Ezeknél a bejegyzéseknél csak a hozzáfűzött kommentek bosszantóbbak, amelyekben a többnyire erkölcsös életet élő huszárok azt szajkózzák, hogy mennyi büdös ribanc van, akik belépőért, szállásért, cuccért, kajáért, piáért szexet adnak cserébe. Nem cáfolom, láttam már én is ilyet, de azért lenne egy kérdésem: az, aki szexért fizet, mennyivel jobb annál, akitől megvásárolja az élvezetet? Egyáltalán élvezet-e, ha becuccozva lecumiznak a Toi-Toi mögött?

Szóval vizsgáljuk meg egy kicsit a másik oldalt, az pedig, aki úgy érzi, hogy mindez rá is vonatkozik, fogadja meg a tanácsaimat:

1.
Ha jó seggű csajokkal pózolsz a képeken, attól még senki nem fogja azt gondolni, hogy képes vagy velük teljesíteni az ágyban. Szóval hiába fizetsz nekik bérletet/piát/kaját a szolgáltatásaikért cserébe, lehet, hogy csődöt mondasz, és ki fog röhögni, aztán pedig elmeséli a barátnőinek, az meg mire jó?

2.
Ha anyukád és/vagy apukád nem mondták el neked (ami nem a te hibád, mert arról nem te tehetsz, hogy milyen neveltetést kaptál, felnőttként viszont módodban áll eldönteni, hogy figyelsz, fejlődsz, és változtatsz magadon), akkor én elmondom, hogy az a menő, ha tisztelettel beszélsz a lányokkal és a lányokról, még akkor is, ha azok nem úgy viselkednek (annak pedig egyik oka szintén az, hogy ők sem kaptak olyan neveltetést), mint egy úrinő.

3.
Sokkal kúlabb arc leszel, ha nem itatod le/drogozod be a kiszemelted annak reményében, hogy könnyebben meg tudd fektetni. Beszámíthatatlan nővel szexuális kapcsolatot létesíteni, kvázi nemi erőszaknak minősül, még akkor is, ha bemagyarázod magadnak, hogy „de hát nem ellenkezett”.

4.
Egy nő nem feltétlenül azért rakja ki a melleit meg a fenekét, mert meg akarja dugatni magát (hanem lehet, hogy például azért, mert a Balaton partján amúgy is dög meleg van, bár tudom, hogy ez az eshetőség nem annyira jutott eszedbe). Ezt jegyezd meg, mert hasznos lehet még az infó számodra a hátralévő életedben. Ha pedig kirakta, és netalán vonaglik is előtted, mert éppen úgy van kedve táncolni, az sem jelenti azt, hogy alányúlhatsz, és megfogdoshatod. Természetesen vannak olyan csajok, akik csak azért mutatják meg magukat jobban, mert szeretnének valakit felszedni. És akkor mi van?

5.
Ribancozni, kurvázni a lányokat nem menő. Nem jön be nekünk se, hidd el!

6.
Ha szerinted a Soundon sok a kis ribi, akkor ne menj oda. Járj könyvtárba, és ott ismerkedj!

7.
Ha valakit megerőszakolnak egy ilyen fesztiválon, akkor ne őt hibáztasd! Ne mondd, hogy „meg is érdemelte, minek ivott/narkózott annyit”. (Ugorj vissza a hármas pontra!)

8.
Ha a haverok előtt akarsz menőzni, akkor ne drogozz!

9.
Ha a haverok előtt akarsz menőzni, akkor ne tárgyiasítsd a nőket!

10.

Ha a haverok előtt akarsz menőzni, akkor mutasd meg nekik, hogy úgy is képes vagy nővel megismerkedni, ha nem fizettél neki érte.

+1.
Ha a csaj ribanc, akinek valamilyen formában fizettél a szexért, akkor te mi vagy? 

Szentesi Éva

Kiemelt képünk illusztráció - Forrás: Shutterstock/gpointstudio