva segíthetünk hajléktalan embereken

WMN Ügy – 2022.05.11. – BG

„Még a kidobott kutyákkal is empatikusabban bánunk, mint a társadalomból kivetett embertársainkkal” – írja Both Gabi, aki egy különleges kezdeményezésre hívja fel a figyelmet, amivel hajléktalanságban élőkön lehet segíteni.

Orvosokra, állatorvosokra, gyógyszerészekre szükség van, mégis nagy problémák vannak a természettudományos oktatásban

WMN Ügy – 2022.05.08. – FR

Az egyik legégetőbb dolog, amivel rendszerszinten szembe kell nézni – és ami kihat az oktatás minőségére is –, az a szaktanárok hiánya a természettudományok és a matematika területén.

Mentális problémák, étkezési zavarok, testképtorzulás – Nincs annyi csillogás, ami elrejtené a gyerekszépségversenyek hosszú távú hatásait

WMN Ügy – 2022.05.07. – MZS

Egy tragédia, Kailia Posey öngyilkossága kapcsán ismét fontos megvizsgálni, mi is rejlik a gyerekszépségversenyek csillogó világa mögött, és az ott tapasztaltak hogyan hathatnak hosszú távon a versenyzők mentális egészségére.

Miért ne tudná eldönteni egy nő, hogy mit eszik? – Ezért ne akard te neki megszabni vendéglátósként

WMN Ügy – 2022.05.04. – CSA

Mi legyen egy sportkocsma „női sarkában”? Rózsaszín székek? „Csajos” kaják? Műkörmös részleg? Mit ehet egy férfi meccsnézés közben? Csepelyi Adrienn ír arról, hogyan kellene inkább fontos és valódi kérdéseket feltennünk.

< 6 7 8 9 10 11 12 >