WMN Ügy
WMN Ügy

Elmegyógyintézetbe záratta magát Nellie Bly, az első oknyomozó újságíró

WMN Ügy – 2024.02.06. – SzAE

A riporter, hogy kiderítse az igazságot az elmegyógyintézeti állapotokról, őrültnek tettette magát. Amikor bezárták, megtapasztalta, milyen horrorisztikus körülmények között tartják a betegeket. Már csak azt kellett elintéznie valahogy, hogy kiengedjék, és megírhassa a történetét.

Dr. Gyurkó Szilvia: A gyerekeknek nem jár kegyelem az elnöki palotában. A bicskei pedofil igazgató bűntársának igen

WMN Ügy – 2024.02.03. – GySz

A bicskei pedofil igazgató bűntársa, „az az ember, aki tisztában volt vele, hogy abban az intézményben, ahol dolgozik, gyerekeket zaklatnak szexuálisan, és a főnöke védelmében hamis vallomást gyártott a gyerekek nevében, majd annak aláírására akarta kényszeríteni őket, a jövőben szabadon elhelyezkedhet bárhol, akár gyerekekkel foglalkozó intézményben is.” Mert elnöki kegyelmet kapott. Egy olyan országban, ahol az a szólam, hogy szigorúbb gyerekvédelemre van szükség.

Mózes Zsófi: Kártérítést kérni nem kell félnetek jó lesz

WMN Ügy – 2024.02.02. – MZS

A jogerős ítéleten kívül mi kell ahhoz, hogy az áldozat kártérítést kapjon?

Elutasították Karsai Dániel népszavazási kérelmeit

WMN Ügy – 2024.02.01. – KC

2023. február 1-jén meghozta döntését a Választási Bizottság: nem lesz népszavazás arról, hogy módosítsa-e az Országgyűlés az öngyilkosságban való közreműködés szabályozását.

„Két és fél órát vártam a mentőkre” – A túlterhelt mentőszolgálatról beszélgettünk Győrfi Pállal és dr. Hunka Balázzsal

WMN Ügy – 2024.01.30. – TD

Takács Dalma egy eszméletlen lányhoz hívott mentőt pár héttel ezelőtt. Nagyon sokat kellett várakozniuk. A miértekről Győrfi Pállal, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjével és dr. Hunka Balázs mentőorvossal beszélgetett.

Dr. Gyurkó Szilvia: Ha rossz társaságba keveredett a gyerek

WMN Ügy – 2024.01.30. – GySz

A gyerek csinált a haverjaival valami nagy hülyeséget, mi pedig aggódunk, hogy nem lesz jó vége ennek a bandázásnak. Hogyan érdemes szülőként hozzáállni ehhez a nehéz kérdéshez? Mivel ártunk, mivel használunk?

UNICEF-felmérés: A magyar középiskolások többsége már volt rendszeres bántalmazás áldozata az iskolában

WMN Ügy – 2024.01.29. – FR

A magyar tizenévesek 85 százaléka már legalább egyszer megtapasztalta, 66 százalékuk pedig rendszeresen átél iskolai bántalmazást.

Az elvesztett kisbabám ott van mindenhol: a fűben, a virágban… a szívünkben – Horváth Bernadette veszteségtörténete

WMN Ügy – 2024.01.28. – FR

„Szinte nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá, arra, hogy ő van valahol, vagyis volt egyszer. Nem is tudom térben és időben hova tenni, olyan, mint egy kis fénygömb – örökké körülöttünk világít.”

< 9 10 11 12 13 14 15 >