Júzer
Júzer

Három „boomernagyi” történetei egy Z generációs unoka szemével

Júzer – 2020.10.29. – DCS

„A barátom nagyijának 1954-ben az ablakon keresztül kellett visszaúsznia az intarziás dobozért, amelyben a család fontos iratait tartották.” – Mi lenne, ha néha kérdeznénk az időseket, és aztán hagynánk őket mesélni?

Készülj fel, bőgni fogsz! – Ezért ne hagyjátok ki Hadas Kriszta sorozatát

Júzer – 2020.10.19. – TF

Újraindult a Jön a baba című sorozat, megnéztük, szerettük. Tévés szakmai ajánló és személyes rajongás Flórától.

Mit keres egy múzeum falán többmilliárd adat? – Téged!

Júzer – 2020.10.16. – MK

Folyamatosan pulzáló Manhattan, egerek agyának neuronhálózata, gigantikus számok és összefüggések – mindez művészi formába rendezve.

„Nem akarok beleszólni, nem az én gyerekem, de na…” – így lehet vicces videókkal érzékenyíteni

Júzer – 2020.10.14. – TF

Azon kevés influenszerek közé tartoznak – talán más nincs is – akik a felelősséget előbb érezték, mint a sikert. Ez nemcsak azért menő, mert ritka, hanem mert úgy kell a magányosan tengődő és magukat egyfolytában megkérdőjelező friss szülőknek egy ilyen oldal, mint egy pohár hideg víz. Mármint az arcukba. Mert Orsi, Eszter és Judit tényleg a pofánkba nyomja, hogy milyenek vagyunk. És milyen jólesik röhögni egyet, mielőtt elgondolkoznánk.

Élet a Facebookon túl – Júzerek, akik törölték a profiljukat

Júzer – 2020.10.13. – INK

Egy ex közösségimédia-függő nő, egy buddhista tanító és egy a munkáját az online térben végző fiatalember. Közös bennük, hogy törölték a profiljaikat. Miért döntöttek így? Mik a tapasztalataik? Elmesélik:

Dr. Gyurkó Szilvi: Apa csak egy van

Júzer – 2020.09.24. – GySz

„Az apák hatása a gyerek egészséges fejlődésére döbbenetesen erős. Ahogyan az apa kezeli a gyereket, az nagyban meghatározza, hogy a gyerek mit fog érezni, hol van az ő helye a világban. Szintén nagy hatása van a gyerek társas, érzelmi és kognitív fejlődésére is.”

< 5 6 7 8 9 10 11 >