Júzer
Júzer

Nem csak kényelmes, takarékos is – Ilyen az élet egy okosotthonban

Júzer – 2022.03.18. – DD

Az, hogy egyelőre nincs minden utcában egy okosotthon, nem jelenti azt, hogy a jövőben sem lesz hétköznapi dolog az intelligens ház vagy lakás. Sőt, egyre több okosotthon épül, és a meglévő ingatlanokat is egyre gyakrabban újítják fel digitálisan azok, akik szeretnének és tudnak is élni ezzel a lehetőséggel. Dián Dóri most olyanokkal beszélgetett, akik ilyen otthonokban laknak.

Egy Playboy-címlap, ami forradalmasította a techiparágat, majd leleplezte a szexizmusát – Erről szól a Losing Lena

Júzer – 2022.02.11. – MZS

Hogyan vált évtizedekre a techágazat egyik főszereplőjévé egy fiatal, pénztelen svéd modell? Erről is a Playboy tehet?

Az e-mail egy sárkány, aminek folyton új feje nő – Harc a nulla olvasatlan levélért

Júzer – 2022.02.02. – MD

Nemes küzdelem vagy esztelen háború? Nem tudjuk, de mindennap újrakezdődik. Szakértők szerint a leghatékonyabb önvédelem, ha kialakítasz egy rendszert. A hogyanokról itt olvashatsz:

Lehet-e tényleg valóságos a közösségi média? – Megérkezett a BeReal.

Júzer – 2022.01.17. – KC

Itt az idő, hogy filterek nélkül használjuk a közösségi médiát – ezt üzeni a BeReal.

#neviddki – Pontosan mire vonatkozik a magántitok és a levéltitok az online térben?

Júzer – 2022.01.14. – TF

Kifotózott csetbeszélgetések, privát csoportokból kivitt posztok – ezek részei az aktív online életet élők mindennapjainak. De mik a szabályai az online beszélgetések, posztok továbbosztásának? Kifotózhatok egy üzenetváltást, és elküldhetem valaki másnak? Szakértőkkel beszélgettünk.

„A mostani gyerekeknek már fogalma sincs, hogy mit jelent az, hogy valaminek vége van” – Mitől olyan népszerűek a podcastok?

Júzer – 2021.12.21. – CSA

Miért hallgat egyre több ember podcastokat? Mit kapunk meg ettől a műfajtól, amit máshonnan nem? És miért jó ez mindenkinek, a készítőktől a közönségen át a hirdetőkig? Ezekről és sok más érdekességről beszélgetett Csepelyi Adri a téma érintettjeivel és szakértőivel, egy… podcastban.

Ha szorongást kelt benned a közösségi média, lehet, hogy rosszul használod – Nyáry Luca tippjei a tudatos jelenlétért

Júzer – 2021.12.03. – NyL

A közösségi média nem ördögtől való, sőt építhet, inspirálhat is minket – feltéve, ha tudatosan használjuk. Ebben segít Nyáry Luca kisokosa: hogyan éljünk vele úgy, hogy a mentális egészségünk ne lássa kárát.

Ma már semmilyen tartalom nincs ingyen – A „kiflilopástól” a fizetőkapuval elérhető tartalmakig

Júzer – 2021.12.01. – TF

Talán ma már mindenki tudja, hogy a legegyszerűbbnek tűnő videós tartalom előállításához is kell pénz és munka, valahogy mégis az az elvárás, hogy „a neten” megkaphassuk ingyen. De biztos, hogy ingyen van az, amiért a megtekintés pillanatában nem fizetünk pénzzel? Dr. Guld Ádám médiakutatóval és Veiszer Alinda tartalomgyártóval beszélgettünk a netes tartalmak pénzügyi hátteréről.

< 5 6 7 8 9 10 11 >