Természetesen a gála szervezése már hónapokkal ezelőtt elkezdődött, Judit és Marishka (Szentkuti Judit és Marossy Kriszta – a szerk.) az utolsó hetekben szinte már az eseménnyel álmodtak. Mi pedig nagyon izgultunk velük, hogy minden a legszuperebben menjen. A tavalyihoz képest a színpadkép is sokat változott, akkor letisztult, minimalista dizájnnal készültünk, a székeken és a hangszereken kívül nem volt más a színpadon. Idén azonban szerettünk volna valami igazán elegáns színpadi hangulatot, hiszen ez már a negyedik gála, úgyhogy mindenképp dukál az aranyos csillogás! A Hello, WMN! esteken már láthattátok a Torter munkáját, ők vették kezükbe a SzuperWMN színpadát is. Hosszas tervezgetés és egyeztetés után elkészült a látványterv, elindult a gyártás, aztán eljött a nagy nap is. Nagyon vártuk, hogy milyen is lesz a valóságban. Hát, mondanom sem kell, nem csalódtunk.

Kattints a képre, és nézd meg galériánkat az előkészületekről:

Fotó: De Jonghe Anna

Judit és Marossy Kriszta aka Marishka aznap már tíztől a Müpában pörgött. Amikor én délután már full glamban megjelentem, ők még farmerben dolgoztak szorgosan, hogy minden a helyén legyen az estére. Aztán lassan megérkezett a WMN csapata is, hiszen mindenkinek megvolt a maga feladata a kezdés előtt.

Mindig tele volt velünk a folyosó
Mindig tele volt velünk a folyosó

Pásztory Dóri barátnője a Müpa rendezvényszervezője, így ő különleges ellátást kapott: neve rózsaszínnel lett kiírva az öltözőben, sőt még sütivel is meglepték. Vajon Dóri adott Krisztának belőle, vagy a nagy izgalomban mind megette egy ültő helyében? (Én így tettem volna a helyében.)

Hahó, van benn valaki? Pásztory Dóri kopog Steiner Kristóf öltözőjének ajtaján
Hahó, van benn valaki? Pásztory Dóri kopog Steiner Kristóf öltözőjének ajtaján

Másik bájos műsorvezetőnk, Kristóf is megérkezett a fenomenális öltönyében, attól rettegve, nehogy elhagyja valahol a szövegét. Szerencsére ez nem történt meg, de ha így is lett volna, Marossynál mindig van legalább egy plusz példány mindenből.

Mindenki izgatottan készült

A színpadon szereplő lányok beültek a sminkbe, ahol sminkmániásként kicsit elidőztem én is. Miután a Douglas sminkesei megdicsérték a rúzsom, legszívesebben örökre ott maradtam volna figyelni, ahogy dolgoznak.

Borcsa és Dóri szépül a profi sminkesek keze alatt
Borcsa és Dóri szépül a profi sminkesek keze alatt

Anna nehezen szakadt el a látványtól
Anna nehezen szakadt el a látványtól

Közben megérkezett a fotósunk, Tomi, akit villámgyorsan körbevezettem a helyszínen, megnéztük a LED-falat, és hogy mi hol fog történni. Majd elkezdődött a főpróba is, izgulás a maximumon.

Mire visszatértem az öltözőbe, már minden a helyén volt. Pukkant a pezsgő, és folyt a vidám beszélgetés, tudjátok, olyan „wéemenesen”. Domi Tinder-sztorijai, Erika beszólogatásai, Novák fűzőjének meghúzása, na meg sminkelés, csinosítás és posztolás ezerrel. Tűkön ülve vártuk, hogy megtudjuk, kik lettek idén Magyarország legbátrabb női.

Szőcs Lilla nagy gonddal rúzsoz
Szőcs Lilla nagy gonddal rúzsoz

Molnár Erika, az irodavezetőnk Péterfy-Novák Éva fűzőjét is kézben tartotta
Molnár Erika, az irodavezetőnk Péterfy-Novák Éva fűzőjét is kézben tartotta

Kattints a képre, és NÉZD MEG a galériánkat még több backstage-pillanatról:

Tripla fotó!
Tripla fotó!

Izgalmas este volt, megismerhettünk rengeteg csodás embert. Maga a gála tényleg inspiráló volt, és talán mindenki elmorzsolt egy könnycseppet is, abszolút jogosan! Ahogy Both Gabi írta Facebook-posztjában: teljesen feleslegesen sminkeltünk, hiszen lesírtuk az egészet. Jó volt látni mindent egyben, a munkánk gyümölcsét, és azt, hogy mindenki mennyire jól érezte magát, hiszen ez volt a lényeg.


Jövőre tali ugyanitt, immár ötödszörre!

Kerepeczki Anna

Ha lemaradtál volna arról, kik kapták az idei SzuperWMN-díjakat, kattints IDE

Nagyon köszönjük a 2019-es SzuperWMN-díjátadó támogatóinak, amiért lehetővé teszik, hogy méltó módon megünnepeljük Magyarország legbátrabb nőit! Gálaestünk támogatói: Magyar Telekom, Douglas, Jana, Andrea Gere Skin Care, Erste Bank, Torter e-Design

Képek: Kerepeczki Anna