Polner Laura cikkei

Összesen: 4 db cikk

Tudd, hogy mennyit érsz, és ne hagyd, hogy valaki más kevesebbnek nézzen – 5 dolog, amit Lizzo tanít az önelfogadásról

Kult – 2022. május 12. – PL

A túlsúlyos embereket a társadalom ráneveli a testük miatti szégyenkezésre, arra, hogy az általuk elfoglalt hely túl nagy, puszta létezésük valami olyasmi, amiért bocsánatot kell kérniük. Polner Laura szerint emiatt is felszabadító és erőt adó, ha valaki a nyilvánosság előtt ennyire bátran vállalja önmagát, mint Lizzo.

A boszorkányságot nem csak úgy elkezdi az ember, sokkal inkább tudatosan folytatja – Modern boszorkányok napjainkban

WMN Life – 2022. május 5. – PL

A boszorkánysághoz rengeteg tévhit és sztereotípia kapcsolódik, de mi az igazság ezekből, és mit tud adni ez az évszázados hagyomány a XXI. század emberének? Egyáltalán, kik a modern kor boszorkányai? Alaposan belemegyünk – egy kezdő boszorkány idegenvezetésével.

„Amiért egy kamasz lány rajong, az biztosan ciki és nevetséges!?” – Kártékony sztereotípiák a fiatal nők ízlésével kapcsolatban

WMN Life – 2022. április 28. – PL

Ha létezik elszánt, odaadó és hűséges rajongói csoport, azok a kamasz lányok. Miért tör mégis pálcát felettük – és rajongásuk tárgyai felett – a többség – teszi fel a kérdést fiatal szerzőnk, Polner Laura.

„Most egy emberrel beszélek? Vagy maga is csak egy robot?” – Ügyfélszolgálatosként a legkevesebb, amiből kijut, az a tisztelet

WMN Life – 2022. április 19. – PL

Polner Laura közel öt éve dolgozik ügyfélszolgálatnál, így kellő rutinnal és terepismerettel vezethet téged körbe az emberi panaszok és a hurráoptimistán kizsákmányoló céges kommunikáció dzsungelében.

< 1 >

WMN közösség