WMN Ügy
WMN Ügy

Nem jelentkezik? Ne gondold túl! – Avagy mit tanulhatunk egy középkori bölcstől meg az ő borotvájától?

WMN Ügy – 2020.08.17. – KAd

Azt mondta, hívni fog. De nem telefonál. Pedig olyan lelkesnek tűnt. Érthetetlen. Vajon miért szívódott fel? Talán baleset érte, és most a kórházban lábadozik tetőtől-talpig gipszben? A telefont se bírja megemelni? Vagy megijedt az érzéseitől? Túlságosan rémisztő számára a szerelem? Egy erős, határozott nő, aki tudja, mit akar? Spekulációink és a valóság. Hogy lehet szétválasztani őket?

„Mindent a 32 nevelt gyermekemtől tanultam, ami igazán fontos az életben!” – Beszélgetés egy SOS-anyával és az egyik lányával

WMN Ügy – 2020.08.15. – KAd

Ma Magyarországon huszonháromezer gyerek él állami gondoskodásban, közülük tizenötezren nevelőszülőknél laknak. A cél az, hogy minél kevesebben legyenek nagy gyermekotthonokban – a törvény szerint a tizenkét év alattiak nem is kerülhetnének intézményekbe, csakis nevelőszülőkhöz. Belőlük azonban sajnos még mindig nincs elég. Pedig nagyon nagy szükség lenne Balogh Margithoz hasonló emberekre! Hogy miért? Olvasd el a vele és a nevelt lányával készült interjúnkat, és megtudod:

Szegény, boldogtalan, magányos, csinos és sportos lányok

WMN Ügy – 2020.08.12. – SzÉ

Testszégyenítés – a másik oldalról.

Bálabontás: tényleg megéri turkálóban vásárolni?

WMN Ügy – 2020.08.11. – DD

Mi kerül többe: a turis vagy a fast fashion? Teszteltük!

„A férjem felvette a nevemet, és szerintem ez szexi” – Családnevek újragondolva

WMN Ügy – 2020.08.10. – WMN

Az emancipálódás újabb vívmánya vagy múló trend, hogy a férfiak veszik fel a feleségük nevét? Érintettekkel és egy szakértővel beszélgettünk.

A gyerekekkel szemben elkövetett szexuális bántalmazás közelebb van, mint gondolnád – Mit tehetsz, ha gyanús jeleket észlelsz?

WMN Ügy – 2020.08.10. – WMN

A félrenézés is veszélyeztetés! Mit tehetsz, ha úgy érzed, a környezetedben egy gyerek veszélyben van, és hogyan veheted észre az intő jeleket?

< 2 3 4 5 6 7 8 >

Legkedveltebb

WMN közösség

Podcast