WMN Ügy
WMN Ügy

Minden, amit TÉNYLEG tudnod kell az isztambuli egyezményről

WMN Ügy – 2020.01.15. – MV

Mennyire vagy tisztában azzal, mi is áll ebben a sokat emlegetett egyezményben?

„Felesleges azért dolgozni, hogy ruhákat vehessek, amikben dolgozni járok” – Hét nő, aki leszokott a fast fashion holmikról

WMN Ügy – 2020.01.14. – MMK

Ha te is belevágnál a környezet- és pénztárcakímélő kihívásba, ha eleged van abból, hogy impulzusvásárolsz, ha már nem tudod hová tenni a sok divatos, olcsó holmit, akkor van pár tippünk és gondolatunk, hogyan és miért vágj bele!

„Nincs annyi bocsánatkérés, amennyi elég lehet” – A japán hadsereg és szexrabszolgák

WMN Ügy – 2020.01.13. – WMN

Szőts-Rajkó Kinga szakújságíró a következő cikkét azzal a kísérőszöveggel küldte át, hogy többször sírva tette félre a források hallgatását, nézését és olvasását. A háborúkhoz kapcsolódó szexrabszolgaság mindenhol drámai áldozatokkal járt, most egy vitatott évforduló kapcsán a távol-keleti „vigasznők” történeteit gyűjtötte össze. Korhatáros, felkavaró tartalom.

Nyáry Luca: „Amit látunk, az sokszor köszönőviszonyban sincs a valósággal”

WMN Ügy – 2020.01.11. – NyL

„Amikor egy barátnőm (a szokásos módon végigszenvedett harmincadikai nagybevásárlás után), a sírógörcs szélén állva még megfésülte a haját, és beállt a pláza kirakata elé pózolni, hogy legyen mit kiraknia Instagramra másnap, rájöttem, hogy sokkal több ismerősöm esett áldozatul ennek a téli »muszáj posztolni-érzésnek«, mint hittem.”

A civilek nélkül még több nő és gyerek halna meg – Lesz-e végre változás a nők és a gyerekek jogainak védelmében?

WMN Ügy – 2020.01.10. – MMK

Társadalmi összefogás, civil tapasztalat és valódi hivatali segítség kellene ahhoz, hogy jóval kevesebb legyen az áldozat Magyarországon.

< 4 5 6 7 8 9 10 >