1. Anna előbb beszélt görögül, mint magyarul, Nóra viszont csak nagyon ritkán szólalt meg a család anyai ágának anyanyelvén, így valahányszor megtette, Papadimitriu Athina hatalmas ünneplést rendezett. Nóra pedig ilyenkor dacból nem beszélt többet görögül egy ideig.

2.

Annát és Nórát folyamatosan, a legkülönfélébb helyzetekben összekeverik egymással. Előfordult, hogy Nórának gratuláltak hosszasan Anna alakításához – olyasvalaki, aki amúgy a zsűriben ült az adott fesztiválon…

3. Anna korábban is szeretett futni, de a karantén idején egyre komolyabban vette a hobbiját. A Popfilter stúdiójába lépve épp azt ünnepelte, hogy csapatával sikerült beneveznie az Ultrabalaton futóversenyre.

4. Nóra korábban kijelentette, hogy ő sosem vállalna tévésorozatban szerepet, ám azóta annyira sokat változott a műfaj és annak megítélése is, hogy ma már imád sorozatban játszani. A tanár egy-egy évada olyan, mintha egy nagyon hosszú filmet forgatnának.

5. Amióta megszületett a kisfia, Anna nem bír horrorfilmeket nézni. Nórának pedig eszébe jut adás közben, kitől rettegett a legjobban kislány korában.

6. Azt mondják, a Szomszédok idején egészen másképp viszonyultak az emberek a sztársághoz, volt egy alapvető tisztelet bennük, ez minden utcai megszólításból érezhető volt. Akkoriban nem létezett még külön „celeb” kategória, a színészek, sportolók voltak a hírességek, és a bulvársajtó sem szedte darabokra őket.

7.

Nóra felidézi, milyen volt, amikor életében először felejtette el a szöveget előadás közben. Annyira sokkolta az eset, hogy két mondattal később ismét leblokkolt.

8. Saját bevallásuk szerint amikor ők ketten egymás között beszélgetnek, az infantilizmus netovábbja, és ezzel kevesen tudnak mit kezdeni.

9.

Imádják a Szomszédok-mémeket, egyfolytában küldözgetik egymásnak őket. „Mémekben és GIF-ekben kommunikálunk egymással. Egy mondat, öt GIF.”

10. Felidézem, egy tíz évvel ezelőtti interjúban mit mondtak nekem, kivel töltenének el egy napot, ha bárkivel találkozhatnának – és persze elárulják, ma kivel találkoznának, ha nem lennének megkötések. „Bármit csinálhatunk? Akkor Jason Momoa!” – poénkodott Anna, az igazi válasz azonban ennél sokkal meghatóbb.

Jó szórakozást!

Csepelyi Adrienn

A Popfilter további epizódjait itt találjátok: